192
Black Sabbath, Jethro Tull, Uriah Heep stb... Van aki még hallgat ZENÉT?
  • Vaxi
    "Tracion...te egy akkora barom faszkalap vagy hogy rossz rádnézni... (pedig nem is láttlak).
    Ráadásul idióta is..."
    ezzel viszont nem értek egyet. Ő így tudta. Nem biztos h barom. az a barom aki eezt mondta neki :D
  • hykao #21
    "a rock and roll szólt, és én tudtam jól, hogy ez örökre fogva tart..."
  • Vaxi
    így is van
  • Match
    Tracion...te egy akkora barom faszkalap vagy hogy rossz rádnézni... (pedig nem is láttlak).
    Ráadásul idióta is...
    A hűderokker haverjaidnak meg mond meg hogy az ismereteik vetekednek egy szöcskével.
    Elég nagy sabbath fan vagyok...rengeteg videót láttam tőlük, interjúk, biográfiák...
    hát jlenlegi ismereteim alapján (idézném ozzy mestert a last supper dvd-ről) nemszószerint:
    Elmentünk megnézni a black sabbath című filmet, és láttuk, hoyg a film megrémiszti az embereket. Nos, ha tudnak csinálni rémisztő filmeket, miért ne csinálhatnánk mi rémisző zenét.
    Idézet lezár..asszem megmagyaráztam...
    a zenekar nem sátánista, meg zsidóellenes (ez akkora hülyeség..)
    Ozzy sátánista, legalább is annak vallotta magát, de perrsze ő sem gondolta olyan nagyon komolyan, csak illett az imidzséhez.
    Geezer buttler-nél egyikünk sem lehetne nagyobb hívő...a zenekar megalakulása után ozzy adott neki egy "hogyan legyünk sátánisták" c. könyvet .)
    a többiek pedig inkább ilyen semlegesek.
    Az igaz hogy a zenekar első borítójának belsején egy baszott nagy fordított kereszt volt, de az nyomtatási hiba volt....bár elég súlyos, mivel rögtön elkönyvelték a zenekart sátánistának...
    De sehol máshol nem láthattatok náluk fordított keresztet...
  • praksi
    "csak bámultam-lestem, majd' hanyatt estem; nem tudtam mi van..."
  • Vaxi
    ;D
  • hykao #16
    "Amikor kölyök voltam, 16 éves, nyughatatlan srác...valami fekete bárány koncerten voltam, mert egy barátom elcibált"
  • Takigabi
    Ozzy rulez
  • O0D:
    Végülis nem olyan rossz zene, de a feldolgozások kicsit jobban tetszenek :)
  • Vaxi
    Én sem csak rockot hallgatok. Pl az igényesebb pop, és talán a jobb rap-ek is bejönnek. de főleg a rock... hisz:
    Testemen a Jel, mely belém égett, nincs helyem, én nem nyughatok
    Hogy más legyek tudod azt nem tehetem, más zenét én nem játszhatok! ;D
  • hykao #12
    Hehe, nem csak ezt az egyet, de ez a legismertebb.
    Egyébként minden zenére nyitott vagyok, amiben "van valami"... Britney-re ugyan nem, de pl. Christina Aguilera, Alicia Keys is nyerők nálam, sok egyéb más minden mellett...
  • Vaxi
    nagyon helyes... De remélem nem csak ezt az 1 számát ismered a Szabinak...
  • hykao #10
    "Finished with my woman cause she could not help me with my mind,
    people think I'm insane because I am frowning all the time..."
  • Vaxi
    Nem is a kinézetével volt bajom:D
  • traXion
    Tudom, hogy mit jelent a Sabbath. Szerintem ezért lett a neve.
  • 0ppika
    Azt azért nemmondanám hogy 0 az énekhangja, de legalább kinéz valahogy.
  • 0ppika
    Ja, szerintem is.
  • Vaxi
    Nem. a Sabbath az a zsidóknál a szombat. Nem tudom miért lett ez a neve, de nem hiszem, h rasszista lenne:D
  • traXion
    Pedig igen, egyik rokker haveromtól tudom.
  • ricsi1
    hát..nem hiszem,
  • traXion
    Black Sabbath az egyik vallás ellen zenél nem? Ezért Sabbath a neve...

Vagy nem? :D
  • Vaxi
    Vagy mindenki csak a Britny Spriccet hallgassa?
    Én elismerem őt is, mert 0 énekhaggal több millió ember elkápráztatni... Hogy is fogalmazzag... Művészet!