Megjelenik a piacon az első IVDR adattároló eszköz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

knwd
FI - RE - WI - RE

Pont.

Most minek ez? Haverom 40 gigás firevirés vincsije tökéletesen használható ilyen célokra. Jó, ez kisebb, de az sg-n volt már cikk qva kicsi merevlemezrõl, szal... most ennek tényleg örülni kell?...

Üdv

Love The Music - Not The Style!

Munch
Ez most mi a faszra jó???? 😄DDD
Pofám leszakad már ennyi hülye idétlen kütyüt kitalálnak... DE MINEK!!!!!!

[HUN]PAStheLoD
arra meg a beépített 60 gigás a jó

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Szerintem jó dolog mert, kicsi elfér akárhol, valamennyire biztos strapabíró is, bár ezt igy elsõre kétlem, de van hozzá tok 😊 Az ára meg sok még és itt a mégen van a hangsúly mikor egy mocskos flashdrive ami 512mb 30-40e Ft akkor ehhez képest az az 50e 20gigáért nem sok, egyébként meg egy év azt ugyanúgy megkapod 30ért a gyrososnál 😊
Tetsuo
A Japánok -gondolom- veszik mint a cukrot, de a sóherebb EUsok biztos nem. A sóher itt nem feltétlenül rossz tulajdonság, a Japcsiknak csak az a lényeg h új legyen és kawaii, más nem számít!

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Ph03niXx
Ja, az ára az egy kicsit brutális. Remélem azért meg van az az elõnye a mobil-rackhez képest, hogy run-time lehet cserélni... mert ha nincs akkor abszolút semmi értelme.

Class is over.

50rongy 20gigáért? Sztem ez betegen sok.. Talán majd ha 1-2ezer lesz.. Ennyiért veszek 2 40gigás vinyót mobile rackel, és cserélgetem azt 😛
Gresi
Nekem úgy tûnik, hogy spéci merevlemezekrõl van szó mindössze? Ezek nem lesznek Bad Sector-osok? Mondjuk 2x véletlenül odaütõdik valamihez, és game over. Azért a hordozhatóságnál fontos az, hogy strapabíró legyen...

Intel, ATI, MS rulez...