3780
-
#538 Vagy www.gamestar.hu és ott alul a betük között az X és ott megkeresed :) -
#537 Elvileg....www.google.co.hu képek fent és Xpand Rally Xtreme :) -
#536 ps-re a wrc 3 meg ez az evolved iszonyat jó... nekm a colin szériából a 2005 jött be igazán a 3ban és a 4ben csalódnom kellett.
a richard burns rally se jött be, bár sokan azt mondják az nagyon jó meg hasonlók de nekem nem jött be -
#535 ez pedig már elvileg az új részből van:
na de ennyi off télleg elég volt -
#534 azzal nincs gond,hogy kitalált pályák.az irányítás jól sikerült,főleg szimulációra van állítva.ott már figyelni kell igazán -
#533 Xpand Rally ......ne is mondd.Gagyi,kitalált pályák,de az X5-ös BMW irányitása rohadzul bejön nekem :D :D :D :D -
#532 jó töréseffekt.ami tetszik a sofőr is sérül...
és a graf se rossz.nemsokár jön az új része
-
#531 ez annyira nem off -
#530 amúgy szg-re az Xpand rally-t ajánlom figyelmetekbe.nincs licenszelve,de nagyon jó fizika,és lehet fejleszteni is a kocsikat.Egy lancer-ből,vagy egy imperezaból simán lehetn csinálni egy b csoprtos autó lóerejével vetekedő verdát -
#529 iszonyat meleg játék... mondanom sem kell h 307-el lettem világbajnok :)
magyon élethű... mész az úton oszt a pályabíró integet h lassíts mert ott lángol egy subaru vagy állatok szaladnak át előtted :)
nagy élethű... de vége az offnak :) -
#528 De PSP-m lesz :P -
#527 Jah igen.Szivesen játszanák vele.Csak nincs PS-em :( -
#526 ha lenne ps2 nyomnám is mint a szél.De pc-s vagyok. -
#525 A legjobb rallys játék :)
-
#524 az OB is szoros lesz, Benik, Janika, Spici, Turi kitudja lehet h Herczig, vannak itt esélyesek a bajnoki címre -
#523 de amíg volt gyári csapat addig őket láttam volna szivesen a dobogó legfelsőfokán -
#522 az ob-t nem igazán követem.vb-n én inkább citroenes vagyok,mivel a pözsóért nem igazán van értelme szurkolni -
#521 az OB szerintetek ki lesz a befutó?
én Kanikára tippelek és remélem is h ő lesz :)
a VB Grönholmnak szurkolok, sztem esélye is van de van egy olyan érzésem h Loeb nyeri megint -
#520 igazábóűl én egy rendes olasz wrc-re lennék már igazán kiváncsi.Hátha vki a delta nyomába tudna érni.Eddig a 206wrc közelítette meg.de ő is elég messze volt tőle. -
#519 sport auto-ban is szokott rally lenne.de azt csak nagy ritkán veszek.kicsit soknak tartom az árát -
#518 még 2002 környékén volt benne ilyen Rallyxs melléklet vagymi.az volt a legjobb -
#517 régen én is azt vettem mindig, de abban csak autosport van :) -
#516 Jah csak az a baj hogy nem az összes eredményt mutatja.Meg igazából ők is koppintják.Az Auto Bild lenne a legjobb ha lenne benne Sport Hírek.Viszont a Lóerőt imádom mert mindig részletesen írja le a Sportot benne :) -
#515 őő...én ams-t szoktam olvasni.Ők is eléggé jól leírnak mindent,a hazairól is -
#514 jah de kicsit uncsi lesz ha megint Loeb nyer mindent
remélem idén a Focus megvédi a vb címnet és Grönholm is odér a végén :) -
#513 hát van mikor nekem is kimarad de ezért jó az AUTOMOTOR, abban benne van miden amit tudni kell az adott futamról :) -
#512 2. D Sordo Citroën
Ez durva :D
Újj versenyző előkelő helyen.Talán később ő lehet minden idők legfiatalabb bajnoka ha mrá így kezdte :) -
#511 citroen bekezedett megint -
#510 mindig annyira tervezem,hogy megnézem,aztán vhogy mindig kimarad.Úgy hogy maradnak az újságok -
#509 2007-es Monte-Carlo Rali végeredménye:
1. S Loeb Citroën C4 3:10:27,4
2. D Sordo Citroën C4 3:11:05,6
3. M Grönholm Ford Focus 3:11:50,2
4. C Atkinson Subaru Impreza 3:12:55,5
5. M Hirvonen Ford Focus 3:12:55,7
6. P Solberg Subaru Impreza 3:13:39,4
7. T Gardemeister Mitsubishi Lancer 3:14:05,5
8. J Kopecky Skoda Fabia 3:15:06,8
9. J-M Cuoq Peugeot 307 3:16:27,1
10. M Stohl Citroën Xsara 3:17:04,7
A világbajnokság állása a Monte-Carlo Rali után:
Pilóták
1. S Loeb 10 pont
2. D Sordo 8 pont
3. M Grönholm 6 pont
4. C Atkinson 5 pont
5. M Hirvonen 4 pont
6. P Solberg 3 pont
7. T Gardemeister 2 pont
8. J Kopecky 1 pont
Konstruktőrök
1. Citroën 18 pont
2. Ford 10 pont
3. Subaru 8 pont
4. OMV Kronos 2 pont
5. Stobart 1 pont
Forrás és fotók: Amber PR
-
#508 Itt a legfrissebb 2007-es naptár tervezet
Sikerült a tegnapi versenynaptáros hírünkkel egy kicsit előrébb jutni. A mai napon az újonnan megválasztott vezetéstől kapott legfrissebb információk alapján íme a legfrissebb, de még természetesen mindig csak ideiglenes, azaz versenynaptár tervezet. Az információkat ezúton is köszönjük.
ORB (azaz I. osztály) versenynaptár tervezet 2007-re
március 29 - április 1. Eger
április 27 - 29 Miskolc
május 25 - 27 Fehérvár
június 21 - 23. Szombathely
július 19 - 21. Veszprém
szeptember 14 - 16 Mecsek
október 19 - 21. Kaposvár
november 16 - 18 Zemplén
A Rallye2 versenynaptárában még két időpont bizonytalan, ezek ponotsításáig nem kerül kiadásra, de ez is várhatóan pár napon belül rendeződik.
-
#507 tényleg idei évre jutott vmi különösebb szabály módosítás? -
#506 eurosporton az összefoglalók aranyatérnek :) -
#505 faxom...erről rendesen lemaradtam.inkább csak újságokból szoktam követni. -
#504 a vb-n most volt a monte carloi futam amit Loeb nyert Grönholm harmadik lett -
#503 oks.mikor lezs az első futom amúgy? -
#502 én is szoktam egyet látni ugyanolyan szinben mint a miénk.jól áll neki az még hosszabb nyújtott a oszlop.és laposabb is -
#501 :)
na de elég az offból maradjunk a rallynál :) -
#500 JAJA. :) -
#499 egész jól megy 1.6 benzin 110 paci.Már egész szépen kapkodja az abroncsait