5546
  • Gandibá
    Mert sajt.
  • robotnyk
    miért ne? :)
  • weine
    Amíg nincs újabb hír, addig minek UP?
  • Gandibá
    UP
  • antijedi
    oks :D
  • robotnyk
    vedd úgy, hogy a közepes a legalsó szint :)
  • antijedi
    hát szeirntem aközepes minőséget nem érte el... :P
  • robotnyk
    az éppen aktuális világpolitikai események alapján nyúzott közepes minőségű rókabőrök szvsz :)
  • antijedi
    desert storm egy se volt valami jó :) vagyis nekem nem teccet :)
  • a.carkey
    uttóbbi=utóbbi
  • a.carkey
    Mint a Hidden and Dangerous 2 és 1, a Rainbow Six sorozat vagy - valóban - a Desert Storm. (Az uttóbbi 2. része undorító!)
  • ranGer2
    Hy all! anno volt egy game! az volt a neve hogy Desert Storm valami hasonló volt az is..
  • antijedi
    tény és tudom hogy cod-nak nagy népszerüsége van, de attól még h&d2 szerintem sokkal jobb volt mint cod..., remélem ezis inkább azt az irányt követi csak jobb lesz :)
  • I.C.ram
    Nem csak neked csinálják a játékokat, akinek a mérce a csillagos egekben van, hanem annak is aki nem csak idegeskedik egy játék miatt, hanem élvezi :D
  • antijedi
    hát h&d2höz sokkal közelebb fog álni mint cod-hoz...
    cod az egy kb q3-al egyszinten lévő full arcade game, ez emg leirás alapján nem az lesz..., ha mgési akkor már lehet is temetni... :/
  • Murd4
    Ez egy cod szeru gamma lesz, nem pedig HD2.
    Ja es quakenet #bia.hu -> bia csati, gyertek!
  • robotnyk
    főleg hogy nem volt egy nagy durranás.
    amúgy Premiere, az ejtőernyősök ritkán vezetnek tankot. :)
  • antijedi
    nem teljesen..., azért mert volt egy h&d2 mint viszonlyag taktikusabb kategoria nem kell mindenek és mindenkinek azt koppintani...
  • PREMIERE1
    H&D2 felturbózott grafikkal? (Kb.) Csak nem lehet benne tankot vezetni, mint lehet a H&D2-ben ...
  • Murd4
    Magyar Brothers in Arms chat:
    Quakenet #bia.hu

• rezsofiz
    Jah remeljuk
  • antijedi
    hát reméljük tényleg olyan is legyen a game mint a marketing szöveg... , ha siekrül akkor uj király lesz :)
  • Gandibá
    Jaja, ilyenre ha jól emléxem még nem is volt példa, mint amilyen ez a game lesz.
  • Nyers
    Sztem egy kis kinccsel van dolgunk, tényleg állati lesz a leírásokból és a képekből ítélve!
  • Gandibá
    Ultrabrutál durva lesz ez a game!
    Ugyan az, mint amit nyers kolléga linkelt, csak magyarul.
  • Nyers
    Gamespot cikk + képek
  • TneX
    Azok a kis kék-piros máriószinek valahogy nem hiányoznak középről,egyébként tűrhető :)
  • robotnyk
    na ez viszont már nem tűnik tuningoltnak. szép!
  • zaki
    576-on van fent 7 db kép, nagyon faszák, nem nyomom be őket, mert kicsit nagyok, de az első kép nagyon meleg, azt betolom:

• lachun
    !S Zaknak gratula kösz ,hogy megosztottad velünk igen ez egy nagyn kira game lesz:)
  • rezsofiz
    Nem rossz
  • Gandibá
    1 hónap plusz az még simán tűrhető, a végeredmény számít!
  • robotnyk
    ja, én is arra gyanakodtam. szerintem biztos 2005 q1 lesz belőle minimum, de a lényeg hogy jó legyen!
  • antijedi
    amcsiknál holiday asszem az mindig telet jelent... :/
  • Gandibá
    Télre, írták hogy karira jön ki.
  • robotnyk
    én iiiis :)
    a 2004 Holiday az a nyárra vonatkozik vajon, vagy télre?
  • Gandibá
    Jejeje!!! AKAROOOOM!!!
  • zaki
    Brothers in Arms infócsomag
    Multiplatform - 2004-04-19 14:10:00

Néhány nappal a GearBox II. világháborús játékának bejelentése után az IGN kommandója a csapat főhadiszállását látogatta meg, ahol a Brothers in Arms rövid demonstrációjának megtekintése mellett új információkhoz is jutottak. Ezeket természetesen azonnal megosztották a nagyközönséggel az urak, így következzék most az újdonságok kivonata:
    Az HBO Elit Alakulat szériájához hasonlóan a játékban is az amerikai légidesszantosok harcait követhetjük figyelemmel, az 506-osokkal szemben azonban itt 502-es ezred 3. szakaszának kűzdelmein keresztül kapunk betekintést a világháborúba
    Küldetésünk a D-nap éjszakáján indul, hogy aztán 21 misszión át harcolhassunk Franciaország felszabadításáért
    Baker hadnagyot irányítva 12 szakaszbéli társunk hathatós segítségére számíthatunk az ütközetek során, ám közölük csak hat katonát irányíthatunk közvetlenül
    Embereink két hármas csoportba osztva tevékenykedhetnek, amíg az egyik csapat fedezettüzet biztosít, addig a másikkal egy adott pont ostromára indulhatunk
    Nagy szükség lesz stratégiai érzékünkre, amelynek gyakorlásához a gondosan kialakított környezet tökéletes partnernek ígérkezik, számos támadási alternatívát kínálva
    A harcokat megszakíthatjuk, s egy-egy utasítás előtt alaposan felmérhetjük a terepviszonyok kínálta előnyőket és hátrányokat
    Tankok lesznek a játékban, azonban embereinkhez hasonlóan csak utasításokat adhatunk a páncélozott járműveknek, vezetni nem tudjuk majd őket
    A táj kidolgozottsága csaknem tökéletes: számos fotó, illetve látogatás alapján rekonstruálták Normandia gyönyörű és korhű környezetét, amely játék közben igen meggyőző lesz
    Multiplayer: Xbox-os konverzióban 4, míg a PC-s átiratban várhatóan több játékos feszülhet egymásnak a 12 misszió-orientált multiplayer küldetés egyikében. Az egyjátékos missziókhoz hasonlóan a többjátékos móduszban is valós történelmi események elevednek majd fel.

Info:576 Online
  • switch
    Nem tudom hogy láttátok-e már:
    Itt van 1-2 plusz infó a játékról.
  • lachun
    Menj ugrálni a fénykardodal azt hadj minket a jobb cuccokkal játszani