Minden ami Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kemszi2
jó töréseffekt.ami tetszik a sofõr is sérül...
és a graf se rossz.nemsokár jön az új része
kemszi2
ez annyira nem off
kemszi2
amúgy szg-re az Xpand rally-t ajánlom figyelmetekbe.nincs licenszelve,de nagyon jó fizika,és lehet fejleszteni is a kocsikat.Egy lancer-bõl,vagy egy imperezaból simán lehetn csinálni egy b csoprtos autó lóerejével vetekedõ verdát
Nuno88
iszonyat meleg játék... mondanom sem kell h 307-el lettem világbajnok 😊

magyon élethû... mész az úton oszt a pályabíró integet h lassíts mert ott lángol egy subaru vagy állatok szaladnak át elõtted 😊

nagy élethû... de vége az offnak 😊

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Attila56
De PSP-m lesz 😛

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

Attila56
Jah igen.Szivesen játszanák vele.Csak nincs PS-em 😞

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

kemszi2
ha lenne ps2 nyomnám is mint a szél.De pc-s vagyok.
Nuno88
A legjobb rallys játék 😊

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nuno88
az OB is szoros lesz, Benik, Janika, Spici, Turi kitudja lehet h Herczig, vannak itt esélyesek a bajnoki címre

kemszi2
de amíg volt gyári csapat addig õket láttam volna szivesen a dobogó legfelsõfokán
kemszi2
az ob-t nem igazán követem.vb-n én inkább citroenes vagyok,mivel a pözsóért nem igazán van értelme szurkolni
Nuno88
az OB szerintetek ki lesz a befutó?

én Kanikára tippelek és remélem is h õ lesz 😊

a VB Grönholmnak szurkolok, sztem esélye is van de van egy olyan érzésem h Loeb nyeri megint

kemszi2
igazábóûl én egy rendes olasz wrc-re lennék már igazán kiváncsi.Hátha vki a delta nyomába tudna érni.Eddig a 206wrc közelítette meg.de õ is elég messze volt tõle.
kemszi2
sport auto-ban is szokott rally lenne.de azt csak nagy ritkán veszek.kicsit soknak tartom az árát
kemszi2
még 2002 környékén volt benne ilyen Rallyxs melléklet vagymi.az volt a legjobb
Nuno88
régen én is azt vettem mindig, de abban csak autosport van 😊

Attila56
Jah csak az a baj hogy nem az összes eredményt mutatja.Meg igazából õk is koppintják.Az Auto Bild lenne a legjobb ha lenne benne Sport Hírek.Viszont a Lóerõt imádom mert mindig részletesen írja le a Sportot benne 😊

kemszi2
õõ...én ams-t szoktam olvasni.Õk is eléggé jól leírnak mindent,a hazairól is
Nuno88
jah de kicsit uncsi lesz ha megint Loeb nyer mindent

remélem idén a Focus megvédi a vb címnet és Grönholm is odér a végén 😊

Nuno88
hát van mikor nekem is kimarad de ezért jó az AUTOMOTOR, abban benne van miden amit tudni kell az adott futamról 😊

Attila56
2. D Sordo Citroën
Ez durva 😄
Újj versenyzõ elõkelõ helyen.Talán késõbb õ lehet minden idõk legfiatalabb bajnoka ha mrá így kezdte 😊

kemszi2
citroen bekezedett megint
kemszi2
mindig annyira tervezem,hogy megnézem,aztán vhogy mindig kimarad.Úgy hogy maradnak az újságok
Nuno88
2007-es Monte-Carlo Rali végeredménye:
1. S Loeb Citroën C4 3:10:27,4
2. D Sordo Citroën C4 3:11:05,6
3. M Grönholm Ford Focus 3:11:50,2
4. C Atkinson Subaru Impreza 3:12:55,5
5. M Hirvonen Ford Focus 3:12:55,7
6. P Solberg Subaru Impreza 3:13:39,4
7. T Gardemeister Mitsubishi Lancer 3:14:05,5
8. J Kopecky Skoda Fabia 3:15:06,8
9. J-M Cuoq Peugeot 307 3:16:27,1
10. M Stohl Citroën Xsara 3:17:04,7

A világbajnokság állása a Monte-Carlo Rali után:
Pilóták
1. S Loeb 10 pont
2. D Sordo 8 pont
3. M Grönholm 6 pont
4. C Atkinson 5 pont
5. M Hirvonen 4 pont
6. P Solberg 3 pont
7. T Gardemeister 2 pont
8. J Kopecky 1 pont

Konstruktõrök
1. Citroën 18 pont
2. Ford 10 pont
3. Subaru 8 pont
4. OMV Kronos 2 pont
5. Stobart 1 pont

Forrás és fotók: Amber PR

Nuno88
Itt a legfrissebb 2007-es naptár tervezet

Sikerült a tegnapi versenynaptáros hírünkkel egy kicsit elõrébb jutni. A mai napon az újonnan megválasztott vezetéstõl kapott legfrissebb információk alapján íme a legfrissebb, de még természetesen mindig csak ideiglenes, azaz versenynaptár tervezet. Az információkat ezúton is köszönjük.

