8009
Avagy az nVidia NV4X
-
Zsolt01 #7969 Codegen 400W táp
Szóval akkor neked is a táp jut eszedbe a fagyásról ! ?
Én is gondoltam erre.
Már vagy 2 éve ugyan azokkal az eszközökkel megy a gépem.
Most ez a fagyogatás miatt új xp, de ugyan az. -
#7968 Milyen a tápod? Hány Wattos? Milyen márka? -
Zsolt01 #7967 Sziasztok.
Fagyási problémám van és a Videokártyám is okozhatja elvileg, jól gondolom, igaz !
6600 GT AGP 256M Gainward.
Van valamilyen jó kis program amivel tesztelhetném, hogy hibásan működik-e ?
Magyar nyelvű kéne.
Köszi előre is !
-
Yooozsef #7966 Hálóó! nekem egy kérdésem lenne amire valsz. senki nem tud majd válaszolni:(.. de egy próbát megér. Van egy laptopom amiben GeForce Go 6100-as zakatol, aminek minden leírásban/fórumban/hivatalos oldalon szóval mindenhol 128MB osztott memóriát írnak. Na az addig renben is van, csak az a bajom vele hogy nem használ csak 64MB-ot. Sehol nem lehet állítani (értem ezalatt BIOS-t és vindóz-t), vagy csak én nem találnám. Valakinek valami elképzelés? Írdatlanúl hállás lennék -
#7965 Vegyél új gépet.
Minek most akarsz húzni egy 4 éves kártyát?
Akárhogy húzod úgyse lesz gyorsabb. -
#7964 Sziasztok!
Mit javasoltok a 6600 Gt-kártyával mit lehet tenni, hogy gyorsabb legyen?
Ti hogyan húztátok meg? -
#7963 Sziasztok,
Most került hozzám egy ASUS n6600 (nem GT!). Nem tudjátok hogy milyen progival tudnám a hűtését vezérelni? A legutolsó forceware van fent de a Rivatunerben nincs FAN control fül? Valami ötlet? Előre is köszi. -
simonl #7962 Sziasztok,
Laptopba épített NVidia GeForce Go 6400 turbo cashe (xp32)
Létezik, hogy nem találok hozzá frissített forceware -t?
Jelenleg a 77.43 as verzió van fent.
Megköszönném ha kapnék egy linket....kerestem sokat, de angol tudásom hiányos, ezért nagyon nem tudtam belemélyedni.
Előre is köszönöm... -
zoolee #7961 Tudtommal illetve gondolom azoknél már lehet, hogy lézerrel vágták el őket:S ...
De meg lehet próbálkozni. -
#7960 hali :)
kérdés: vga-m gf 6600 8/3-as futószalaggal. Ennél lehetséges + pipe rivatunerrel, vagy ne is próbálgassam?
thx -
tomee92 #7959 bocs 169.21!
elírtam :D -
tomee92 #7958 hy!
6800gs-el volt már valakinek gondja???
az nv4_disp meghibásodik ezt írja és a gép újraindul!
a 93.71-es driverrel is és a 168.21-essel is ezt csinálja!
mi lehet a gond???? -
zoolee #7957 Zalman vf 700
Vagy ami a leg jobb, ha lejárt a gari, szedd le a gyári hűtést, tiszítsd le a pasztát, pasztázd újra takarítsd ki a hűtőt és tedd vissza a hűtőt, így javulni a kell vanalit, ha még így se elég valami ventit tegyél mellé.
#7953:! Nagy eséllyel ez referencia kari, szal a lyukak megdöntve vannak és csak 2! És a vf 1000 nek a 2 lyuka annyira van mint a vf 900 nam ami úgy emléxem 8 centi! De azok vizszintesen vannak.! Szóval nem tudná rárakni, mevel ferdén állna, vagy ami roszabb es le férne a foglalattól. -
shrike7973 #7956 Jah :D azért van ott a :D -
#7955 többe kerül mint a vga 1,5x-ese :-/ -
#7954 a gyárit
felesleges rá költeni -
shrike7973 #7953 Zalman VF1000 biztos lehüti :D -
#7952 Jah még annyi, hogy visszatettem egy régebbi drivert(94.24), mert legújabb beta drivert használva textúra hibák jelentek meg a játékokba! Létezik, hogy ez a driver hibája vagy a kártya túlmelegedés volt a gond? -
#7951 Sziasztok! Van egy Club3D 6600GT kártyám és nagyon melegszik( játék alatt 80-85 fok). Milyen hűtőt ajánlotok rá? Előre is thx! -
zoolee #7950 Nincsmit. -
Jammer #7949 Én is inkább a Zalman mellett döntenék, csak gondoltam kikérem valami hozzáértőbb Mber véleményét itt és máshol is... Egyhangú vélemények alapján, a VF900 a nyerő. Köszi szépen! :) -
zoolee #7948 Hömm...Méreteiből adódóan fenn áll, hogy épp a tiednek nincsen-e ott valmai kondija..Én inkább zalmit vennék..Lehet, hogy az AC olcsóbb..De Ha meg van az az 1% , hogy nem lesz jó akkor nem mindenhol veszik vissza 72 órán kívűl, ha esetleg nem lenne jó..Szal én elsőre a zalmit megvenném, feltenném oszt kész...
