525
-
#365 hogy gyün ez ide? :) -
#364 Stimm. Igaz. S. Már keverem. Akkor még nagyobb szégyen, nem? :) -
#363 Hogy a szélesebb réteg is nézze a meccset -
#362 -
#361 tapasztalat -
#360 Nem is az rtl lenne ha nem lehetne sms-t küldeni :DDD -
#359 Hát ha ez a csapat brazíliában játszana kb 10 felett kapunk gólokat.. ez tuti.... -
#358 Gáz ez akárhogy is lesz a vége. Ritka fasznak kell lenni, hogy valaki saját magának rúgjon egy öngólt. (Jel. esetben többet ...)
Fejlődünk talán a mai meccstől?
Nem.
Nyerünk milliókat?
Max. nullszaldó.
Van esélyünk nyerni?
Nincs.
Akkor minek ez a meccs?
-
#357 had legyen az enyém az #1000 :D -
#356 Én 0-4et tippeltem. Remélem bejön és nem lesz több :D -
#355 pontosan.
Dragonert hiányolom(na jó nem lenne sokkal jobb a csapat de még mindig jobb lenne..)
Lisztes sajan sérült
Dárdai meg sajan balfasz:DD -
#354 Szerintetek kijutunk???? Ne küldjetek sms-t mert ugysem szavazás kérdése:DDD -
Gabe18 #353 Eddig nekem Verebes tetszett a legjobban,amikor azt mondta hogy:
"Meg kell emliteni a Magyar csapatot is,teljessen másképp játszanak mint az előző meccsen.Hát,a gólokról nem tehetnek..."
Nem hát,én tehetek róla,vagy nem tudom ki... -
#353 lol, mikor megláttam, hogy gera lesz a csk, majdnem röhögőgörcsöt kaptam :D -
#352 Hol van a fika haverod ramore ?:P -
#351 tudtam ez lessz a brazilokon látni lehetett az elején nem játszottak nagyon és a végére beindulnak -
#350 sztem 0-9 lesz, ami ettől a magyar válogatottól szép.. :) -
#349 de odakint nem rúgtunk gólt....itthon volt 7-1, odakünn 5-0 -
#348 szabics nincs a keretben,nem tudja vki???
én tippem ez volt:1-5 v. 1-3 -
#347 ez chat :) -
#346 A védelmünk pont olyan szar mint a Japók ellen de a csapat többi része nekem tetszik. Én látok esélyt a VB selejtezőkön. Ne felejtsétek hogy a Brazilok ellen játszunk. Japcsik ellen szarabbak voltunk mégis nyertünk:P -
#345 bazmeg mennyit írtok ide ?!
mintha cset lenne:D -
#344 hehe, végén még bejön a tippem (0-5) :D -
#343 de ugyanakkor címlapra kerülhetünk pár napig......jelen esetben (0-3) csak mint közröhej tárgya -
#342 hát..
amint elkezdődött a meccs,első gondolatom:
mekkorák ezek a brazilok?!(fejelések)
egész jól játszottunk 1. GÓL már nekem is elvette a kedvem,de HAJRŰÁ MAYAGROK+!!! -
#341 Nem, Belgrádot jelenti, ahol ez a pöcs Babos, RTLK közvetítés során kapott egy ötöst! -
#340 asszem összeesett a csapat -
#339 mint ha a portugál közvetítők lettek volna :D -
#338 SHAKIRA ,megy a háttérben:DDDD LOL:DDDDDDD -
#337 Ez olyan, hogy ha tudod, hogy seggbekúrnak a cigányok egy sötét sikátorban, akkor nem mész oda, hacsak nem vagy buzi, vagy nem akarod a populációjukat esetlegesen HIV ferőzötten megritkítani.
Ez most nem teljesen kóser hasonlat, de kb. tükrözi a lényegét annak a buzinak, aki lekötötte ezt a meccset ...
És hol van még a vége? -
#336 hát egy milla dollárért mindenki jön ide játszani....pénz beszél.....minél nagyobb az összeg, annál nagyobb a hangja :) -
Cat #335 3:0 a felidoben a vegen meg 6:0... :)) -
#334 a helikopter,már nekem is tele van vele a !hócipőm:D
-
#333 lol mi ez a karattyolás a háttérben -
#332 ez mit jelent? kapunk 1 5-öst? :) -
#331 Ez egy Vicc!!!!!
-
#330 vannak akik tudnak jol játszani, és vannak akik nem... -
#329 Azt a pénzéhes buzit kötözném ki, aki lekötötte a meccset!
Bravo, bravo, bravo! :(
-
#328 3:0 -
#327 azaz eldugják a labdát, trükközgetnek, támadgatnak.....és miközben ezt írom, gólt lőnek...