525
-
#46 És Kléberson??
Legalább Manchesteri is lett volna!! -
#45 1-6
1-0-ra mi szerezzük meg a vezetést, majd kiállítják - véletlenül - Roberto Carlost, Ronaldinhot és Didat. A barziloknak nincs több cseréjük - max 5-ben állapodnak meg -, így játékos áll be a kapuba. (Cafu) Ezzel a taktikával rúgnak nekünk hat gólt. Lothar felpofozza Puskást és átadja a kapitányi posztot Gyárfásnak. Mindezek után Magyarország kijut a VB-re és egyedüliként (nem) doppingol. A selejtezőkön túljut, sőt eljut a döntőig is, ahol kikap Németországtól 2-3-ra. :)
KB, de nem biztos ... -
#44 majd adok autogrammot ronaldinhonak. -
#43 már hozzák a jegyemet -
#42 "Nem rossz... egy ikszet meg akar ki is bekkelhetnek ellenunk :)" -
Takigabi #41 barátságos meccs tehát berámolnak nekünk egy gólt aztán sétálnak egy pár percet..... -
#40 Kapusok: Dida (AC Milan AC), Marcos (Palmeiras)
Védők: Cafú (AC Milan), Roberto Carlos (Real Madrid), Mancini (AS Roma), Dedé (Borussia Dortmund), Roque Junior (Sienna), Edmilson (Olympique Lyon), Juan (Bayer everkusen), Lúcio (Bayer Leverkusen), Bordon (VfB Stuttgart)
Középpályások: Juninho Pernambucano (Olympique Lyon), Felipe (Flamengo), Renato (Santos), Alex (Cruzeiro), Kaká (AC Milan), Zé Roberto (Bayern München), Julio Batista (Sevilla), Edu (Arsenal)
Csatárok: Ronaldinho (FC Barcelonea), Luís Fabiano (Sao Paulo), Adriano (Internazionale) -
pilboy #39 lehet, h hátul is :D -
Takezó #38 :DD -
#37 az 5-öt vagy a 4-et értem, de ott elöl elkalkuláltál valamit :)) -
#36 a neten lehet jegyet venni? -
Takezó #35 poén lesz, tuti kinn leszek, az eredméyn sztem 2:5, 1:4, ilyesmi... -
#34 Le kell győzni a brazilokat! :)
Gondoljátok el, milyen dicsőség lenne!
A Manchester Utd-t is sikerült. -
pilboy #33 én sem gondoltam komolyan :P -
#32 Nem én indultam ki a statisztikákból, hanem azok, akik az rtl-nél a cikket irták... -
#31 azt hittem az év meccse az balaton-mtk volt -
pilboy #30 nehogy már a statisztikából induljatok ki, mert elröhögcsélem magam :P -
#29 "Brazília ellen a magyar labdarúgó válogatott még sohasem szenvedett vereséget. Az eddigi négy találkozóból hármat a mieink nyertek, egy pedig döntetlenül végződött."[rtlklub]
De azt nem vették számításba, hogy 1986 óta mekkorát változott a helyzet.
Ha tényleg jól játsszuk a meccset, akkor egy döntetlent (talán) el tudunk érni, mint 2000-ben az olaszok ellen. -
#28 Sajnos 1996-ban (az volt a legutóbbi meccs) már 3-1-re elvertek minket, csak az nem volt válogatott meccs vagy mit írtak...
Szóval a '96-os eredmény többet mond, hogy a 60-as évek-beli.
De drukkolok! -
pilboy #27 Jegyárak: 6.500.-Ft a kapu mögött. 8.500.- oldallelátó, 10.500.-Ft középlelátó. Lesznek 2.000-3000Ft-os jegyek is , ezek a tribün alsó 1-5sorai. -
#26 Hajrá Magyarok !!!
Még sose nyertek itt, Most se fognak!!!!4 -
soldier #25 :D -
soldier #24 Ehh
Ha a Brazilok csak féllábon ugrálva és bekötött szemmel játszhatnak akkor 5-0 ha csak simán akkor 10-0
ha még megf is eröltetik magukat akkor 20-0 -
#23 Nem különösebben drágák! -
#22 Az év meccse élőben az RTL Klubon! -
#21 akkor mégse olyan drágák -
#20 jah attól függően, h megnyitják a felső karéjt vagy sem -
#19 2e-10500e FT -
#18 én azt hallottam hogy qrva drágák lesznek a jegyek! -
_Vegeta_ #17 Szerintem a brazilok csak egy sima szep jatekot fognak produkalni, es nem Gólesőt! -
neménvoltam #16 hmm... mennyibe kerül a jegy? -
Yetike #15 És ebben mi a furcsa ? -
#14 Ui. Az utolsó mondathoz annyit, hogy vajon a Hajdu B. fogja ezt is közvetíteni?(ha jól emélxem, a magyar-olaszt is ő közvetítette) -
#13 Hallottátok? A retekklub fogja közvetíteni a magyar-brazilt. Vajon miért?Naná, hogy a nézők odcsalogatásárért. Ez tisztára ua., mint, ami 2000.09.03-án volt a magyar-olaszon. Azt is azért vették meg, mert ugye sok nézőt hozott nekik. Kiváncsi vagyok, hogy ki fogja közvetíteni... -
#12 Amúgy már lehet valahol jegyet kapni?
Mert én azt hallottam még nem árulnak! -
#11 Ápr. 27. vagy 28. -
#10 nem volt már ilyen topic? -
#9 sztem jobb esetbe csak egy 10est kapunk -
Yetike #8 Mikor lesz ? -
#7 12-7 lesz a javunkra!