Breakbeat zenék címeit kérjük
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Brekabeat-et (is) játszik erõs progresszív beütéssel.
Szvsz nagyon ott van a témában!
http://heatfootage.uw.hu/bball.xls
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
GYIIK élsz még ?:D
\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"
és naagyon jóóó.
1 órakor nem tudom milyen rendezvénynek lett vége, de aztán már megmozdulni sem lehetett a helyen. és mindenki boldog volt :) elég kellemes volt.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Még nem hallgattam végig, de határozottan jók az eddigiek :))
Szerintem keress Evil9, ILS számokat azok nagyjából hasonlók.
Programajánló:
2004-07-31 szombat
Urban Beakdown Picnic
Császárerdõ - Eger
Breakbeat, hiphop, dub, reggae, drum and bass, downtempo
Neuro+Lektron+Havoc (Urban Breakdown)
Snatch (Braindeath/Töréspont Rádió)
Gamma+MC Cornelius (Bassalarm)
2004-06-26 Tüzesvíz Indián Pub
Florida Flavour
20.00-24.00
NEURO+LEKTRON (Urban Breakdown)
Breakbeat
24.00-03.00
ROTFLY (Flytrap Recordingz - South Florida/USA)
Drum and bass+Downtempo
03.00-04.00
HAVOC (Urban Breakdown)
Downtempo
http://www.zoobies.net
ha úgy alakul, lehet veletek kontaktolni ilyesmivel kapcsolatban?
http://www.zoobies.net
Ascender - Altitudes (Hyper & Rymes Lunar Remix)
menta minta manta
a félreértéseket elkerülve: nem hybrid miatt kérdeztem, nekem mindegy, hogy ki mit fikáz, csak csináljon jó zenét
amugy respect neked meg minden, csak hát engem is kicsit mellbe vágott h hybridet le "gagyi trance"_ezted..
nálam is ez a fogalom kb a mai viva féle kommersz discos szennyeknél kezdödik,dehát hybridet eszembe se jutna ilyenek közé sorolni..
unfinished symphony, if i survive, gravastar, true to form..
szerintem ezek mind hatalmas opuszok :)
na peace
Az aktuális:
FLORIDA FLAVOUR
2004. június 26. szombat @ Tüzesvíz - Eger
20.00-24.00
NEURO+LEKTRON (Urban Breakdown)
Breakbeat
24.00-02.00
ROTFLY (Flytrap Recordingz - South Florida - USA)
Drum and bass+Downtempo
02.00-04.00
HAVOC (Urban Breakdown)
Downtempo
További info: breakdown.agria.hu
hol szoktál dídszézni?
na, ez najon komoj
....................................................................................................
....................................................................................................
de azert hybridnal is akad prog break boven (meg aztan az uj albumuk abszolute nem nevezheto tancegagyinak:DD)