36
kód nélkül....
  • ForsyS
    vki segítesen feltörni egy rart pls. nekem nem sikerült.
  • ForsyS
    vmiért mikor beállítom, hogy minimum, és maimum, az nem tetszik neki. HELP pls
  • ForsyS
    vki segítene ? nem működik a progi amit adtatok.
  • gergo58
    Valaki tud egy olyan programot ami msn-t és e-mailt fel tud törni???????????????????????????????????????????????????????
    Ha valaki tud küldje el a webmouse@citromail.hu-ra ja és nem vírusosat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!vagy oldalcímet is lehet

Köce! Sy!
  • galocza
    akkor vacakolj a kereséssel. én nem tudok ilyenről, pedig böngészek ilyen oldalakat.
  • blackgamer
    azt észrevettem
    de mondom: "én már unok crack-ekkel vacakolni"
  • scheri
    #4 és #5!!!!Csak ugye vissza kellene olvasni.
  • blackgamer
    akkor most melyik is az a progi?
    amugy biztos létezik freeware is, én már unok crack-ekkel vacakolni
  • PetruZ
    Passz, de valószínű. Próbáltad már kisebb kódhosszal? Állíts be mondjuk 4-5 karakteres hosszt, ez viszonylag hamar le kell fusson (függetlenül attól, hogy valószínűleg nem fog jó kódot találni, de most a működés a lényeg).
  • ScoobyDoo
    Én is ezt gondoltam, de van olyan, hogy sebesség, meg hátramaradt idő és ott sem változik semmi. De akkor működik a dolog csak iszonyat lassú. Igaz?
  • PetruZ
    Számold csak ki, hogy max. 30 karakter esetén, kis és nagybetűkkel hányféle kombináció lehetséges? Kis segítség: az angol ábécé 26 betűből áll...
    A Rar jelszava nincs benne a tömörített állományban, nem lehet csak úgy kikódolni belőle. A dekódernek végig kell próbálnia minden lehetséges kombinációt úgy, hogy az éppen próbált kóddal megpróbál kibontani egy darabot a tömörített fájlból és ellenőrzi a CRC értéket. Ha nem stimmel, a kód nem jó, jön a következő. Ha a Rar-ban csupa nagyméretű fájl van, az ellenőrzés jó sokáig eltarthat... (Elvileg a dekóder a legkisebb betömörített fájllal próbálkozik, amit talál, de ha nincs ilyen, vagy a legkisebb fájl is több Rar állományon át húzódik, akkor az egészet végig kell nyalnia.)
  • ScoobyDoo
    Az normális, hogy elindítom a progit és kb. fél óra után megunom, mert nem csinál semmit?? Értsd:megnyitom a filet, beállítom, hogy max. 30 karakter, beállítom, hogy miket pörgessen, kis és nagybetűk, startra katt és fél 3/4 óráig semmi....?? Ez így működik vagy ez így nem működik? Amúgy a progi regisztrált. pls help!
  • ScoobyDoo
    köszike! megkaptam.
  • Roll
    Ismét úton.
  • ScoobyDoo
    kösz, de megint nem jött me3g. :( próbáld légyszi erre: pocpeter@freemail.hu
  • Roll
    Elküldtem mégegyszer, nem tudom miért nem kapod meg.
  • ScoobyDoo
    loál! pedig nekem kéne nagyon! :(
  • Matthewpamer
    nekem megjött.köci
  • ScoobyDoo
    hát a faszér nem érkezik meg! küld légyszi el!
  • ScoobyDoo
    van, jöhet!
  • Roll
    Mindjárt küldöm mégegyszer, most nézem, hogy visszapattant.
    Van hely a postafiókodban? Kb. 1 mega a progi.
  • ScoobyDoo
    hát én sem... :(
  • Matthewpamer
    de még nem kaptam meg
  • Matthewpamer
  • ScoobyDoo
    kösz!
  • Roll
    Most küldtem mindkettőtöknek.
  • Matthewpamer
    az engem is érdekelne.küld el nekem is plíz.pamerma@freemail.hu
  • ScoobyDoo
    nem jöm a mail
  • ScoobyDoo
    p.peter@mailbox.hu
  • Roll
    Add meg az email-ed és küldök egy másik progit van hozzá törés is.
  • ScoobyDoo
    htx! Ha több, mint 5 karakter?
  • Roll
    Itt van.
  • Roll
    Password Recovery.
  • ScoobyDoo
    és melyik az?
  • ricsi1
    max,ha feltöröd(nem nehéz dolog egyszerű progi kell csk hozzá)
  • ScoobyDoo
    Hogyan lehetne egy .rar filet megnyitni kód nélkül, ha kódolt?? Nagyon fontos lenne! Nem lehet valahogy kiküszöbölni?