36
kód nélkül....
-
#36 vki segítesen feltörni egy rart pls. nekem nem sikerült. -
#35 vmiért mikor beállítom, hogy minimum, és maimum, az nem tetszik neki. HELP pls -
#34 vki segítene ? nem működik a progi amit adtatok. -
gergo58 #33 Valaki tud egy olyan programot ami msn-t és e-mailt fel tud törni???????????????????????????????????????????????????????
Ha valaki tud küldje el a [email protected] ja és nem vírusosat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!vagy oldalcímet is lehet
Köce! Sy! -
galocza #32 akkor vacakolj a kereséssel. én nem tudok ilyenről, pedig böngészek ilyen oldalakat. -
blackgamer #31 azt észrevettem
de mondom: "én már unok crack-ekkel vacakolni" -
scheri #30 #4 és #5!!!!Csak ugye vissza kellene olvasni. -
blackgamer #29 akkor most melyik is az a progi?
amugy biztos létezik freeware is, én már unok crack-ekkel vacakolni -
#28 Passz, de valószínű. Próbáltad már kisebb kódhosszal? Állíts be mondjuk 4-5 karakteres hosszt, ez viszonylag hamar le kell fusson (függetlenül attól, hogy valószínűleg nem fog jó kódot találni, de most a működés a lényeg).
-
#27 Én is ezt gondoltam, de van olyan, hogy sebesség, meg hátramaradt idő és ott sem változik semmi. De akkor működik a dolog csak iszonyat lassú. Igaz? -
#26 Számold csak ki, hogy max. 30 karakter esetén, kis és nagybetűkkel hányféle kombináció lehetséges? Kis segítség: az angol ábécé 26 betűből áll...
A Rar jelszava nincs benne a tömörített állományban, nem lehet csak úgy kikódolni belőle. A dekódernek végig kell próbálnia minden lehetséges kombinációt úgy, hogy az éppen próbált kóddal megpróbál kibontani egy darabot a tömörített fájlból és ellenőrzi a CRC értéket. Ha nem stimmel, a kód nem jó, jön a következő. Ha a Rar-ban csupa nagyméretű fájl van, az ellenőrzés jó sokáig eltarthat... (Elvileg a dekóder a legkisebb betömörített fájllal próbálkozik, amit talál, de ha nincs ilyen, vagy a legkisebb fájl is több Rar állományon át húzódik, akkor az egészet végig kell nyalnia.)
-
#25 Az normális, hogy elindítom a progit és kb. fél óra után megunom, mert nem csinál semmit?? Értsd:megnyitom a filet, beállítom, hogy max. 30 karakter, beállítom, hogy miket pörgessen, kis és nagybetűk, startra katt és fél 3/4 óráig semmi....?? Ez így működik vagy ez így nem működik? Amúgy a progi regisztrált. pls help! -
#24 köszike! megkaptam. -
Roll #23 Ismét úton. -
#22 kösz, de megint nem jött me3g. :( próbáld légyszi erre: [email protected] -
Roll #21 Elküldtem mégegyszer, nem tudom miért nem kapod meg. -
#20 loál! pedig nekem kéne nagyon! :( -
#19 nekem megjött.köci -
#18 hát a faszér nem érkezik meg! küld légyszi el! -
#17 van, jöhet! -
Roll #16 Mindjárt küldöm mégegyszer, most nézem, hogy visszapattant.
Van hely a postafiókodban? Kb. 1 mega a progi. -
#15 hát én sem... :( -
#14 de még nem kaptam meg -
#13 -
#12 kösz! -
Roll #11 Most küldtem mindkettőtöknek. -
#10 az engem is érdekelne.küld el nekem is plí[email protected] -
#9 nem jöm a mail -
#8 [email protected] -
Roll #7 Add meg az email-ed és küldök egy másik progit van hozzá törés is. -
#6 htx! Ha több, mint 5 karakter? -
Roll #5 Itt van. -
Roll #4 Password Recovery. -
#3 és melyik az? -
#2 max,ha feltöröd(nem nehéz dolog egyszerű progi kell csk hozzá) -
#1 Hogyan lehetne egy .rar filet megnyitni kód nélkül, ha kódolt?? Nagyon fontos lenne! Nem lehet valahogy kiküszöbölni?