GeForce 6 series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Problémám:
Olyan "régebbi" Játéknál amibe nem lehet állítani a Képfrissítést(pl.:100 Hz-re) Ott csak a Win / Videokártya beállításnál tudom (nint pl.: GeForce 5200-asnál és a Driver-eiknél amit jelenleg használok) Újabb Nvidia-k: 77.72, 81.95 driverekbe nincs ilyen lehetõség! (Az utolsó amibe van: 66.93, ami megy is a GeForce 5200-on) Az a lényeg, hogy 77.72, 81.95 -be nincs és Nem ilyesmik kellenének idõvel a 6600GT !
Ezt a Problémámat lehet-e Kezelni Valahogy !!!!!
Mert ha nem akkor Radeont kell Választanom !
ABIT Nf7-es alaplapom AMD Athlon 2800-as Proci 512 Ram GL Flatron ez T710Hp
Válaszokat elõre is Köszönöm !
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Viszont a PGU menü hogy mér nem jön be,meg faszér kap ilyen kevés pontot 😞
Next PC upgrade: 2022
ha megnezed a driverben jo esellyel pci express-es 6600go -nak lesz irva. Inno tipushiba.
Mit mondjak a boltosnak ittvan nesze cseréld ki mert furcsán kevesett kaptam 3d mark 2006-ba ?
És a 3D Markba (tudom nem mérvadó), de retenetesen kibaszottul kevesett kapott.
Mi lehet a baj??
Ez láthatóvá teszi a kari dráverbeállításánál az "Órafrekvencia beállításai" (+stb) menüpontot.
Úgy döntöttem, hogy lecserélem az OMEGA meghajtót - mivel már jóideje nem jött ki újabb - a legújabb gyári nVidia driverre, azonban most ebben nincs mag/mem frekvencia állítási lehetõség. Melyik progit kellene felraknom, hogy ismét legyen?
<#banplz>#banplz>
A te dolgod, de szvsz felesleges azokra a karikra várni, mert amikor kijönnek, még a kutya nem fogja kihasználni õket, csak fél-egy év múlva (igen, tudom, Crysis... majd meglátjuk, de nem hiszek a mesékben 😊), akkor is csak az elsõ verebek fognak kirepülni...
Ha most veszel egy jó közepes kártyát, azzal jövõ ilyenkorig kényelmesen ki lehet húzni, és akkor már lehet látni, hogy milyen Dx10-es kártyába érdemes befektetni.
Szerintem. 😄
Mostani Codegent meg ingyen kaptam havertól 😄
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
A coolermaster-es hûtõvel felszerelt 6600GT az elsõ szériából valóak,azok a hangosak és rossz a hûtésük.De egy Zalman-nal megoldható.
Tehát ha választhatsz, akkor az ezüst színû verziót válaszd!
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
eredményem:3Dmark 2005:4235 pont..
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester
De mondjuk nemnagyon izgat hogy milyen lesz enyémen ha szar kicserélem ugyis.
Kérdés: Zalman VF700 széria v. NV Silencer lenne a jobb megoldás?
Köszi
http://forum.pctuning.cz/gallery/albums/userpics/12897/normal_IM000088.JPG
Ez meg a jó? De nem biztos ...
http://www.kohryu.com/picture/inno/gf6000/6600gt.jpg
És összezavarás képpen ... (AGP vs PCIE)
http://lp.pcmoddingmy.com/albums/userpics/Inno3D/6600GT_AE/4.jpg
Esetleg ha képekkel ilusztrálnád melyik a jó azt megköszönném.
Nem t'om, nekem nem volt egyesek szerint hangos, mások szerint nem hût elég jól.
Az igazság az, hogy többféle kapható, amin Coolermaster hûtés van, az jó, de az meg nem ólcsobb, mint egy Asus vagy más márkásabb 😊
alap:500/1000
turbózva:600/1200