8009
Avagy az nVidia NV4X
-
#3239 Már lassan nekemis meghozzák azt a 6600ost :)) de már naon várom :)) már ramot is bövitettem h ütöképes legyen a konfig -
#3238 hát ez egyértelmű hogy 6600GT-t vegyél -
#3237 6600GT-t -
Myster #3236 Hali mindenki! nekem olyan 50-60K-nyi pénzem van. Melyiket vegyem és hol??? -
Zsoldos #3235 Miert ne mukodne. Nekem a tiednel is osdibb rendszerben megy (266mhz fsb+ram rule) -
#3234 Igen menni fog csak az alaplapod visszfogja a teljesítményét a VGA-nak!
tápcsatit kell majd rádugnod a VGA-ra!és igy talán még elég lesz az a 300 Wattos táp! -
gobbi #3233 Sziasztok!
Azt kérdezném, hogy egy Geforce 6600 GT működne-e egy ilyen konfigban: ABIT KX7-333 alaplap (azt tudom, h csak 4x-es AGP-t tud max), AMD Athlon XP 2000+ processzor, és egy 300 W-os táp (2 vinyó és egy CD-író van), ja és jelenleg GF4MX44064MB-os kártya van benne.
Ha nem műkszik így akkor mit kellene kicserélni? Meg hallottam h ezeknek külön táp kell asszem vagy mi?
Előre is köszi a választ! -
Borg #3232 Természetesen van benne HDR támogatás, minthogy az egy szoftveres megoldás. Ilymódon az összes PS2.0+ kártyán meg lehet valósítani. -
Árnyvadász #3231 Értem. Ma vissza is viszem, nézzék meg akkor. Remélem lehet javítani, és akkor veszek hozzá egy nagyobb tápot is. Thx! -
#3230 Szerintem meghalt a VGA-don valami. Én nem szórakoznék vele, és visszavinném garba.
Különben meg nem kell használni az "elágazós csatolót".
De az is lehet h a tápegységeddel történt valami. esetleg próbáld ki egy másik - nagyobb- táppal! -
Árnyvadász #3229 Sziasztok!
Egy hónapja vettem egy Leadtek 6800GT 256MB vkártyát, és rendben müködött is. De a hétvégén az egyik játék közben elsötétedett a képernyo és kikapcsolt a monitor. 4 tüs tápcsatlakozó van a kártyán, én oda direktbe bedugtam egy szabad tápcsatlakozót, azaz nem használtam azt az elágazsós csatolót amit a kártyához adnak. Lehet ez a gond? És emiatt nem kap elég áramot a kártya és nem kapcsol be a monitorom? Kipróbáltam egy másik moniorral is, az sem kapcsolt be. Stand by üzemmódba marad.
Visszatettem a régi vkártyámat (FX5700) a gép müködik, semmi gond, ha ismét visszarakom a 6800GT-t, akkor a monitor egyáltalán nem kapcsol be. 400W tápom van, ennek elégnek kéne lennie, a gép nincs telezsúfolva: 1db vinyó, DVD-olvasó/Cd író kombó, meg AMD64 3000+ proci és ASUS K8T800-as alaplap.
Ha csak ez a tápcsatlakozó a gond, akkor jó, csak akkor meg miért müködött 1 hónapig a kártya teljesen okésan egy csatlakozóval... ? Ha valakinek van 6800GT-je akkor írja már le o hogy kötötte be... thx -
#3228 A 6600GT-ben egyébként van HDR támogatás, vagy az csak a 6800-asokban van? Mert erre még OpenGL-ből is csak 1.5-öt írnak, bár a full SM3.0-t meg említik... -
#3227 Hát nem is lenne kereslet rá mivel mindenki inkább 6600Gt-t vesz...mert sokkal jobb
a 9800Pro volt drágább is!És olcsobb mint egy x700Xt.
-
tehen_m #3226 Nem lenne kereslet rá. hehe. DE azért x850xt -t árulnak, erre nagyobb kereslet lesz.
Olcsón lehet kapni?? hehe 50k felett van a 9800pro. Ez olcsó? -
tehen_m #3225 Látom személyeskedni tudsz...mást nem...
(Van egypár hiba a táblázatban az egyiket már megmondtam...semmi nem változott. Ezekután minek törjem magam?) -
#3224 azt meg se néztem :) -
#3223 nvidia részben a tulajdonságoknál -
#3222 nem adtak hozzá vmi progit?
dobozra nincs írva RPM? -
#3221 azt hol látod? -
#3220 azt látom hogy 47 fokos. -
#3219 nem tom, hol írja ki a ventit? passzív hűtés volt előző VGA-mon -
#3218 mennyin pörög? -
#3217 ASUS EN6600GT-TOP TD 128MB PCI-E
rohad hangos, kénytelen leszek venni rá Zalman blokkot. -
#3216 Hi! Valaki tudna nekem helyet, ahonnan egy sima 6600-oshoz (Inno 3D,256 Mb) tudnék BIOS-t leszedni.Előre is köszi, és sorry ha zavartam! -
#3215 arról nem tehetek hogy szerény kis hazánkban nem lehet kapni!de külföldön igen...csak nálunk nem lenne kereslet rá! mert aki ati-t szeretne az megveszi a nyakunkon(raktáron) maradt 9800Pro-at amit már sokkal olcsobban lehet kapni! ezzel engesztelik ki az ATI-s emberkéket.
és ha külföldön lehet kapni akkor gyártanak. -
#3214 ide figyelj te marhatehen...nem mindegy ki állítja össze a listát?
átlogolni minden ember tud.
jah te tehén vagy bocs!Én kérek elnézést...
különben is nyomon követem a híreket! most mutatták be az x850pro vga-t.de ez még nem szerepel a listán!
a mindegy a táblázzatal meg valami gondod van akkor ird le!kiváncsi vagyok rá...
-
tehen_m #3213 Bocsi ezt a hszt nem láttam. -
tehen_m #3212 Nem tehetek róla hogy olyan ír aki nem követi nyomon a híreket.
Az viszont zavar hogy másokat is megpróbál győzni valótlan dolgokról.
Az már tényleg vicces hogy ilyen emberek próbálnak összeállítani erősorrendet.
De hát ez van. -
#3211 nothing!!
I'dont find X700Xt in whatever onlineshop!
you was speak true!
I sorry... -
#3210 -
tehen_m #3209 mivan? -
#3208 "- virsli van?
- nem is vót!"
-
tehen_m #3207 Mutass egy árlistát ahol lehet kapni. -
#3206 Mindenképpen 6600gt-t veszek :) csak összevissza bexél mki h meik gyárto jo ... de majd ha kezemben lexx akkor tudni fogom h mit tok venni :) réxemröl téma off mig nem hozzák :) thx mki -
#3205 6600Gt-t vegyél az X700Xt nem annyira jó!bár a HL2-ben veri!de ez csak egy játék.
de jól fut a 6600Gt is a HL2-ben ne aggodj...
ha 10 eladotól megkérdeznéd hogy melyik kártyát ajánlja(6600Gt vs X700Xt) akkor abból 9 azt mondja hogy 6600Gt-t. -
#3204 mi az hogy nem gyártanak!Most lesz AGP-s verzióban is... -
#3203 Mer mki mond mindent de csak vicceltem h láttad ezt : :D !
Amugy meg olyat veszek amiet hoznak nekem :) ha az müxik is :D -
#3202 miért is nem tudsz dönteni? -
#3201 Hát jah :) csak az a baj h nem boltban veszem :P :D uhogy szivacs nekem :) de majd lessz vhogy -
#3200 kérdezd meg a boltban mit ajánlanak neked.