Breakbeat zenék címeit kérjük

← ElőzőOldal 11 / 11

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
Soulseek, DC, FTP
grayfox
hi. milyen fájlmegosztot használtok vagy merrol szeditek ezeket?

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

Dani20
Stir Fry - Breakin on The Streets (False Prophet remix)

ez a szám is rengeteg albumon megtalálhato.. nem hiába.

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

tenshin
RaxyoR vs T.P.C.O - Symhpony Ode Onward Prevelance keményállat 😉

http://www.zoobies.net

Dani20
venetian snares áááááááááááá..
😊

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

Gyiik
ugyis szolok, ha indulunk😄

....................................................................................................

tenshin
ok, nem kérdezem, inkább majd figyelek. 😊

tomezidmdemégis venetian snares - sky painted on car
jó éjt, vagy reggelt, vagy mifene. 😊

Gyiik
nemsokara lesz nalunk, ne kerdezd, mikor😄

amugy dj icey - electro morning MMIII

nyugis kis elektro, fini

....................................................................................................

tenshin
off on

tudtok break vinyl rip, illetve album lelõhelyet? bármi érdekel. cserébe tudok adni napi frissítésû dnb vinyl, mix és albumokat (mp3) is akár.
üdv

off off

Gyiik
Na, az elozo eltevedt topikbol atmentettem egy par szamcimet ide, innentol sztem folytassuk itt

21st century fux - sunspirit
sasha - fundamental
zero - emit
sander kleinenberg - work to do
unkle - in a state
headrock valley beats - how do you feel
bedrock - emerald
unkle - eye 4 an eye (force mass motion vs dylan rhymes remix)
trafik - your light (luke chable vocal remix)
introvert vs bjork - joga breaks
Steve_May-Open_Day_(Luke_Chable_Remix)
luke_chable_and_jono_fernandez-come_to_me_(original_mix)
björk - all is full of love
orbital-funny break (plump dj's remix)
Matthew Dekay - Beautyful Monday
chris carter-ladybird

Gyiik
hybrid - beachcoma is mekkora

Gyiik
igen, a masik topikban mar vesezgettuk a munkassagat. iszonyat, amit muvel.
amit viszont hallottam:
valamikor juniusban mogyorodi aquapark:
chemical brothers (live) groove armada (live) adam freeland, hybrid, banco de gaia

eleg duhuhurva nevek

Luke Chable-az ausztrál breakbeat-wizard...

most hallottam paff, a bûvös sárkány tört változatát, és iszonyat édes volt! 😊
Gyiik
mondjuk amibe hybrid belenyul, az csak jo lehet😄

Gyiik
hu, el is felejtettem.
rajta vagyunk a teman

hallgass bele, nem lett rossz a végeredmény (cm+hybrid)

Gyiik
too

Gyiik
the crystal method - born to slow

de aggressziv

Dani20
téged átmásolunk oda.. mi meg folytatjuk itt..
😄DD

Gyiik
na, ezzel a topikkal mi legyen?
atmasoljuk a hozzaszolasokat a regibe, es ezt meg lehet torolni?

Gyiik
vajja' vajja', a 4/4-es tudtommal nem igazan fer bele a breakbeat kategoriaba eleve. Ahogy irtad, a breakbeat lenyege a tort utemek hasznalata (mondjuk a neveben is benne van), de hat a 4/4 mar abszolute nem tort, inkabb a klasszikus, "monoton" tu-ci-tu-ci szeru felhozatal. De mindegy

amugy cm es hybrid parositas eeegen komoly dolgot eredmenyezhet, majd belehallgatok

FREAK
szó szerint azt értem, hogy a breakbeat lényege a valós tört ütemek alkalmazása, mint pl. a 9/8, 7/8, 13/16 stb stb stb, ellentétben a kerek ütemekkel (4/4, 8/8, 16/16)

Riszpekk

Crystal Method - Name Of The Game hamár a a CM-nál tartunk 😊

érdekes meglátás amúgy ez a 4/4-es dolog a CM esetében 😊

Gyiik
sztem eleg meresz dolog kijelenteni, hogy a CM osszes 4/4-re epul...teny, hogy elvetemult, es mar-mar surolja az ujkeletu rock, meg deszkas bandak (POD, Limp Bizkit, meg effelek) altal kepviselt hangzasvilagot. Ugyebar remixeltek POD - Boom cimu szamat, es a Born Too Slow cimu sajat krealmanyuk is nagymertekben hasonlo stilust kepvisel...
en szemely szerint birom, amit csinalnak.
egyebkent mit is ertesz valojaban a "jobb helyek", es a "szoszerint" alatt?

FREAK
szvsz az itt a gond, hogy jobb helyeken szó szerint veszik a breakbeat szót, és ami 4/4-re épül (pl. CM összes), azzal nem foglalkoznak

régebben Tilos partykon kisteremben voltam igazán komoly breakbeat bulikon, ahol egyetlen "kerek" ütem sem szólalt meg 😊

Riszpekk

Gyiik
teny valo, vannak am agressziv breakbeat-ek, sztem crystal method inkabb azok fele a zenek fele hajlik, mint a diszkozenek fele. Kisse rockositva (lasd a community service mixalbum), kisse elvetemulve. Azert a lentemlitett nubreed remix igencsak odabasz.
Viszont mint a house, meg trance zeneben itt is vannak am lajtosabb darabok, leginkabb a progressive tortek teren.
Amit meg lejjebb irtam, nubreed - one day kifejezetten finom zene.

FREAK
hát szvsz a Crystal Method már inkább diszkózene, a breakbeat idõközben kicsit eldurvult

Riszpekk

Gyiik
The crystal method - Born too slow (Nubreed remix)

namegegy

Gyiik
Nubreeed - One day (Phil K´s DJ reedit)

AZTABUDOSKURVA.....

Gyiik
ez mar csak eleg egyertelmu lesz:/

← ElőzőOldal 11 / 11