8009
Avagy az nVidia NV4X
-
#3119 hogy ál a 6600 project? :P -
#3118 áh... -
#3117 na jó de nekem elötte nem hoz 10ezer pontot :)
Az az x800 5800at hoz KB alapon, és hibás systemel 8k-t hozott 2005ben -
#3116 "alapon majdnem 8000et hozó x800al (03-ban), win reinstal után hirtelen 2ezerrel kevesebb lett." -
#3115 :) ugyanezt mondtam -
#3114 Nálam pont fordítva szokott lenni. Friss XP -vel általában pár 100 ponttal több... -
#3113 Azért én kiváncsi lennék arra hogy winreinstal után is ugyanezt hozná-e a géped. Nem először fordul elő az ilyen, ha PH-s vagy, lehet hogy te is találkoztál már az alapon majdnem 8000et hozó x800al (03-ban), win reinstal után hirtelen 2ezerrel kevesebb lett.
-
mEkLaU #3112 Mármint a játékok alatt teljesitményekröl beszélek. Gondolom nem 3dmarkal játszol -
mEkLaU #3111 De mit számit a 3dmark Intelnél SLi-vel ha maga a proci gyenge és nem képes felvenni a harcot az A64-el? Fx-et direkt nem emlitem mer az már egyenlötlen harc lenne -
Rover623 #3110 Az Intel vs. AMD-re...
Hülyegyerek! Mond neked valamit az, hogy SLI...?
Amint elérhetőek lesznek az Inteles SLI alaplapok, fordul a sorrend...
-
Rover623 #3109 Tufa!
Tényleg bunkesz vagy...
Szerintem már itt az SG-n is belinkeltem párszor az eredményeket...
De nesze neked megint...
3Dmark2003 eredmény
Egy régebbi 3D2005 eredmény (mielőtt megpróbáltam volna regisztrálni és letiltott...)
Aquamark eredmény
Ha sikerül kipucolnom a registry-t, bebizonyítom azt a nyomorult 100 pontot is a 3D2005-ben.
-
#3108 Hm és ezekböl meik ram márkát érdemes venni ? -
#3107 Héé skacok verekedni azért ne ok ? -
#3106 Na megnézem magamnak :D -
Cvd #3105 Referenciakártyát nem árulnak, sőt az így hívott kártya valójában sokszor inkább referenciaterv a gyártóknak. A szimpla nVidia kártyák tesztkártyák szoktak lenni, néha még nem is a végleges kiszerelés állapotában, de végképp nem dobozolva. A cég nem gyárt videokártyát (kivége a Quadro szériát, habár szerintem azt se ők gyártják csak saját néven árulják), csak chipeket gyártat és ad el. Akkor hogyan vehetne tőlük bármelyik kis/nagyker továbbértékesítésre? Ellenben sok bolt nem ad márkajelzést pl. az alsó kategóriás kártyáik mellé mert az azt vásárlók nagy részének úgyse mond semmit, plusz közel ugyanannyiért szereznek be több márkát is, így azt adják "nVidia" néven ami éppen van. -
#3104 akkor mér ez a cím jön be http://www.chronowerx.hu/temp/erosorrend/erosorrend.png?
amúgy Én csináltam azt a táblázatot! -
#3103 mi az hogy nincs szimpla nvidia??????
szerinted nincsen referenciakártya???
lehet ők be tudtak szerezni egy-kettöt!ezért irták csak azt hogy nvidia -
#3102 Ja és hogy lásd, honnan veszem hogy a te eredményed hihetetlen:
Azt ne mond nekem hogy egy 4ghz-es, 658 MHz / 1377 MHz járatott, confignál jobb a tied...
Amugy régebben mondtad hogy a 6600GT jobban érzi magát intel környezetben.
Próbaképpen megnéztem hogy az összes proci közül, melyik teljesít legjobban 6600gt-vel... -
lackax #3101 Oksa.Azért kösz hogy foglalkoztál vele. -
#3100 oké, nekem tök mind1, csak ez a Leadtek VS nvidia = Nvidia vs Nvidia...
Vedd a drágábbat és kész. :D -
lackax #3099 Az árlistán csak ez áll: "nVidia geforce 6600 128 MB TV" vágod.Ha lett volna gyártó biztos odairtam volna. -
#3098 banner nincs. -
#3097 Azt a táblázatot ő csinálta -
#3096 ho?ho?
^-^
itt -
#3095 milyen videókártya? topic
banner felett.
VIDEOKÁRTYÁK ERŐSORRENDJE TÁBLÁZAT -
#3094 szóval a gyártós garival sok macera van ... -
#3093 zöldség? Mutass EGY olyan 6600gt-t ami alapn 8500öt megy. Természetesen a tiéden kivül, a te adaidat a mai napig nem hiszem el :) -
#3092 Most öszintén! Tényleg ilyen nehéz felfogni hogy a Leadtek is Nvidia kártya? Olyan mint szimpla Nvidia nem létezik. Pontosabb neve kell hogy legyen, mint pl msi, chaintech, inno3d vagy akár a leadtek. Az összes 6600 Nvidia (bár van amelyik Nokia ) -
Rover623 #3091 Tufa!
Ha még egyszer leírod ezt a zöldséget, meghámozlak...
Alapon, 8500-8600...
Csak rendesen be kell lőni a rendszert... -
lackax #3090 Sziasztok itt is felteszem a kérdést melyiket éri megvenni?: Leadtek 6600-as nem gt-s vagy nVidia 6600-as .A leadtek 30000 ft az nVidia meg 32000. Azt hallotam a Leadtek karik nagyon melegszenek ez igaz? Amugy ha valakinek van ezekkel a kártyákkal kapcsolatban tapasztalata az legyen szives irjon valamit. Elöre is köszi!! -
#3089 Jaja igaz is nem :) olcson nekemis kell :D -
#3088 arra Én is kiváncsi lennék! -
#3087 Hol ?? :) -
#3086 hogyan találtad meg azt a linket? -
#3085 Én egyszer gariztattam 2 év garis cd írót. Mázli volt, mert a bolt ahol vettem, megszűnt a rákba.
Szerencsére nem oda szólt a gari, hanem a forgalmazóhoz.
Oda bevittem, ők elküldték a gyártóhoz, onnan visszajött vmi "cserejegy", (amire kurva sokat kellett várni), aztán a forgalmazónál adtak egy újat...
(figyelj, nem tudom hogy konkrétan ennek a cuccnak hová szól a garija, legjobb ha megkérdezed Micet...) -
#3084 jah értem!
A GE=Gamer Edition!inkább játékokhoz specializálták!
az SLI= két ugyanolyan VGA tehát 2*6600Gt össze van kapcsolva egy áthidalóval!
DE az SLI technologiát csak Nvidia fejlesztette ki!Csak PCI-ex-es VGA-k tudják ezt! -
#3083 itt
milyen videókártya? topic. -
#3082 Ezt hol olvasod hogy GE és SLI? -
#3081 gyártóhoz kell vinni? -
izb #3080 Értem tehát nem kamionról leesett cucc.