Az ATI újdonságok végleges specifikációi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Persze nem Gef4MX-rõl van szó.
Amúgy meg egy elég brutkó kis kártya lett az NV40, a TESZTEK ALAPJÁN le a kalappal. Kérdés persze, hogy mennyire zajos, és milyen táp kell hozzá a valságban, de szerintem ha bármelyikõnkhöz hozzádobnának egy ilyet, legyen bármekkora ATI fan, rögtön benyomná a gépbe, még az is lehet, hogy elrohanna tápot cserélni:).
Hosszú idõ ez az elsõ kártya, ami tényleg megmozgatta a fantáziám.
Az emberek õrültnek tartanak. Ez talán igaz is, és akkor mindegy, ha eggyel több a holdkóros. Viszont, ha igazam van, és a tudomány téved, akkor Isten irgalmazzon az emberiségnek. Viktor Schauberger
http://twitter.com/valamit76 http://conspiracy101.t35.com/ http://www.youtube.com/user/Darwin76valamit#p/f
Fõleg ha sok pénzed van...
Intel, ATI, MS rulez...
már az Ati másfajta kapcsolókat épít a procijába,
és nem tranzisztorokat LOLOLOLOLOL
És írjanak bármit az Atiról vagy az nVidiáról
én akkor is Geforce-t veszek, még ha a paksi atomerõmûvet is kell rákötni. Csak azért is.
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Intel, ATI, MS rulez...
Intel, ATI, MS rulez...
Intel, ATI, MS rulez...
S azt is utálom, hogy az emberek azért járnak ide, a fórumba, hogy a másik mondanivalóját kiforgassák...
Sajnálom, hogy nem értesz (Te sem, mint a többiek). Te dolgod, te fájdalmad.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ezeket a fícsöröket simán tudnia kellene kevesebb tranzisztorral (belegondoltatok, hogy még mindig tranzisztorok vannak a CPU-kban (is), immáron 40 éve?!) és halkabban!
Remélem, van szerencséd egy olyan kártyához, mint nekem, ami mindezeket szépen tudja (ATi 9500 Pro rulez!)... Ha egyszer kipróbálod, soha a büdös életben nem akarsz nélkülük játszani egyetlen játékot sem (még a passziánsazt sem, hihihih)!
És nem vagyok hardcore gamer! De, ha van egy kártyám, ami tudja, akkor bizonyítson is! Nekem bizonyított. S tetszik amit tud.
Úristen, vajon mit fog tudni az X800-as????!!!!
Emberek, ébresztõ! 120 W-ot zabáló erõgéppel még jó, hogy van némi teljesítménytöbblet, de közben megsüketülsz mellette!!!
Mi ez a "leggagyibb" ?...
Intel, ATI, MS rulez...