Sportsziget 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-the invisible-
mit tehettem volna...karalábé
Kicsit szarul éreztem magam a sok igénytelen között, aki járni is alig tud.
Gyorsan elhúztam a csíkot onnan. 😊
Hatebreeden elsõ sorokban, pffff kész volt mindenki. Iszonyat jó volt, mondjuk idáig is nagy kedvenceim voltak, de most überfaszák!!! 😄
Tankcsapdán geci megõrült a tömeg, aszthittem meghalok, pont 4-5 õrült kopasz közé keveredtem, és hát, esküszöm vártam hogy vége legyen, majdnem meghaltam!! 😄 Van egy monokli a szemem alatt, megzúzódott a jobb lábam, és minden eggyes porcikám fáj. Ja meg kék foltok a hátamon. pfffff
Slipknatra kijötünk a tömegbõl, nem volt kedvem már ott pogozni, a sok elvetemülttel, de iszónat jók voltak!!!
Salz jó kis este volt, mondjuk részeg is voltam... 😛
féjjé is mer a nagyorrú maszkokkal még a szemedet is kiszúrhatják!! 😄
-the invisible-
😄DDDDDD
-the invisible-
Mondjuk én Hatebreeden leszek elöl!!! 😄DDD
¡Hala Madrid!
-the invisible-
-the invisible-
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Hi! Lesz valami harcmûvészeteket összekevereõ verseny is, ez talán érdekes lesz...
Értelmes dologról tudtok a falmászáson kívül? (Nem sznóbordra/egyéb téli dolgokra gondolok)
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Link