GeForce 6 series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kártyán NV Silencer hûtés van, és a 3DMark03 végigfutása után sem ment 58 fok fölé, amit a Vezérlõpult->Megjelenítés -nél a driver jelez ki.
Kíváncsi lennék, hogy ez csak valami kamu érték, vagy tényleges és reális mérési eredmény-e.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Komolyabb procikat már nem hût le rendesen..
eom$
Asus Commando/E8400/Scythe Ninja/Galaxy 8800GT/2GB A-Data/320GB Hitachi/HX520/Samsung 2053BW/X-Fi Xtreme Gamer/Genius HT 5.1/Medusa 5.1 Home/Pioneer 212D/A4Tech X6-60D/Gigabyte 3D Aurora
▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
A média lejátszóban a hardvergyorsítást kapcsold ki.
(Desktop videofelvételnél volt ilyen, lehet h. itt is ez a baj.)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Asus Commando/E8400/Scythe Ninja/Galaxy 8800GT/2GB A-Data/320GB Hitachi/HX520/Samsung 2053BW/X-Fi Xtreme Gamer/Genius HT 5.1/Medusa 5.1 Home/Pioneer 212D/A4Tech X6-60D/Gigabyte 3D Aurora
A Zalman FS-V7 Fatal1ty VGA hûtõ 8160-ér jó áron van? És mi a különbség e és a VF700 között?
Illetve jó ez az én Inno 6600GT-mre? AGP-s.
Olyan gondom van, hogy van 1 6600 GT VIVO-s VGA-m, TV-re nem tudom kitenni a képet. Pontosan a desktop és a lejátszó megjelenik a TV-n, de maga a film nem.
Mi lehet a gond, van valakinek valami ötlete?
Elõre is Köszönöm!
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
512MB-os 6800GS karim van, amire egy silencert szeretnk venni. De a ramok elhelyezkedésébõl úgy látom az nem jó rá...
Itt a karim:
ITTVAN
A ramok az alumínium bordák alatt vannak, 4-4db egymás mellett közvetlenül. Jó erre a silencer 5 rev 3 vagy nem? Ha nem akkor melyik kell rá?
Köszi!
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
Is7-e2 alaplap,1024MB memória, Inno 6600(sima)vga,xp pro sp2
3D Markt 2001 eredményem :12770
Nem kevés ez szerintetek??????
Help!!!!!!
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
Geforce 6800 256 MB DDR2 vs ATIx800 GTO 256 MB DDR
Meik jobb választás mert árban közel azonosak
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Elég vicces ez a WATT számolósdi , meg mennyit mutat az számláló .
Egy biztos ..... a Thermaltake Purepower atx 12v 2.0 460W táp nem bírta elvinni a konfigom pedig az okosok az üzletben azt mondták elég .
Számoltam több módon volt amikor több lett , és volt amikor elégnek látszott.
Most egy HIPER Type R 580W táp viszi a gépet . Probléma nélkül .
AMD Athlon64 3200+ ; 2GB Kingston 400 RAM ; ASUS A8N SLI ; 2db. 6800GT 256MB PCI-EX VGA ; DVD-RW ; DVD-ROM ; RAID kártya ; 4 venti ; 2db vinyó .
Csak annyit még : 10% húzásnál 25W többlet van csak a CPU-nál akkor érdemes elgondolkodni , hogy egy nagyobb teljesítményû kártya mennyit vesz fel ha meg van piszkálva.
ゾルターン
Tehát ár/teljesítmény/tudás alapján lett napjaink slágerkártyája.
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Tehát, légyszives ne rám reagáljatok, hanem h miért 6600GT-t vettetek?
eom$
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
eom$
ゾルターン
(Speciel pont 6600 GT nincs a listában, de mondjuk válassz helyette 6800GT-t.)
Van 2 vinyóm, egy CD meghajtó, egy DVD író és egy nem húzott AMD 3400+ 64 2,4 Ghz
Akkor jó?
Nem nagyon vágom ezt a részét. :-)
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Csak egy kérdésem lenne. A 6600 GT (AGP-s) nagyon eszi a tápot vagy a 400W még elég neki?
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Az lenne a kérdésem, hogy ha veszek a videókártyára egy fasza hûtõt, akkor tovább tudom majd húzni a GPU/RAM frekijét, mint gyári hûtéssel? ? ? ?
.: SUZUKI heart, GTi mind :.