531
Zeneszámok címeire vagyunk kíváncsiak, és nem warez !
  • neuro
    Új Prodigy promo :)) "Girls"
  • neuro
    A web-en talász email címet - breakdown.agria.hu - majd jelezzétek ha összejön valami lehetőség, megyünk szívesen játszani bárhová :)
  • tenshin
    neuro: mi veszprémben ügyködünk partyszervezéssel nonprofit alapon. ősszel vszeg helyváltás lesz, de ha minden igaz, kisebb segítséggel nagyobb neveket is lehozunk majd (szertnénk ;]).

ha úgy alakul, lehet veletek kontaktolni ilyesmivel kapcsolatban?
  • menta
    Ezt ma találtam, gyerebe:
    Ascender - Altitudes (Hyper & Rymes Lunar Remix)
  • neuro
    Bükk, Északi-Középhegység :)
  • rish
    milyen hegyekben?
  • neuro
    Most nyáron inkább Eger környékére koncentrálunk - illegál partik a hegyekben + 1 kamionos felvonulásos dolog augusztusban. Ősszel viszont biztos megyünk Pestre.
  • rish
    nem keres valaki zenésztársat amúgy?
  • rish
    neuro, ha játsszasz pesten, írjá be ide, lécci! és ez a többiekre is vonatkozik!

a félreértéseket elkerülve: nem hybrid miatt kérdeztem, nekem mindegy, hogy ki mit fikáz, csak csináljon jó zenét

• Dani20
    no látom kövesden is játszol, ott van nyaralonk zsori fürdöbe lol

amugy respect neked meg minden, csak hát engem is kicsit mellbe vágott h hybridet le "gagyi trance"_ezted..
    nálam is ez a fogalom kb a mai viva féle kommersz discos szennyeknél kezdödik,dehát hybridet eszembe se jutna ilyenek közé sorolni..
    unfinished symphony, if i survive, gravastar, true to form..

szerintem ezek mind hatalmas opuszok :)

na peace
  • Dani20
    én meg konkrétan sehol :D
  • neuro
    EGAL Klub, EgriEst, Broadway Palace@Eger, Tüzesvíz@Eger, TRex@Eger, Lyceum Udvarbál@Eger, Pepsi Sziget, Kotta Fesztivál, Based on Breakz@Szeged, Pilot Pub@BP, Zanzibár@BP, Summer Stylewars@Komárom, Hypnosis@Jailhouse-BP, [email protected], ES-Extra@Kecskemét, Trans Europe Express Fesztivál @ Művészetek Háza-Eger,Mezőkövesd, Füzesabony, Dunaújváros, Baja, Tilos Rádió, Rádió7, Rádió Eger, Pararádió, Töréspont Rádió

Az aktuális:
    FLORIDA FLAVOUR
    2004. június 26. szombat @ Tüzesvíz - Eger
    20.00-24.00
    NEURO+LEKTRON (Urban Breakdown)
    Breakbeat
    24.00-02.00
    ROTFLY (Flytrap Recordingz - South Florida - USA)
    Drum and bass+Downtempo
    02.00-04.00
    HAVOC (Urban Breakdown)
    Downtempo

További info: breakdown.agria.hu
  • rish
    :))

hol szoktál dídszézni?
  • Dani20
    rish,válaszolhatok?:DD
  • neuro
    ajajj ez jól kezdődik.. kérdezz :)
  • rish
    neuro, kérdezhetek?
  • Gyiik
    Chris Carter & JHz feat SKB - Dogzilla

