Brothers in Arms: Road to Hill 30

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Serpa
"Brother in Arms - Xbox

... A Gearbox Software elsõ önálló játéka egy, a II. Világháborúban (a valóságban is...) aktívan ténykedõ szakasz történetét mutatja be. A "Fox company" veteránjai (502. légidesszantos ezred) elbeszéléseikkel segítették a fejlesztést, és az õ történetüket ismerhetjük meg a játékból, mely egy 8 napon át tartó idõszakot ölel fel.
A játék 20 küldetést tartalmaz, melyek során lassanként gyûjtjük össze a D-Day során különbözõ helyeken földet ért csapattagjainkat. A csapattársaink elvesztése "engedélyezett" lesz, azaz valakinek a halálával nem ér véget a játék, a kiesõket mindig pótolhatjuk más katonákkal. Medikit nincsen, mint ahogy a katona egészségét sem mutatja semmilyen ikon. A bekapott találatokat a játék reálisan kezeli, amennyiben súlyos sérülést szenved valamelyik katonánk (és túléli), az a késõbbiekben is kihat rá (mozgására, észlelõképességére, stb.).
Fegyverekbõl egyszerre kettõt tarthatunk magunknál (mint a Halo-ban), ezt persze kedvünkre lecserélhetjük küldetések közben, akár német fegyverekre is. ..."

folytatás a Hardwired -en.

Glpetyus
a hát

Fu nagyon jo a mozi amit leadnak !!!sajna a német cuccok alig látszanak😊

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Glpetyus
up

Glpetyus
Kösssz

robotnyk
ubisoftban bízom, legkésõbb februárig meglesz 😊
Glpetyus
Ahogy mondod "elvileg"

Sajna ebbe mostanában nemigen szabad bízni...😞((

robotnyk
december, elvileg
Glpetyus
soká😞(((

a.carkey
Néztétek a HWn a moviecsomagot? Büntet nagyon!

A medve nem játék.

a.carkey
Ez nagyon durva lesz! 😞

Mikor is jön?

A medve nem játék.

Hát ez gyilkol!

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

rezsofiz
Megnéztem...ez ütni fog,ez ÜTNI fog!

sazl : c

találtam egy új videót itt

rezsofiz
aranyos

sazl : c

Uristen.. AKAROOOOOM!

zaki
Brothers in Arms - els? benyomások

Tegnap óta vehetik alaposabban szemügyre a Gearbox új tételét az arra méltóak, a csapatot segít? nyugalmazott John Antal ezredes ugyanis egy hangulatos bemutatót tartott a játékból az újságíróknak. Az egykoron az amerikai seregben szolgált úr egy öt nappal a D-nap után játszódó missziót mutatot be, melyben az amerikai osztagnak egy Carentan közelében fekv? faluban kell kiiktatnia az ellenséges er?ket. A desszantosok közeledtére a német er?k er?s t?zzel reagáltak, így embereink teljesen szétszóródtak a terepen fedezéket keresve. Természetesen az szpk igyekezett gyors oldaltámadásokkal az ellenséges er?k mögé kerülni, ám els? próbálkozását a németek egy MG-42-es gépfegyverrel sikeresen megállítottták.
Szembet?n? volt, ahogy az AI tökéletesen kiképzett katona módjára reagált a helyzetekre, többször is visszaverve a játékos által irányított osztagot. A jobbszárnyon végül sikerült a germán t?zfészek mögé kerülni és összt?zet zúdítani rá, likvidálva így a megmaradt egységeket. Nem sokkal ezútán azonban újabb ellenséges katonák és egy panzer is felbukkant, dönt?en befolyásolva az ütközet végkimenetelét. A látottak alapján egyértelm?, hogy a roppant képzett AI miatt valóban faltól-falig kell majd taktikáznunk, s az ütközet hevében is alaposan megfontolt döntésekre lesz szükség, különben akár egész osztagunk is odaveszhet.

Info: 576 Online

Hm, akkor az jó 😊

robotnyk
nem, a téli szünetre tervezik hivatalosan.
PREMIERE1
Csinálhatnának egy hasonlót csak a német oldalról. 1939-45-ig minden esemény benne lehetne. Nem tudom miért írtóznak tõle, hisz pl. multiba beleteszik. Vagy ugyanez a japcsi oldalról. Kínától-Tokióig címmel. Na mindegy.

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

Nem 2005ben jelenik meg?

Glpetyus
szvsz akkó' neked se kell "aggódni"

zaki
szépen megy a far cry.... igaz nem a max grafon, de megy élvezetesen az aláírásomban látható configgal...

Glpetyus
😊)

Glpetyus
remélem

Glpetyus
Ha FC futott,ez 2x-er körbefutja...

zaki
még idén 😊))

Glpetyus
Melyik év??😛PP

zaki
tényleg nagyon fasza kép, kíváncsi leszek a hardverigényre

zaki
hááát, a megjelenésre 4. negyedévet írnak a gamespoton, bárcsak elõbb jönne

Glpetyus
Úgyértettem=milyen szép virág!!!😊)))))))))))

sárga

Nyers
Azt a szûzmáriát! Ilyen minõségû videó is kellene! 😉

My Life for Freedom!

Glpetyus
Milyen virág?

Glpetyus
Nagyon szép...

duuurva !

Glpetyus
Mikó jön ki??? 2008-ban?

Glpetyus
Ezek után mi az a COD?

valahol a korosztálybesorolásokat elbíráló emberkék irodjában maradt... 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

ranGer2
Particle effecteket majd késõbb rakják bele...bár...ha jobban megfigyelem akkor az a robbanás is porzik ott a háttérben! és az is particle effect...

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Glpetyus
Baszott jó!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eisenhower
de hol a vér? ^.^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

ranGer2
thomson=thompson

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

ranGer2
Hmm! ok hogy meg akarják mutatni hogy mit tud az engine de az akkoris vandalizmus! szegény ejtõernyõs! 😊 amugy nem értem mintha a thomson lövés elõtt lenne egy másik fegyver hang.. valszeg egy MG-42 es.. Én akkor is azt mondom hogyha 100 ilyen játékot csinálnának akkor sem unnám meg! bár egyszer készithetnének egy olyat is amiben nem a szövetségesek oldalán harcolunk! 😊

beszarás

zaki
hát ez tényleg elég kafa

robotnyk
huh, nagyon korrekt, alakul a játék
Serpa
elég kifinomultnak nézz ki.

igaz ?!

Nyers
Huh, nem rossz, ilyenre gondoltam!

My Life for Freedom!