Nekem is van most itt egy VF 900 asom, és már nagyon leh akarom cserélni a szar gainward hűtőt a 8600 GTS emen, de még meleg a kari...alig másfél hónapos, és hangján kívűl nincs más okom arra, hogy kicseréljem, és ugye akkor repül a gari.:( -
Jammer #7947 Máshol is rákérdeztem és ott is inkább a vf900 -at ajánlották, vagy ezt : Artic Cooling NV Silencer 6 (Rev.3.)
Igazából eléggé különböző a két hűtés, de legalább már van valami fogalmam róla, hogy mégis mit lehet... Mondom, nem értek hozzá... :D -
zoolee #7946 Arra inkább a vf 900 menne rá..
1. a 4 rögzítási pont miatt.
2. Ha van hely akkor jobban is néz ki rajta a vf 900 :D -
Jammer #7945 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem a témában, vagyis inkább tanácsot szeretnék kérni, mert hardver dolgokban nemigazán vagyok képben... Van a hugom gépében egy nVidia 6800GS és játék közben amikor eléri a kari a 60-65C fokot mindenféle csíkok jelennek meg rajta ami eléggé zavaró. Azt szeretném kérdezni, hogy milyen hűtőt érdemes/ajánlott/lehetséges vásárolni rá lecserélvén a jelenleg rajta lévő gyári ventit ?
A kártya pontos adatai: 6800 GS
Valami ilyesmire gondoltam: Zalman VF700-Alcu
Ugyanis itt minden 6800 föl van sorolva, hogy támogatja csak a GS nem, bár ez később jött ki jóval. Úgyhogy emiatt egy kicsit bizonytalan vagyok benne... Bootolásnál GTS -t ír a kártya, úgyhogy gondolom a GT -hez van talán legtöbb köze de nemigazán tudom... PLS help me! :) THX! -
#7944 igy tudtam én is, de mostantol a 72C is ritkán fogja elérni :) -
#7943 Csak akkor gond szerintem, ha tartósan (hónapokig) 80 fok fölött van egy gpu. Egy napig 80 fok meg se kottyan neki, ez biztos. -
#7942 oksa kösz, ugy olvastam hogy 75C foktol lehet aggodni mert az már olyan fok amitöl lehet baja a gpunak, persze nem egyböl, csak idövel. -
#7941 Nem lesz, mert 80 fokot még simán kibír egy gpu :)
(főleg egy 6600GT :D )
100 fok környékén kezdj el aggódni :D -
#7940 rivatuner :) nem rivatnt :) -
#7939 Hali
Szörnyü dolog történt két napja:) játszotam a portálal és bekapcsoltam a rivaTnt progit, a játékban 80C fokot muttatod :(, tegnap le szedtem a réz bordát és le csavaroztam azt a kis burkot amire a kép van nyomva :), és a burok nélkül raktam visza a bordát, most alap járaton 48C fokra csökkent és játékban nem éri el a 70C fokot :), mi a szörnyü? hogy két napig kb 80C fokos volt a GPU :( remélem nem lesz probléma a VGAval -
#7938 Jah igen, tesomnak is a venti bajlodott, de kicserelte, mondjuk azota mar masikat vett, de nagyon jo kartya volt az meg akkor. -
zoolee #7937 Jah, jó kari volt az, bika volt az ti 4000 egy gef 2 mx/mx 400 utánn.:)
Csak sajna a venti meghalt rajta, és paff..meghótt, este sípolt, de aludtam, le is állt, reggel índítottam, szét volt esve a gép, tudtam, hogy maj van..azt azutánn lett a 2,8 as d cerka gef fx 5200 al.:) -
#7936 Esetleg akkor probald meg kicsereltetni, vagy javittatni.
Gef 4 nem szar!:D
Tesome nagyon sokat birta, 5 evnel tobb volt.. -
zoolee #7935 Nekem gef 4 em 2 hétig bírta.. -
#7934 Tökmindegy mennyi idős ha szar.
:) -
#7933 Hát ez a VGA-m biztos nem hal meg mostanában,úgyanis fél éves.Tiszta új kártya. A régi Inno 3D elromlott és ezt adták cserébe a garancia miatt. -
zoolee #7932 Uhh.:S Neem is ez volt mikor meghalt a gef 4 em.:S -
#7931 Akkor nem hiszem, hogy a monitor.
kartya hofoka, vagy a tap lehet szvsz.
De hatha segit vki mas, aki jobban benne van. -
#7930 Amikor bekapcsolom és ki irja a Bios rendszert akkor a betük össze mosódnak, általáb fehér csikok vannak. De szerencsére csak ritkán csinálja.