na, ez najon komoj
  • Gyiik
    partikra nem surun jarok, en kocsiban, vagy itthon vagyok el vele. Teny-valo, hogy nem partizene, de az nalam nem szempont. Az elo fellepesre azert kivancsi lennek, csak sztem az anyagiak nem fogjak engedni
  • neuro
    Én is szeretem a Hyíbrid-et, de nem szívesen játszom partin mert nekem kicsit kevés benne az energia... Inkább otthon hallgatom, meg munka közben.
  • Gyiik
    prog breaknel kiegyezhetunk luke chable-ban;)
    de azert hybridnal is akad prog break boven (meg aztan az uj albumuk abszolute nem nevezheto tancegagyinak:DD)
  • neuro
    mindegy... ez a "gagyi trance" kb olyan "szakkifejezés" mint a toloncolós :)
    Elég régen benne vagyok már a party szcénában, és sajna megvan a kialkult, saját ízlésem. Kb 98-tól figyeltem, hogy a bigbeatből hogy lett nuskool, majd progresszív break, majd csak simán breakbeat, és valahogy mindig is jobban tetszettek az újítóbb irányzatok, mint a kicsit "diszkós" darabok.
  • Gyiik
    ez igy lehet, de ezzel nem magyaraztad meg, mitol lenne gagyi trance...
    en mondjuk nem vagyok ellene a hiphop-osabb break-eknek, de ha lennek, akkor se biztos hogy le mernem gagyizni.
    Ami sztem gagyi, es sokan egyet fognak velem erteni, az nadsipek, gruvkavridzs, satobbi
  • neuro
    Ezért jó a breakbeat: olyan sok fajta alstílusa van, hogy mindenki megtalálja a neki valót. Én maradok a funkosabb vonalnál, lehet mert inkább a hiphop oldalról jöttem, aki meg a hauszos térfélről annak a Hybrid meg Adamfreeland jön be...
  • Dani20
  • Gyiik
    te meg onmagadban is tiszta csod vagy:DDD
  • Dani20
    a hybrid ilyen gagyi szimfoniákat készit... fujj
    :D
  • Gyiik
    ilyet, egyik kedvencemet, Hybridet legagyizni...na, most irtad le magad elottem

• rish
    azt tudom, h 3-4 évvel ezelőtt nagyon jó volt. labirintus még a várban,
    malom, stb.

de mostmár iszonyatosan felhigult az egész, ami számomra ott kezdődött, h pvd-mayday
    2000-kezdés: fibonacci

persze, majdnem minden stílusnak ez a sorsa, szóval itt is várható volt

attól függetlenül hallgatom és remélem kimegy a divatból...

a jazz még biztos pont lehet, bár már az is divatos.
  • neuro
    A Hybrid a trances gagyi megtestesítője :) - de azért szeretem én is :))
    Meat Katie nem a Marine Parade-nál van (W9Y), az Evil9 pedig eléggé alacsonyra tette a mércét a Technology óta.
    Mondjuk ellenpéldának ott az Aquasky, akik tök sablonos zakatolós zenéket csinálnak. Szerintem a jó breakbeat a kettő között van valahol (BLIM, Drunken Allstars, Friendly, Krafty Kuts, Freq Nasty stb.), de ez már csak én véleményem és ízlésem...
  • Gyiik
    azert en ezt ne irnam ilyen nagy hevvel, hogy adam freeland trances gagyikhoz allna kozel. Aki Hybridet jaccik, rossz ember nem lehet, aztan ott van meg meat katie, evil 9, satobbi...sztem ezeknek vajmi keves kozuk van a trances gagyikhoz:/
  • VinylToy #221
    Még szerencse :DD
  • Dani20
    mindegy a nagy kedvenc idézeted az viszont valoban eddie amador-tol származik
    :DD
  • VinylToy #219
    Úristen...tényleg mindezidáig én is tévedésben éltem :(
  • Dani20
    tess:

http://www.discogs.com/artist/M-S

tagok: ricky morrison,Fran Sidoli

http://www.discogs.com/artist/Milk_-_Sugar

tagok: Steffen Harning & Michael Kronenberger

csak én eddig ha megláttam hogy m&s egyböl milk&sugar-ra asszociáltam..de mégse
  • VinylToy #217
    Mióta???
  • neuro
    A breaknek mindig is volt egy kis goás, trances hangzása ezért nem meglepő ha pár 4/4 dj is játsza őket (én is szoktam house-t és goát rakni a beak szettekbe ha úgy jön ki a lépés) de nem hiszem, hogy divat lesz belőle. Főleg mert a másik oldalon ott vannak olyan előadók mint a Backdraft, a Lawgiverz, Chris Carter stb, akik jó messze maradnak a trances gagyiktól (nem úgy mint Adam Freeland és a Marine Parade)
  • Dani20
    most néztem meg az m&s meg a milk&sugar az 2 különbözö téma...
    nem igy tudtam.
  • Dani20
    jaajajaa!!
    2-3 éve nagy sláger volt..
  • VinylToy #213
    Salsoul Nuggets :D
  • Dani20
    ilyen discos house-t tolnak..