8009
Avagy az nVidia NV4X
main_6800_header.jpg
  • gurubefree
    Sziaszok

6800GT 256MB SLI-ben ..... FEAR ...... Egyszerűen kikapcsol a gép , nem újraindúl , kikapcsol .

ASUS A8N SLI ; 2 GB KINGSTON RAM ; 3200+ AMD Athlon64 , 460W táp ....

Mi lehet a baj ???? Kevés a táp ??? Más játékknál ezt nem teszi !!!!!!
  • vakondo
    köszi talátam is egy Gigabyte geforce6600gt128mb video kártyát egész olcsón
    34,440 Ft :D szerintem reális ár ja és zsír új
  • izb
    MSI,ASUS,Gigabyte mondjuk...

--------------------------------
    www.izbsystem.hu
    --------------------------------
  • vakondo
    és akkor mit ajánlasz 6600gt ből de ne legyen nagyon drága
  • Punker
    nem, olvass vissza az Inno a legrosszabb 6600GT gyártó
  • vakondo
    szerintetek jo kártya az Inno3d Geforce6600gt128mb ?
  • rlz001
    ezer köszönet
  • czky
    Coolbits3d
  • rlz001
    Vettem egy 6800 GT-t és feltelepítettem a legújab drivert. Nem ajánlja fel a képfrissítési beállításokat, így a játékok csak 60 Hz-en futnak.
    Kérlek segítsetek!!!

Köszi
  • Anotino
    Color settings szerintem. Asszem coolbits nelkul is van az a menu. Gamma -t nyomd feljebb, ne a brightnesst. Ez kicsit szethuzza a hisztogram also regiojat, a felsot meg kb beken hagyja .Igy a vilagos szinek nem fognak feherbe atcsapni, a sotet meg lathato lesz.
  • grebber
    Valaki árulja már el a forcware driverben hol tudom állítani a játékok fényerejét?
    Mert van 3 lehetőség de fingom sincs melyik kéne.
  • Anotino
    A konvencio szerint a foldhoz kozelebb levo van alul, a tavolabbi meg felul :)
  • ati2002
    Attól függ, honnan nézzük... ;)
  • Anotino
    Szerintem igy latatlanban a felso a forrobb (a hutes az also felen van).
  • ati2002
    Gondolom az egyiknek kicsit rosszabb a szellőzése, mert felette van a másik, nem?

(amúgy szerintem nem jelent gondot, csak nagyon ne menjen feljebb a hőfok)
  • nagybal
    Sziasztok!

Olyat lehet, hogy filmet kiteszek egy filmet Full Screen re a TVn (vagy szinházmód) ahogy tetszik. És közben játszom, pl wow ozok? Mert ha lehet akkor venném a fáradtságot és utánnanéznék :)
  • CzGobe
    Nem. Bár nem sok az 1 kicsit?
  • gurubefree
    Sziasztok

Van 2db. 6800GT 256MB VGA-m SLI-ben használva .... nem jelent gondot , hogy
    az egyik 68 a másik 71 fokos ????
  • [Jakuza]
    Latod, jo volt a tipp. :P
  • VTomi75
    Na, azóta nekem is összejött. NView kikapcsolva (amúgy is nagy rakás sz*r), klón bekapcs és a teljesképernyős videót sikerült bekapcsolnom úgy, hogy bármilyen videoforrás a második képernyőn végig teljes képen fut (még akkor is, ha az elsőn a tálcára teszem). Végre :)
  • [Jakuza]
    Nekem be sincs kapcsolva az Nview Desktop Manager az asztalkezeles menuben.
    Csak siman a Nview megjelenito beallitasoknal van megadva a ket kepernyo, es ott van beallitva a klon ill mas beallitas.
  • VTomi75
    Valamiért az "Ablakok" fül hal le az NView beállítópaneljén. Ha rákattintok, "rezzen" egyet a kép és kész. Utána ki kell lőnöm a processzt kézzel, mert nem reagál. Miért???????? Kiidegel!
  • VTomi75
    Nekem nagyon bejött, mondjuk Radeon9600-ról váltottam, annál sokkal-sokkal gyorsabb (de csak a GT, sima 6600-ast nem érdemes venni). Mondjuk proci is kell alá, de 2.4 GHz-től már minden OK.
    Emberek, még mindig semmi tipp a 6899-es kérdesemre?
  • ulrik
    Hello!

