29
-
#29 Haver annya durván nyomja, a szoba egyik sarkában a tv, azon megy az olasz adón olaszul egy hasonló kaliberü film, a szoba másik sarkában a kisszoba ajtaja, ami ha nyitva van, rálátni a haver tvjére, azon meg az RTL egyik hasonlóan nívós filmje ment. Egyszerre nézte mindkét tv-t :)))
Egyébként megkérdeztem, hogy tud-e olaszul? Azt mondta, hogy nem (???), de a lényegét érti :)
Rákérdeztem erre a romantika csenelre is, hogy szokta-e nézni? Nos, a válasz rövid és velős volt. Nemszokta, mert azon nagyon szar szappanoperák mennek.
Szal, ha egy ilyen brazil szappanopera rajongó is ezt mondja, akkor az már jelent valamit :) -
Roll #28 Mielött megkérdeznéd, hogy melyikek ezek:
Kachorra, Édes Dundi Valentina, Betolakodó, stb.
Ez mind ilyen Hozé Puniella műsor.
A címeket az újságból néztem, mielött megvádolsz, hogy néző vagyok. :D -
Roll #27 "aki a szappanoperákat szereti, annak ez az egy van"
Minden csatorna tele van ilyen nyomorult műsorral.
-
#26 már megint ez a téma? nincs 50 másik adó? aki a szappanoperákat szereti, annak ez az egy van, miért kell belekötni? -
#25 Mit gondolsz, mért kell viselnem a távollátó szemüveget? -
#24 Hát én 1 percig néztem és majdnem megvakultam vazzeg.... -
#23 Aszittem ezt is Adam5 nyitotta. -
#22 Neked is Antennamikród van?Nekem is.:) Ott éjféltől megy hajnali 4-ig a private gold, és reggeltől éjfélig ez a guztustalan csatorna. Egyébként egyszer 5 percre belenéztem a Romanticában....SOHA TÖBBET!! Az egy dolog, hogy ritka szarok a soroatok, nade a magyar szinkronok.....Ilyen szar magyar szinkronok nincsenek a világon máshol... -
Takezó #21 ;)
-
#20 én szeretem NÉHA nézni,de akor is csak éjfél után -
Takezó #19 Ez is lehet... de nem vagyok az... őszinténszólva egy műsorát se láttam :) -
Roll #18 Te nagyon véded, lehet, hogy hű nézője vagy? -
#17 a csatornia olyan ráérős emberek nézik akiknek más se kell csak más családi gondjai... az ilyen emberekre szokták mondani, hogy a pletykás! :DDD -
soldier #16 film -
soldier #15 Deviszont éjszaka szexfilém megy rajta nem? -
Takezó #14 nah látom a kérdést se értetted.... -
Grenzjager #13 egy rakás szar a fogyasztóknak!!
Venezuelába deportáltatnám, Caracasba egy feka negyedbe azt aki behozatta ezt a sok szart Magyarországra. -
Roll #12 Utálom a focit is, nem tudok egy meccset se megnézni.
Én alapból utálom a szappanoperákat, tehát a romantica kilőve a ganyi műsoraival. -
Takezó #11 :) -
#10 jólvanna tudom :) -
#9 azértmert a focisták rögtön jönnének lázadni, a bősz háziasszonyok meg csak portalanítani tudják a gépeket :) -
Takezó #8 3# = Takezó :) -
Takezó #7 OK, akkor nem szereted a focit se, meg a romantica tv-csatornát se. De akkor felteszek egy kérdést: Mi oylan nagyon rossz a Romantica műsoraiban? Nemaz a kérdés, hogy Neked miért nem tetszik, hiszen a foci se tetszik, azt mégse szídod. A kérdés tehát: mivel rosszabb a romantica? -
Roll #6 Szerintem az "agyatlanok" kifejezéssel még tök finom voltam, hogy lehet ilyet nézni?
Ráadásul még igénytelen is, a múltkor a szobámba gépeztem anyukám a másikba nézte és már a szinkrontól majdnem kifutottam a világból, szerintem minden tapasztlat nélkül különben szinkronizálnék.
Én nem szeretem a focit se. -
#5 #3 jól mondja...
én azt hittem már megszűnt ez a csatornaa :)
ha itt járunk számomra egyenértékű a sport 1-el...azon meg állandóan foci megy.. -
#4 romantica=0 -
Takezó #3 Én se nézem, de azé ez az "agyatlanok csatornája" dolog erős...
Pl. a focinézés mivel építőbb? -
Roll #2 Nagyon rühellem ezt a csatornát, és ami dúrva, hogy a muterom néha nézi. Ilyenkor robbanni tudnék.
Ok rakd át. -
#1 Soha nem nézem.Amúgy megy át a TV fórumra.