16
  • knwd
    FI - RE - WI - RE

Pont.

Most minek ez? Haverom 40 gigás firevirés vincsije tökéletesen használható ilyen célokra. Jó, ez kisebb, de az sg-n volt már cikk qva kicsi merevlemezről, szal... most ennek tényleg örülni kell?...

Üdv
  • Munch
    Ez most mi a faszra jó???? :DDDD
    Pofám leszakad már ennyi hülye idétlen kütyüt kitalálnak... DE MINEK!!!!!!
  • [HUN]PAStheLoD
    arra meg a beépített 60 gigás a jó
  • Steroid
    Szerintem jó dolog mert, kicsi elfér akárhol, valamennyire biztos strapabíró is, bár ezt igy elsőre kétlem, de van hozzá tok :) Az ára meg sok még és itt a mégen van a hangsúly mikor egy mocskos flashdrive ami 512mb 30-40e Ft akkor ehhez képest az az 50e 20gigáért nem sok, egyébként meg egy év azt ugyanúgy megkapod 30ért a gyrososnál :)
  • Tetsuo
    A Japánok -gondolom- veszik mint a cukrot, de a sóherebb EUsok biztos nem. A sóher itt nem feltétlenül rossz tulajdonság, a Japcsiknak csak az a lényeg h új legyen és kawaii, más nem számít!
  • Ph03niXx
    Ja, az ára az egy kicsit brutális. Remélem azért meg van az az előnye a mobil-rackhez képest, hogy run-time lehet cserélni... mert ha nincs akkor abszolút semmi értelme.
  • RogueGigi
    50rongy 20gigáért? Sztem ez betegen sok.. Talán majd ha 1-2ezer lesz.. Ennyiért veszek 2 40gigás vinyót mobile rackel, és cserélgetem azt :P
  • Gresi
    Nekem úgy tűnik, hogy spéci merevlemezekről van szó mindössze? Ezek nem lesznek Bad Sector-osok? Mondjuk 2x véletlenül odaütődik valamihez, és game over. Azért a hordozhatóságnál fontos az, hogy strapabíró legyen...