42
Június 11-13. Népstadionkert
-
#42 Anima jól szólt. -
szando #41 nahh, jó volt a kispál? -
#40 nyehehehehehhh :D -
Zhertun de Royg #39 Én jól megázva értem haza, nem azért mert szemerkélt az eső, hanem azért mert egy hülye ember meglendetett egy teli dobozos sört körkörös irányban a feje felett és ezzet tartalmát a körülötte állókra ürítette.(jujj de szakszerű volt) És én körülötte álló voltam... mit tehettem volna... -
#38 pff... hát szerencsét volt. Én hátul álltam a sportszeletes biszbasznál, ott nem repültek ilyen dolgok. :D -
#37 madjnem egy fejbe talált!!! :DDD ott "álltam" a kordonnál szinte bal oldalt... kb 3-4 sor! :D -
#36 sazl.. szar volt. :D -
#35 Ott voltam a Tankcsapda végéig... nyugi, nem a zenéért. :) Szóval, csak várni kellet pár srácra, azért néztük így az igényteleneket messziről... hát bazdmeg a sörösüveg repülés nem semmi.... Meg jött ki egy srác, össze volt vágva (vagy karmolva?). Szóval elég gáz hely.
Kicsit szarul éreztem magam a sok igénytelen között, aki járni is alig tud.
Gyorsan elhúztam a csíkot onnan. :) -
#34 A Harlem Wizard-ot megnézte vki? Marha jól nyomták :)(Akik esetleg nem tudná, amerikai kosarasok) Utána mentem Slipknotra, szerintem állati jó volt. -
#33 Slipknot sry... -
#32 ja és még annyit, hogy szervezés iszonyat szar!! Semmi motozás, koncert alatt volt hogy pezsgősüveg repült, stb.... Csomo embert vérző fejjel kelllet kiszedni. -
#31 hát nagyon durva!!!!!!!!
Hatebreeden első sorokban, pffff kész volt mindenki. Iszonyat jó volt, mondjuk idáig is nagy kedvenceim voltak, de most überfaszák!!! :D
Tankcsapdán geci megőrült a tömeg, aszthittem meghalok, pont 4-5 őrült kopasz közé keveredtem, és hát, esküszöm vártam hogy vége legyen, majdnem meghaltam!! :D Van egy monokli a szemem alatt, megzúzódott a jobb lábam, és minden eggyes porcikám fáj. Ja meg kék foltok a hátamon. pfffff
Slipknatra kijötünk a tömegből, nem volt kedvem már ott pogozni, a sok elvetemülttel, de iszónat jók voltak!!!
Salz jó kis este volt, mondjuk részeg is voltam... :P -
#30 nah milyen volt a buláj ? :DDD -
#29 nah go! -
#28 :DD
egyébként totál részegen beengednek, vagy ott rugjak be? :P -
szando #27 :DDD
féjjé is mer a nagyorrú maszkokkal még a szemedet is kiszúrhatják!! :D -
#26 [FÉLEK] -
#25 pfffffffffffff :DD -
szando #24 mindenkinek: slipknoton NE ESS EL!
:DDDDDDD -
#23 szted nincs olyan ember aki a TCST és a Slipknotot is szereti????
Mondjuk én Hatebreeden leszek elöl!!! :DDDD -
#22 oké bazz... Tcs-re bementek, de slipnotra cseréljünk.. mekkora lol lenne már, ha Tcs-sok lennének az első sorban a kerítésekhez szorítva, míg 100 méterrel hátrébb lesz a slipknot fan-ok keménymagja.. pff.. :))) -
szando #21 zoli -
#20 adj tippet! -
#19 de akkor vmi normálisat regelj ! -
#18 hú tényleg.
gyorsan új reg. -
szando #17 fincsi -
#16 de most muszák volt ez ? megint banolva leszel ! -
#15 te is szereted a csoki öntetet -
#14 LOÁL
:D -
#13 -
#11 szar :( -
#10 tankcsapda jeeee jeee, ha nem hiszed el hgoy azelet egy ajandek menj tankcsapda koncertre, jeee jeeee, kit erdekel a slipklnot, tankcsapda jeee jeee -
#9 lol azt a fórumot teliírtam :D de a tavalyival... idén nem megyek :( érettségi száksz ! -
szando #8 khm -
#7 tényleg, amúgy ezt miért nem a sport fórumokba nyitottad? -
#6 BUNYÓ MIX
Hi! Lesz valami harcművészeteket összekevereő verseny is, ez talán érdekes lesz...
Értelmes dologról tudtok a falmászáson kívül? (Nem sznóbordra/egyéb téli dolgokra gondolok) -
cyrus #5 ennyi elég.... -
Takezó #4 :D -
#3 hmmm.... ennyi ?:) -
cyrus #2 SLIPKNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!