Antec: saját szabadalom a LED-es ventilátor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tetsuo
A Zalman se rossz.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

janos666
Errõl már lekéstél.
Troll
Oké srácok, megadom a kegyelemdöfést: levédetem a szabadalmaztatást. Ezek után ha bárki bármit szabadalmaztat, nekem csorog a lé.

Ez most vicc? 😊

RelakSfromhome
Huá!!!
Tavaly nyáron, vagy hogy vett a kolega egy házat, bele 3 db ledes ventit 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

gondolom tudjátok hogy magyarországon is le van védve a négyzet alakú keksz 😊

Én már régóta gondolkozom rajta hogy levédetem az E, A és O betûket...

¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>

LOL ez az antec. Kis rambus szintu lehuzo kocsogok, remelem ugyanugy beszopjak.

- Ez egy szent kep, nem hallottatok, he?

janos666
Ez már nekem is sok!
A nick nevem
De ebben mi a poén? Én - mint mûszaki ember - úgy érzem, ez bóvli, feleslegesen túlbonyolítanak egy egyszerû eszközt. Nem növeli a hatásfokát a LED. Egy kicsivel többet fogyaszt, mint LED nélkül, bár ez igen jelentéktelen mennyiség. Ki az aki a monitor helyett a processzorhûtõ ventillátort bámulja?

Olyan ez, mint amikor az autó aljára tesznek UV-csövet. Közben meg a fényszórót nem kapcsolja fel az ürge, mert még nincs annyira sötét, és így jobban kiemelõdik a kék színû fénycsõ a "pusztában". 😊

Meg még az is elgondolkodtató, hogy büszkék a nagy találmányukra, aminek semmivel sem több a gyakorlati haszna, mint a LED nélküli ventillátornak. Jedlik Ányos is feltalálta a generátort, aminek kicsit nagyobb értéke volt mint ennek, és mégsem szabadalmaztatta.

Vannak, akik kitalálnak valami bagatell sz@rságot, és verik a mellüket, hogy szellemi termék, meg jogdíjak... stb. Szerintem örüljenek neki, biztos igazuk van. Én mindenesetre egy hatalmas alumíniumtönkkel hûtöm a (igaz csak 400MHz-es) procimat, mert ez nem kelt túl sok zajt. 😊

\"Akinek látszunk, arról mindenki ítélhet, amilyenek valójában vagyunk, arról senki sem.\" (Voltaire)

Jaja!
Legközelebb valaki kitalálja, hogy a szájon át történõ légzés nem az emberi faj sajátossága, és azt õ találta ki, tehát aki ezután a száján vesz levegõt, az fizet 😄
Szegény asztmások 😊))
Na erre is kár volt ennyit koptatni a billentyût :p

Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)

Ezek tisztára meghülyültek.

Ugye csak amerikában élnek ezek a szabadlamak?
Remélem Európa még nem ilyen hülye, hogy mindenre ad szabadalmat.

Holnap szabadalmaztatom a hogy a függöny az ablak elõtt van, ha valakinél meglátom akkor az fizetni fog!! 😄DD

Attol meg h egy fa** ceg, ha jo cumot csinal en megveszem.

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

arty
megvalami: mindent megteszek a jovoben, hogy egyetlen ismerosom se vasaroljon ANTEC termeket! 😞

Forza.

arty
a ventilatort is az antec talalta fel ?

es az elektromotort ?

kinek fizetnek a negy kerekkel forgalomba hozott autok utan a gyartok ?

Forza.

cifuatwork
A szabadalmi bejegyzés érvényes január 20.-tól. Az, hogy elötte adtak el ilyet, az ettõl teljesen független.

Valószinüleg az történt, hogy:

1.: Az Antec kitalálta ezt, és egyfelõl rögtön piacra dobta, másfelõl bejelentette a szabadalmi hivatalban, és idén Jan. 20.-án kapták meg a szabadalmi védelmet.
2.: Valaki más kitalálta, és piacra dobta az elsõ ilyet (ki gyártotta le az elsõ led-es ventit? tudja valaki?), az Antec meg gyorsan elrohant a szabadalmi hivatalba, és szabadalmi védelmet kért erre, mint saját szellemi terméke...

Lacc
Lol. Csak az utóbbi idõben mi? Már x éve van ilyen a piacon, õk eddig ültek és néztek ki a fejükbõl. Jól jönne a plusz pénz mi? Nem megy a szekér már annyira.