Sportsziget 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lteebee
Anima jól szólt.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

nahh, jó volt a kispál?

-the invisible-

PResident Evil
nyehehehehehhh 😄

Én jól megázva értem haza, nem azért mert szemerkélt az esõ, hanem azért mert egy hülye ember meglendetett egy teli dobozos sört körkörös irányban a feje felett és ezzet tartalmát a körülötte állókra ürítette.(jujj de szakszerû volt) És én körülötte álló voltam... mit tehettem volna...

karalábé

traXion
pff... hát szerencsét volt. Én hátul álltam a sportszeletes biszbasznál, ott nem repültek ilyen dolgok. 😄

mukika
madjnem egy fejbe talált!!! 😄DD ott "álltam" a kordonnál szinte bal oldalt... kb 3-4 sor! 😄

traXion
sazl.. szar volt. 😄

traXion
Ott voltam a Tankcsapda végéig... nyugi, nem a zenéért. 😊 Szóval, csak várni kellet pár srácra, azért néztük így az igényteleneket messzirõl... hát bazdmeg a sörösüveg repülés nem semmi.... Meg jött ki egy srác, össze volt vágva (vagy karmolva?). Szóval elég gáz hely.

Kicsit szarul éreztem magam a sok igénytelen között, aki járni is alig tud.

Gyorsan elhúztam a csíkot onnan. 😊

Alien
A Harlem Wizard-ot megnézte vki? Marha jól nyomták 😊(Akik esetleg nem tudná, amerikai kosarasok) Utána mentem Slipknotra, szerintem állati jó volt.

mukika
Slipknot sry...

mukika
ja és még annyit, hogy szervezés iszonyat szar!! Semmi motozás, koncert alatt volt hogy pezsgõsüveg repült, stb.... Csomo embert vérzõ fejjel kelllet kiszedni.

mukika
hát nagyon durva!!!!!!!!

Hatebreeden elsõ sorokban, pffff kész volt mindenki. Iszonyat jó volt, mondjuk idáig is nagy kedvenceim voltak, de most überfaszák!!! 😄

Tankcsapdán geci megõrült a tömeg, aszthittem meghalok, pont 4-5 õrült kopasz közé keveredtem, és hát, esküszöm vártam hogy vége legyen, majdnem meghaltam!! 😄 Van egy monokli a szemem alatt, megzúzódott a jobb lábam, és minden eggyes porcikám fáj. Ja meg kék foltok a hátamon. pfffff

Slipknatra kijötünk a tömegbõl, nem volt kedvem már ott pogozni, a sok elvetemülttel, de iszónat jók voltak!!!

Salz jó kis este volt, mondjuk részeg is voltam... 😛

PResident Evil
nah milyen volt a buláj ? 😄DD

mukika
nah go!

mukika
😄D

egyébként totál részegen beengednek, vagy ott rugjak be? 😛

😄DD
féjjé is mer a nagyorrú maszkokkal még a szemedet is kiszúrhatják!! 😄

-the invisible-

mukika

mukika
pfffffffffffff 😄D

mindenkinek: slipknoton NE ESS EL!

😄DDDDDD

-the invisible-

mukika
szted nincs olyan ember aki a TCST és a Slipknotot is szereti????

Mondjuk én Hatebreeden leszek elöl!!! 😄DDD

lee86
oké bazz... Tcs-re bementek, de slipnotra cseréljünk.. mekkora lol lenne már, ha Tcs-sok lennének az elsõ sorban a kerítésekhez szorítva, míg 100 méterrel hátrébb lesz a slipknot fan-ok keménymagja.. pff.. 😊))

¡Hala Madrid!

zoli

-the invisible-

nemcsakfeel
adj tippet!

*hihi ** *

PResident Evil
de akkor vmi normálisat regelj !

nemcsakfeel
hú tényleg.
gyorsan új reg.

*hihi ** *

fincsi

-the invisible-

PResident Evil
de most muszák volt ez ? megint banolva leszel !

nemcsakfeel
te is szereted a csoki öntetet

*hihi ** *

Dani20
LOÁL
😄

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

PResident Evil

PResident Evil
szar 😞

magus
tankcsapda jeeee jeee, ha nem hiszed el hgoy azelet egy ajandek menj tankcsapda koncertre, jeee jeeee, kit erdekel a slipklnot, tankcsapda jeee jeee

PResident Evil
lol azt a fórumot teliírtam 😄 de a tavalyival... idén nem megyek 😞 érettségi száksz !

-the invisible-

Z
tényleg, amúgy ezt miért nem a sport fórumokba nyitottad?

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Z
BUNYÓ MIX

Hi! Lesz valami harcmûvészeteket összekevereõ verseny is, ez talán érdekes lesz...

Értelmes dologról tudtok a falmászáson kívül? (Nem sznóbordra/egyéb téli dolgokra gondolok)

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

ennyi elég....

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

😄
PResident Evil
hmmm.... ennyi ?😊

SLIPKNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

shaba23
látogatók már megszokhatták, hogy a változatos szabadidõs-, verseny- és extrém-sportfelhozatal mellett, gazdag zenei kínálatot is ígér a Sport Sziget. A hazai élvonal koncertjein túl idén ismét nemzetközi sztárok is szórakoztatják a nagyérdemût. A napközbeni bemelegítés után igazi sprintre vált 12-én, szombaton az esti program: a Slipknot koncertje azokat is bizonyára megmozgatja, akik elõtte csak nézték az eseményeket.
Link