ORB (azaz I. osztály) versenynaptár tervezet 2007-re
március 29 - április 1. Eger
április 27 - 29 Miskolc
május 25 - 27 Fehérvár
június 21 - 23. Szombathely
július 19 - 21. Veszprém
szeptember 14 - 16 Mecsek
október 19 - 21. Kaposvár
november 16 - 18 Zemplén

A Rallye2 versenynaptárában még két idõpont bizonytalan, ezek ponotsításáig nem kerül kiadásra, de ez is várhatóan pár napon belül rendezõdik.

kemszi2
tényleg idei évre jutott vmi különösebb szabály módosítás?
Nuno88
eurosporton az összefoglalók aranyatérnek 😊

kemszi2
faxom...errõl rendesen lemaradtam.inkább csak újságokból szoktam követni.
Nuno88
a vb-n most volt a monte carloi futam amit Loeb nyert Grönholm harmadik lett

kemszi2
oks.mikor lezs az elsõ futom amúgy?
kemszi2
én is szoktam egyet látni ugyanolyan szinben mint a miénk.jól áll neki az még hosszabb nyújtott a oszlop.és laposabb is
Nuno88
😊

na de elég az offból maradjunk a rallynál 😊

Attila56
JAJA. 😊

kemszi2
egész jól megy 1.6 benzin 110 paci.Már egész szépen kapkodja az abroncsait
Attila56
Az nem baj.De mégis mennyi mindent beleadott már azért hogy õ legyen a legjobb 😊
De sajnos nem ment neki 😛
De sose votlak vele echnikai problámák(lerobban,stb.....)

Nuno88
itt a fõsuli elõtt szokott állni egy cc aranysárga szinben, hát csorog a nyálam mikor meglátom... nagyon vad autó az tuti 😊

kemszi2
saxo-val jól nyomták.vitték a prímet
Nuno88
de szép 😊

haveromnak is van egy zsír új szeptemberbe hozta ki a szalonból 0 kmesen, iszonyat és nagyon jó vezetni 😊

kemszi2
bár cc-ben jobb volna de így is frankó
Attila56
Aha.De úgy tudom hogy elsõnek Mo.-ra hozzák és csak utána küldik ki a Rally-ra.Mert az Ignis is csak Mo.-n van és késõbb ment be az igazi Rally-ra.Télleg Bútort sajnálom hogy Ignissel megy,Saxo jobb volt neki 😊

Nuno88
jó csaj sajnos se a Forddal se a 307-el nem ment neki nem tudott vb-t nyerni

kemszi2
akkor hagy mutasalak be az én kispajtásomnak:
😊
Attila56
Húúú télleg.Õ elment.Én úgy tudom hogy 1 évig nem lesz.....de lehet hogy végleg elment....Pedig õ is jó versenyzõ volt 😊

kemszi2
annyit tudok hogy ez csak sima szivó motoros és asszem 280lovas.Én azt olvastam vhol hogy a super2000-ben(már mint ha lesz)fog indulni,ahol már turbo nuku
Nuno88
nem tetszik :S

az utcai 207-es se tetszik, 307 powaaaa 😊

Nuno88
hát igen a Peugeotnál már nem ment neki.

Arról van vmi híretek h Märtin mikor tér vissza, vagy már végleg szögreakasztotta kormányt? 😞

Attila56
õõõõõ hmmm.jó kérdés.Elméletileg az újj 207-es a Kit-Car kategoriába megy ahol a Bútorék vannak gondolom tudod 😊

kemszi2
de ivsszajön a pözsó nem?.

vagy ezt nem oda szánják?
Attila56
Nemtom hogy neten olvastad-e de ugyebár õ még a Peugeotnál is volt.És azt nyilatkozta hogy az nem volt olyan jó.Vb-címe óta nem ment neki a Rally.Colin Mcrea is elment a Rally-tól.Helyette Dakarozik....nagy kár.Jó lenne ha a régi versenyzõk visszatérnének.Bár nem hiszem hogy megtudnák álni a helyüket mert már eléggé felfejlõdött a technika.És mikor LOEB megsértült 2006 végén és kórházban volt akkor Mcrea helyetesítette és csak 7.-re tudta hozni a Kronos Citröen-t...azért ez egy nagyon jó VB-s Ralystától szégyen 😞

Nuno88
hát sajna nem, de nagyon sajnálom h a Peugeot kiszállt a gyártóktól 😞
meg anno a Skoda Octavia és tetszett bár nem volt sikeres, de Tommy Mäkkinen sikereire is jó visszagondolni 😊