RADEON X Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Rejoice o young man in thy youth...\"
ennél részletesebb kéne 😛
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
test😊
Forca Barca
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Jól látom azt,hogy Ár/teljesítmény arányban az egyik legjobb az X1950PRO? legalábbis a legtöbb tesztben ez jött ki.
Viszoiont mivel félig-meddig eldöntöttem,hogy ez lesz,ajánlanátok hozzá gyártót? ASUS jó? vagy legyen Saphire,esetleg Gigabyte? Mondjuk a Saphire tünt a legdrágábbnak. Én az ASUS-sal szemezek. Vélemény?
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
azért kösz nektek .)
Mivel ez egy régebbi kártya ezért szvsz, nézd meg a hûtést, mennyire koszos, poros a borda, valamint ellenõrizd, hogy a venti forog-e rajta.
Nekem sokszor bevált, hogy régi kártyán a hûtést teljesen szétszedtem, a gpu-t újra pasztáztam, a ventit kipucoltam és megolajoztam.
Ha a venti megy, hûtõ tiszta, újra van pasztázva, jól van rajta a hûtõ és még mindig adja a hiba üzenetet csak abban azesetben kapcsolnám ki a vpu recovert.
Az élet eleme a lét!
Alternatív megoldások:
ATI Tray Tools -> Refreshlock menüpont
Refreshlock progi
Next PC upgrade: 2022
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
néztem én azt is de 85-n megy de 60 a valós mert megvakulok tõle
!Forza Ferrari!
Miért van az hogy 85 hz en megy a monitor és átállítom 60 ra akkor nincs semmi különbség??
én úgy rézem hogy 60 on megy akkor is ha 85 re van állítva....7.4 es c van fennt!
akit tud segítsen, köszi!
!Forza Ferrari!
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Nekem ezzel egyszintû és egyárú ATI kell 😄 nem bugos nvidia driveres cucc.
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
GPU: 625MHz
Memória: 1800Mhz
Nem ez?
Nekem a 7.4 Catalystban az van, hogy a minimumon van:
500MHz
1080MHz
Valyon miért? Felállíthatom a leírásokban szereplõ értékre?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Na nekem megvan h mivolt a gond a géppel...a videókártya szart be...
De kicserélték úgyhogy most új van😄
!Forza Ferrari!
ugyanez a proci 939-es foglalatban 28k, mondjuk azt nem értem miért drágább ennyivel, bár lehet itt van szerepe a DDR vagy DDR2-es memoriának.
sose nyomd fullba a kretént
nekem csak sima ddr megy az alaplapomba, de x2 939-es megy benne.
Xbox LIVE Gamertag: RayZ HUN
Prociba meg X2 3800+, vagy felfele... de ha most 3800+ od van azért az is jó, csak nem hajtja ki teljesen.
a 3800+ az x1950pro-t sem tudja kihajtani rendesen, esetleg húzva...