GeForce 6 series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-965P-DS4, Core 2 Duo E6300,@2,9/ 200Gb,120 Gb ,80 Gb SATA maxtor / 2*1GB Kingmax DDRII 667Mhz@800 LG DVD Iró / Asus 7950 gt 512 mb / pinn.pctvpro / Chieftech 550 táp / ADSL 2048/512
Kérdeésem a következõ!
Az aláírásomba szereplõ gépnek mennyire felel meg a 400 W-os Codegen táp...
Nem márkás tudom, de ezt birnia kéne. Vagynem?
Gigabyte GA-965P-DS4, Core 2 Duo E6300,@2,9/ 200Gb,120 Gb ,80 Gb SATA maxtor / 2*1GB Kingmax DDRII 667Mhz@800 LG DVD Iró / Asus 7950 gt 512 mb / pinn.pctvpro / Chieftech 550 táp / ADSL 2048/512
Amúgy indítsd parancssorból a farcry.exe-t csak írd mögé -devmode és akkor minden pálya elérhetové válik.
Belso terekben nagyobbat üt a HDR, külsoben is klassz, de ott tényleg nem annyira, ezért lehet az, hogy a Training nem jött be annyira. Késobbi pályákon hidd el lesz álejtés.
PSN ID.: Beegabor
Bántott is a dolog , hogy a Game Star-ban / Januári / az éves öszefoglalóban sehol nem volt....
Számomra a 2004-es év játéka a FARCRY , DOOM3 és HL2 meg nagy ..........
ゾルターン
Latvanyos effekt. Bar sztem enelkul is a farcry a leg-nextgenebb jatek a mostaniak kozul.
Viszont van egy ilyen márvány és üveggömböket egy templomféleségben lebegtetõ és pörgetõ HDR techdemo, aminek a beállításában direkt van élsimítási szint, sõtt alapból is ad egy 2X AA-t, én 4X-essel néztem pár percig, de az akkor is csak techdemo, attól hogy szép...
\r_HDRRendering 1
És leesel a székrol ezt garantálom. Nemkicsit durva fényhatások lesznek a játékban ettol. Leírni felesleges, ezt látni kell. Doom3 ezután max. egy rossz vicc.
ゾルターン
PSN ID.: Beegabor
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Árban mennyi a különbség???
ゾルターン
sorry <#worship>#worship>
ゾルターン
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
ゾルターン
Ha jol tom ugye akkor van az nx6600gt meg a sima 6600gt.
Miben külömbözik a kettõ?
Hol veszed?
Mennyiért?
Jó konfig.
Boccs.
Na szal akkor tudsz nekem valamit ajánlani?
pls help mert holnap mennék megvenni.
Nem akarom ugy megszivni mint anno amikor megvettem az fx5700-et.
Utána + ezt az asus-t,csak sajna lejárt az ideje.
<#rinya>#rinya>
Jó konfig.
szal valamit nagyon elnézztél 😊
Azt tudnék venni 41900-ért az aqua-ban.
Néztem róla képet és elég kicsinek tünik a hütés rajta.
Mennyire lehet húzni és lehet e rá szerelni zalman hütést?
Nekem egy asus fx 5900ulta-m van és ezt cserélme le csak tökre zavarban vagyok.<#help>#help>
Jó konfig.