Gigabyte 6600GT az jó választás vagy van vkinek vmi negatív élménye róla?
  • NeoMaN
    prohardware, digit-life stb.
  • NeoMaN
    Nyah:
    3dm03
    alapon (425/100): 11201
    auto tuning (517/1118): 13066
    AMD64 3000+, 2475Mhz-en.
  • CzGobe
    512 MB??????? Ezzígen! Hol találtál a GSről anyagot? vagy mit néztél? link pls
  • NeoMaN
    Nyah.
    6800GS lett, 512MB-os, XpertVision. 54 bruttó, 2 év gari.
    Este tesztelek.

Kíváncsi leszek, hogy jobb-e egy GT, de utánanáztem alaposan, a mag freki többet számít mint a +4pipa,+1 vertex,+8 rop egység. Ergo GS jobb (nembeszélve az elérhető 500-540-es magsebességről).
  • CzGobe
    Szentem GT. Akármiyen a csatoló. Mert: JOBB! Tény, h drágább, de jobb.
  • VTomi75
    Sziasztok! A problémám a következő lenne. Nemrég váltottam Radeon9600-ról GeForce 6600GT-re. A gépemben van egy TV-tuner kártya, a videokártyán meg 2 db monitor, a másodlagos csak azért, hogy azon menjen a TV. Az ATI kártyánál minden egyszerű volt, a Catalyst Control Centerben beállítottam a "Színház" módot, miután a gép minden videolejátszós ablakot (beleértve a Pinnacle PCTV Visiont is) automatikusan kitett a másodlagos monitorra teljesképernyős módban. Az NVidiánál meg vagyok lőve. Bekapcsolom az NView-et, erre lehal a beállítópanel. Ha mégis elindul, akkor megadom neki, hogy a konkrét alkalmazást a másodlagos monitoron nyissa meg. Persze nem ott nyitja, esetleg a legelső alkalommal. A PCTV Vision speckó ablakát meg még elsőre sem. Ráadásul nem tudom áthúzni se a másodlagos monitorra DualView módban, ami érthetetlen. Amúgy 2 ForceWare verziót is próbáltam, de valahogy nem az igazi. Tudtok ebben segíteni? Köszi előre is.
  • ati2002
    AGP-ben GT, PCI-E-ben GS.
  • NeoMaN
    6800GT vagy 6800GS? Ez a nagy kérdés... :)
  • ulrik
    Akkor marad a Leadtek 6600GT, erről úgyse mondott még senki negatívumot:)
  • JimKirk
    Ha jol tudom akkor a Leadteknek vagy a Gainwardnak van halk hutese! Az MSI-rol azt hallottam, hogy eleg hangos.
  • ulrik
    és az MSI 6600GT gyári hűtése halkabb?, tudja e vki:)
  • JimKirk
    Nalam az alaplapi venti szarakszik, inditas utan kb. 2 percig eszmeletlen kerrego hangja van, aztan megnyukszik!
  • czky
    Nekem is ilyen van. Én is lecseréltem vf700cu-ra, de nekem muszály volt, mert kezdett behalni a gyári venti...
  • JimKirk
    Nekem az van es a gyari qva hangos! Egy honap utan le is csereltem egy Zalman700alcu-ra, most mar nincs hangja:)
  • ulrik
    ASUS 6600GT van vkinek?
    hutese erdekel, hogy hangos e vagy turheto e:)
  • Gabesz amd64
    magyar vagyol?