Brothers in Arms: Road to Hill 30

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bricsi01
õ is itt van

bricsi01
de a báty az 19

bricsi01
tévedés 10 felett 11

ehh..., ugyan nem irtad ki korodat de igy saccra 10 alatt 😛PP

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

bricsi01
most jó lenne egy idõgép és mért nem késöbb születtem

Dehogy nézek.Ha ebbõl volt demó és kihagytam volna,akkor meg is érdemlem.De szerintem nem volt.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

pedig még nincs demo..., inkább te nézz vissza 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

bricsi01
néz vissza!!!!

Hát ebbõl tudtommal nem volt demó...

bricsi01
eggyáltalán van DEMO vagy csak kamu?hö?

bricsi01
légyszive.

bricsi01
vissza néztem és volt DEMO letöltés de nem mûködött tud valaki adni rendeset?

most kezdtem el men of valort 😛 szvsz szar lesz 8énis inkább még mindig biara szavazok ha választani kell 😛) de azé kiproszálom én is 😄

Nyers
Mivan, megint mit töltessz?

My Life for Freedom!

én nem mondtam hogy ellene szavazok..., de attól eddig még csak te szavaztál mellete, akkor minek jelented ki hogy "megszavaztuk"? 😛
tudom tudom, királyi többes 😄

Nyers
Most mért? 😉 Tényleg õ a legalkalmasabb.

My Life for Freedom!

régebben beszéltem "Borg"-al a dologról akkor azt mondta,hogy amig nincs nagy forgalom a topic-ban addig a moderátorok is el tudják látni a rend fenntartását(max. szólni kell nekik)

eddig még tied az egyetlen szavazat de mind1 ;P

Nyers
Switch pls kérj házigazda státuszt ... megszavaztuk neked!

My Life for Freedom!

bricsi01
bocs

Nyers
Na most állj le, wazz, te normális vagy ...

My Life for Freedom!

bricsi01
utoljára 2 évehallotam róla és a mostanában elójött.ugyhogy csinálják már egy ideje és ez azt jelenti hogy igy jobb lesz

bricsi01
uccsó a tanár

bricsi01
régen a mohá-t utána a cod-ot és majd a biá-t.ezeket sor szerint csipem.ez lesz a legjobb élmény.én:muther:

bricsi01
mert a 2004-est láttam.

bricsi01
van 2003-mas E3-om?

jólvanna unatkoztam 😛 valamivel kellet foglalkozni amig leér a dvd amit szedtem 😊
amugy az a gáz hogy lehet hogy nem maszatolják el a lényeget de attól még nem egyszer láttunk oylat hogy amiylen "lényeget" láttunk egy videobol (full nyilvánvalóan) és a végleges gamenak ugy naggyából az égvilágon semmi köze nem volt hozzá 😊

Nyers
Persze, hogy reklám, miért is mennének oda?! De azért a BIA (és pl a tavalyi FSW) E3 demonstráció cseppet sem nevezhetõ csili-vili szépen maszatoljuk el a lényeget cucconak. Ezekbõl tényleg le lehetett szûrni a lényegi dolgokat. De én ezt az értelmetlen válaszolgatást, most hagyom abba, lehet, hogy te ezt élvezed, de én nem. ;PPP

My Life for Freedom!

én nem mondtam hogy összevágott egy szóval se, de az e3 mint oylan eleve egy nagy reklámfesztivál ügyesen megcsinálva, szal abból nem is kell már semmit összevágni ;PPP

nem én kezdtem a codal foglalkozni olvass vissza 😛

kusss!!! elrontod a szorakozásom! 😄DD

én nem fikázom a játékot én csak a kiadok stilusát fikázom ha nem tünt volna fel... 😛

igen pont emiatt fogja verni a bia a codot 😊 mert hiába a hangulat meg az akármi attó még a cod arcade tömeghent 😛 (najó csak félarcade 😛)

"egyedül a német hadsereg ellen"...hogy pontos legyek

Lacc
Ez a game is tetszik, ha tényleg olyan csapat alapú lesz mint mondják. A képeken kicsit furcsa a glow effekt, de talán majd megszokom, manapság ez a divat 😊
Lacc
A CoD az frankó kis játék, maig napig szotkam tolni. Illetve manapság meg pláne, az új kieg.-el 😊
A CoD egy király hangulatú fps lett,nagyon erõs multiplayer oldalal.Azért lett tömeg,mert a háborúban is sokan voltak,és ez végre szakitott a Mohaa "egyedül a német hadsereg" stilusával.
Kétlem hogy a 2.vh idõpontján kivül túl sok egyezés lenne a BIA és a CoD között.Mivel a BIA csapatalapu játék akar lenni,ezért kár lenne a CoD-al összehasonlitani.

Nyers
Gondolom Te nem láttad a 100 akárhány megás BIA E3 múvit, az minden volt csak nem összevágott reklámanyag. Ha meg nem érdekelnek a reklámok akkor miért kommentelsz is itt akármit, hiszen mindent a "reklámokból" tudunk.

My Life for Freedom!

Lacc
Nekem úgy tûnik jedi itt megint te kavarod a szart, és ennek örülsz is magadban 😄
robotnyk
egy meg nem jelent játék fikázói, lol.
amugy kezd ennek itt nagyon flame szaga lenni, valaki egyszer nem csak a jó odlalárol nézte a dolgot és a sok elvakult fan (egy megnem jelent játék fanjai, lol 😛) rögtön nekem ugrottak, és mivel szóbakerült a cod már elõre látom a codosok is gyülekeznek

e3 = nagy cégek reklámkampányának összegyüjtése egy helyen... 😛
és ezt mind a fogyasztói társadalomért, yeah! 😛
hát sorry de engem nagyon nem érdekelnek a reklámok 😛

Nyers
Hát sztem az E3-mas prezentáció mindekit meggyõzhetett, abban minden benne volt, annál csak jobb lehet ...
Nem azt mondták, hogy már nyáron a boltokban lesz, hanem, hogy kezdik az elõkészületeket. A játék fejlesztése, kivitelezése elég nagy idõintervallumot is felölelhet! (DNF )

My Life for Freedom!

fogalmam sincs hogy a codnál csináltak e vagy csinálnak e 2.részt vagy nem..., a cod egy egyszerû tömeghent gama lett (ala cs)és ez nekem nem jön be ennyi..., tudom a tömegnek ez kell és a tömegben van a pénz... 😛P

én ilyen bizalmatlan vagyok sorry... 😛
ettõl függetlenül énis ettõl a gametól várom a világ megváltását és hogy végre nem csak cod stilusu tömeghent 2.vhs fpsek lesznek... 😊

Hentes Bill
a cod? ehh, látom nagyon vágod a témát. MUHAHHAAAAAA

Boldog Karácsonyt!

Itten vannak összegyûjtve a legnagyobb párbeszédek a filmbõl( angolul,de úgy az igazi )

robotnyk
Egyszer megtámadtak a tigrisek! És tudod, hogy az mit jelent? Úgy meg voltunk támadva, hogy...
Állítsd már le a negatív kisugárzásaidat! Inkább nézz körül, és gyönyörködj a tájban! Vagy mondj valami felemelõt, bíztatót! Egyszer, a változatosság kedvéért!
remélem ismerõs