12
...
-
ioinme #12 Sziasztok. Lehet nem teljesen idevág, de nem tudom hol tehetném fel a kérdést. Aminap feltettem az Adobe Acrobat 8-at, és mellé az office Xp-t. Szoktam wordben írt anyagokat pdf-be konvertálni, és eddig xp-n ez gond nélkül lezajlott. Windows 7-esen annyi problémám lenne, hogy bár konvertálgat szépen, de van egy anomália amit nem bírok kiküszöbölni, és nagyon "csesznye". Ez pedig úgy fest, hogy ha én A4-es oldalnál kisebbre beállított oldalt konvertálok át, azt a program szépen ugyanúgy A4-es oldalon csinálja meg, de csak a közepére van írva egy 4-5 centiméteres sávban (szövegről van szó). Ez így nagyon "helypazaró", valami beállítás problémám lehet? Ha valaki tudna segíteni megköszönném. -
#11 próbáld meg ezt: nyisd meg a pdf-et PhotoShop-ban, 300 dpi nagyságban. Így hátha jobb lesz a kép. Az elején rákérdez majd a méretre, ott a felbontást átjavítod 300-ra és kész. -
pici #10 Igen erre én is gondoltam, de a kép össze van húzva és így rossz a minősége. Az eredeti képet nem lehet valahogy belőle kihámozni? -
#9 Print Screen -
pici #8 Sziasztok.
Adobe reader 7.0
Hogy a szöszbe lehet belőle a képeket kiszedni?
A szöveget nem gond, de a kép az nem akar sikeredni...
Köszi!!! -
#7 neeee ugass vázzé szétszedleeeek a pályááán -
#6 Fluga te mit bénázol? :P
Adobe Acrobat. odaadjam?? :)
-
#5 adobe acrobat
-
Cat #4 pdf irásra meg az alul lévő három programot nézném meg:
http://www.sg.hu/letoltesportal.php?keres=pdf&status=keres -
Cat #3 kiszedni tökegyszerü
ott van egy nagy T betüs gomb, és utána copyzhatod kedvedre -
#2 VIS az árlistát nem PDFben írja? Mert akkor ő tudna segíteni... -
#1 Sziasztok!
Milyen programmal lehet .pdf-t írni, illetve egy pdf-ből részeket kiszedni? A writerre rákerestem, de nem igazán találtam használhatót. Ha más nincs marad a recognita, de hátha...