192
Black Sabbath, Jethro Tull, Uriah Heep stb... Van aki még hallgat ZENÉT?
-
#22 "Tracion...te egy akkora barom faszkalap vagy hogy rossz rádnézni... (pedig nem is láttlak).
Ráadásul idióta is..."
ezzel viszont nem értek egyet. Ő így tudta. Nem biztos h barom. az a barom aki eezt mondta neki :D -
#21 "a rock and roll szólt, és én tudtam jól, hogy ez örökre fogva tart..." -
#20 így is van -
#19 Tracion...te egy akkora barom faszkalap vagy hogy rossz rádnézni... (pedig nem is láttlak).
Ráadásul idióta is...
A hűderokker haverjaidnak meg mond meg hogy az ismereteik vetekednek egy szöcskével.
Elég nagy sabbath fan vagyok...rengeteg videót láttam tőlük, interjúk, biográfiák...
hát jlenlegi ismereteim alapján (idézném ozzy mestert a last supper dvd-ről) nemszószerint:
Elmentünk megnézni a black sabbath című filmet, és láttuk, hoyg a film megrémiszti az embereket. Nos, ha tudnak csinálni rémisztő filmeket, miért ne csinálhatnánk mi rémisző zenét.
Idézet lezár..asszem megmagyaráztam...
a zenekar nem sátánista, meg zsidóellenes (ez akkora hülyeség..)
Ozzy sátánista, legalább is annak vallotta magát, de perrsze ő sem gondolta olyan nagyon komolyan, csak illett az imidzséhez.
Geezer buttler-nél egyikünk sem lehetne nagyobb hívő...a zenekar megalakulása után ozzy adott neki egy "hogyan legyünk sátánisták" c. könyvet .)
a többiek pedig inkább ilyen semlegesek.
Az igaz hogy a zenekar első borítójának belsején egy baszott nagy fordított kereszt volt, de az nyomtatási hiba volt....bár elég súlyos, mivel rögtön elkönyvelték a zenekart sátánistának...
De sehol máshol nem láthattatok náluk fordított keresztet... -
praksi #18 "csak bámultam-lestem, majd' hanyatt estem; nem tudtam mi van..." -
#17 ;D -
#16 "Amikor kölyök voltam, 16 éves, nyughatatlan srác...valami fekete bárány koncerten voltam, mert egy barátom elcibált" -
Takigabi #15 Ozzy rulez -
#14 Végülis nem olyan rossz zene, de a feldolgozások kicsit jobban tetszenek :) -
#13 Én sem csak rockot hallgatok. Pl az igényesebb pop, és talán a jobb rap-ek is bejönnek. de főleg a rock... hisz:
Testemen a Jel, mely belém égett, nincs helyem, én nem nyughatok
Hogy más legyek tudod azt nem tehetem, más zenét én nem játszhatok! ;D -
#12 Hehe, nem csak ezt az egyet, de ez a legismertebb.
Egyébként minden zenére nyitott vagyok, amiben "van valami"... Britney-re ugyan nem, de pl. Christina Aguilera, Alicia Keys is nyerők nálam, sok egyéb más minden mellett... -
#11 nagyon helyes... De remélem nem csak ezt az 1 számát ismered a Szabinak... -
#10 "Finished with my woman cause she could not help me with my mind,
people think I'm insane because I am frowning all the time..." -
#9 Nem is a kinézetével volt bajom:D -
#8 Tudom, hogy mit jelent a Sabbath. Szerintem ezért lett a neve. -
#7 Azt azért nemmondanám hogy 0 az énekhangja, de legalább kinéz valahogy. -
#6 Ja, szerintem is. -
#5 Nem. a Sabbath az a zsidóknál a szombat. Nem tudom miért lett ez a neve, de nem hiszem, h rasszista lenne:D -
#4 Pedig igen, egyik rokker haveromtól tudom. -
#3 hát..nem hiszem, -
#2 Black Sabbath az egyik vallás ellen zenél nem? Ezért Sabbath a neve...
Vagy nem? :D -
#1 Vagy mindenki csak a Britny Spriccet hallgassa?
Én elismerem őt is, mert 0 énekhaggal több millió ember elkápráztatni... Hogy is fogalmazzag... Művészet!