25
Szövegfelismerő, felolvasó progik magyar nyelvhez.
-
tttttom #25 Nekem olyan programra lenne szükségem ami boldogul a txt-vel,pdf-vel és a word dokumentumokkal mp4 lejátszón. :)
Magam olvasgatnám...Csak nincs kedvem vesződni a formátum buzerálással...
Valaki tud ilyet mutatni? :) -
#24 a multivoxot itt kell letölteni:
írd be a google-ba!
:::multivox 4 letöltése -
laliking #23 pont ezt akartam mondani. a speakboard magyar nyelven képes felolvasni úgy hogy a szöveget vágólapra másolod. én torrentről szedtem. 80 valahány mega -
#22 Nemtom ismered-e Speakboard progit, hogy jó e azt döntsd el te!
-
Greegko #21 Na valami jó programot tudtok ajánlani ?? -
laliking #20 multivox-ot honnan lehet húzni? -
Erron #19 Sziasztok!
Nekem olyan progira lenne szugsegem ami a pdf fajlokat olvassa fel magyarul. A multivox-ot probaltam, de az csak txt-vel boldogul.
Ajanljatok valami jot. plz. Nem hiszem el hogy a mai vilagban nem letezik egy normalis felolvaso progi. A Sztaki szotarnal megoldottak az ertheto felolvasast.
-
#18 Hát erre kíváncsi vagyok. -
#17 Kösz, majd megnézem. -
Roll #16 Abby Finereader 7
Crack-et meg könnyen találsz. -
#15 az átlag "könyv" pedig általában 64kbit-en van kódolva mp3ba (bőségesen elég beszédhez), és egy könyv olyan 50-100 mega - ezek vágottak, a vágatlanok lényegesen nagyobbak (a Harry Potterek pl 10-15 cd eredeti méretben) -
magnum #14 Multivox -
#13 hangoskönyvek - háááát, Soulseeken van elég sok (bár a legtöbb angol, de lehet magyarokat is találni) - meg lehet venni boltban 3cd-ken pl Karinthyt, Lázár Ervint... tök jók :) -
#12 felismerésre meg télleg a finereader, vagy a recognita - ez utóbbi magyar fejlesztés, de mindkettő jól "tud" magyarul (felismeri a magyar ékezeteket, stb) -
#11 Honnan szedhetném le, és ez trial, vagy full program? -
#10 az
nekem a egy két kötelezőm volt meg úgy :)) -
#9 Hangoskönyveket honnan lehet leszedni, és mekkorák? -
Roll #8 Scannelt szöveg felismerésére az egyik legjobb progi: ABBY Finereader 7.0 -
#7 hosszabb távon nagyon élvezhetetlen a hangja... rendkívül monoton, és élettelen egyelőre. van vak ismerős, és nála hallgattam ahogy ő netezget... számomra eléggé fárasztó volt rövid távon is.
inkább hallgatok hangoskönyveket, azokat színészek meg egyebek olvassák fel, az sokkal jobb :)) -
#6 Nekem azért kéne, mert utálok monitorról olvasni. Ahhoz meg egy-két dolog túl nagy, hogy kinyomtassam. -
#5 http://www.vilaghallo.hu/
egyszer egy online változat vakoknak
http://www.textassist.com/indexhu.html
meg utána kell nézni a vakok intézeténél, lehet kapni néhány programot ami elég "jó" hangon olvas fel... bár a magyar nyelv nagyon nehéz ilyen szempontból. -
#4 nekem se jönne rosszul :P -
#3 képből=szövegből. -
#2 Kéne valami olyan program, ami felolvas egy magyar szöveget, helyes kiejtéssel.
Olyan progi is kéne, ami nagy hatásfokkal ismeri fel a karaktereket egy beszkennelt képből. -
#1 Érdekelne, hogy valaki ismer-e ilyeneket!