8009
Avagy az nVidia NV4X
main_6800_header.jpg
  • Narancs
    Amúgy inkább földobom és eladom neked PH!-n...semmi dolgod, csak várni a hívásokat. Viszont ha 15 fölött megy el a maradék zsé az enyém...na?
  • cito
    Gabesz!!!
    Nekem megcsálta húzva az Inno 5900 xt a 6000 pontot 3dmark03 ban!!!
  • Tufa
    Egyébként PH-n tényleg jó áron megy a procid. Most pár napja én is ph-zok, eladok pár cuccot ugyhogy figyelem ezeket :) (nem kell valakinek egy 20gigás Fujitsu vinyó? :D )
  • cito
    A 6800 GT-k ára addig bizti nem fog lemenni, mig nem álnak sort a 7800 GTX-ekért...
    Valaki tudja mennyit csinálhat a 7800 gtx a 3d mark03 ban és 05 ben?
  • Gabesz amd64
  • Narancs
    Te mondtad nem én...
    Amúgy a PH!-n elfogadott tény (nemtom mennyira igaz), hogy a Tbred-B illetve Barton közti cache különbséget be tudja hozni a tbred-B 1kis órajel emeléssel.
    Tehát PH!-n slágertermék a Duron, Sempron, TbredB...
    Valmelyik topicban vki táblázatba is szedte, hogy mennyi cache mennyi MHz -nek felel meg.
  • Tufa
    A kérdés az volt mennyit érhet a kettő. Nem az hogy neked mennyit érne meg :D
  • Gabesz amd64
    ezekszerint
  • Punker
    PH-n ennyi futóbolond van?
  • Gabesz amd64
    15-ért eladom a 2-öt együtt...
  • Narancs
    Látom szép tuningot megy...ezek a jól húzható tbredB -k 10-12K körül mennek PH! -n...
    De hagondolod megveszem 5ért
  • Punker
    a proci
  • Gabesz amd64
    együtt?
  • Punker
    5k
  • Gabesz amd64
    azt már nemtom mért nem Barton-t!

neki jó lesz az is!vagy megveszi az enyémet!
    eladom neki jó pénzért a procit meg az alaplapot! mennyit érhet kb?
  • Punker
    mi? sempron-t akar venni? miért nem barton-t?
  • Gabesz amd64
    nem mert azt mondta hogy mégse tudja megnézni mert nincsen hűtője hozzá meg alaplapja amibe megnézhette volna!

pedig amikor először bementünk ott szereltek egy P4-et!

aztán megint magyarázott és a másik haverom mondta fennhangon huzzunk máá f@szba innen. jah és a csávó tovább simogatta a haját!

megemlítettük neki hogy a havernak elég lesz egy Sempron proci is és azt elkezdte fikázni! mi meg visszakérdeztük hogy a celeroncs az nem sz@r?
    azt mondta de az-igazatok van...azt elhuztunk azt majd be kéne vinni a hűtőt is!
  • Punker
    csak a hivatalos drivereket szoktam nyomni.
  • Narancs
    Télleg eladtátok neki a celót végül? Mennyiért?
  • Gabesz amd64
    nemcsak!

az a láma már rég kijöttünk a boltból és még utánunk jött és még mindig magyarázott tovább hogy az Intel ugy az Intel!

na ennyit erről!

vége
  • janos666 #4343
    Ha már új drivert szeretnél nézd meg a 80.40-est, nekem mód felett tetszik.
  • Punker
    f@szláma? nem attól lesz valaki f@szlámafanatista hogy intel-t vagy amd-t vesz, hanem attól ha pl a logojában is azt isteníti.......
  • Punker
    BF2 nem érdekel, WWIIOnline picit gyorsabb lett.
  • Tufa
    Álítólag a Battlefield 2 problémázik vele(bár lehet hogy a 77.50es az). Nekem most a 77.30as van fent, ezzel nincs probléma
  • Gabesz amd64
    amúgy Én még nem probáltam ki! majd megnézem!

egyszer...jobb ugyse lesz tőle az FX-em!
  • Gabesz amd64
    Én vagyok? LOL akkor nem olvastad el amit írtam a napokba az Athlon64 topicba egy f@szláma Inteles fanatístáról!
  • Punker
    elsőre jó, te vagy a fanatista azt hittem több infót tudsz.
  • Gabesz amd64
    próbáld ki! Nvidiamester!
  • Punker
    77.72-es driver jó?
  • tomsh
    Nekem lassan 1 éve ketyeg egy Inno3D 6800GT 256 DDR3 . Hűtője CoolerMaster heatpipe volt eredetileg. http://www.inno3d.com A hűtő alapon tökéletesen megfelelt. NV Silencer 5-re csak azért cseréltem le, mert ha 1200Mhz/420-as frekinél a silencer kb. 15C-vel hűvösebb. Mellesleg így, az Inno6800GT + NV silencer 5 párosítás is olcsóbb volt a konkurens gyártóknál. Igaz nem kaptam 15db felesleges CD-t hozzá, de van egy frankó refkártya, bármelyik gyártónál jobb hűtéssel. ( Max 68C)
    Amúgy így vagyok az LG DVD írókkal is, mindenki szidja ( pláne akinek nem az van ) 4040B illetve most a 4163B írás olvasása hibátlan, pana asztalim majd jobban szereti mint a gyárit. :)
    A TÜV meg minden csak nem minőség. Minden sz@rra ráteszik már régóta.

• Narancs
    Mond, mégis hol olvastad, hogy csak ez az egy Xpert kártyám volt?
    Elmondom nem egy volt. Összesen 4 -et használnam huzamosabb ideig.
  • subidu
    Leteszteltem én is: 3DMark05 3553pont, 3DMark03 3.6-os 8553.
  • [Jakuza]
    Na leteszteltem a Leadtek Extreme 6600GT-t igaz, hogy meg csak 3DMark 2003-al tudtam kiserletezgetni.

No overclock 8660 potty.
    Majd meg megtekintem 2005el es egy kis tunningal is.
  • Rover623
    Komoly vélemény...komoly felmérés alapján...
    Volt egy (1 db) kártyád, beszart, tehát szar a cég...LOL
    Statisztikusnak már nem menj...
  • Borg
    Persze az hogy német nem azt jelenti, hogy jobb kártyájuk van mint a többi, mert az is csak taiwanon készül.
    De a TÜV stb miatt legalább nem helyezhet forgalomba szart szar hűtéssel... talán ezért nem ismert az inno sem arra :D
  • Narancs
    Xpert is német, de van olyan fos mint inno...legalábbis nekem eddig egyetlenegy VGA -m nyiffant ki, mégpedig egy XpertVision...
  • Gabesz amd64
    meg az Xpertvision!
    Dettó
  • Borg
    Pedig nem rossz az, német gyártó.
    Nyugatabbra többre tartják, mint nálunk. Ellenben pl az innot nem is ismerik. Ilyen szart csak MO-n vesznek az emberek :D
  • Tufa
    Nem ismerem az Albatront de kb olyan hangzása van mint egy falusi net szolgáltatónak vagy mint egy mosógép márkának :D
    A hűtői egyébként nem rosszak igy külső alapján
  • Gabesz amd64
    hát egyik ismerősőmnek leadtek PX6800GT-t rendelt ottan és egy 3-4 héten belül kapta csak meg!

igaz szóltak mindig hpogy sajnálják de késik a cucc! de nagynehezen megérkezett...