Minden ami Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

pajti

<#worship>

ja meg a dirt3 trailer 😊

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

bency
Most jelent meg pár napja a 4ik videója de nem nagy szám...

:) Semmi okosság :P

SimaSuna
Ken Blockról rég hallottam..nincs új klippje? töri még az autókat? 😊
Met
de fiatal volt még :S

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

bency
Igen! Igy kell rallyzni,nem hiába Colin tudta hogy kell vezetni egy autót...

desigo
Ulvar
1:47 nél megszólalt az igazság...sajna..

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

pajti
a végén lengyelek az EVO-ban? nagyon kurwáznak! xD

desigo
pajti

pajti

fiatalon kell kezdeni.. <#zavart2><#hehe>

pajti
szerintem még a szeme is csukva volt <#idiota>

desigo
3:37 <#wow2>

<#eljen>

kemszi2
ez az igazi zene 😊
desigo
ha unjátok a zenés videókat 😊

bosco05
olyat ne várj 😊 régen volt irc, meg mint ha most is csíptem volna el, de lehet hülyeséget mondok, nem figyeltem különösebben
bency
Nyelv nem érdekel meg inkább élõ közvetitésre gondoltam 😛

bosco05
összefoglalók persze és csak a magyar nyelvûeket írtam
bosco05
atv-rte, eurosport-irc
bency
Az komoly volt nem mondom! <#worship> TV be nem szokott amúgy lenni rally közvetités? Bármilyen....bárhol 😛

desigo
bertino
huh ez metal!

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

pajti
<#eljen> ez a vid' a kedvencek között van már egy ideje😄 vajon miért?
Ezt érdemes megnézni!

az eleje az tisztára sólyi erdõ (még mielõtt kiírtották volna a felét) 😄

Ulvar
xDDD Kurvaaa naaagy 😄.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

bertino

pajti

sovatalevi
Le lett fujva az eso miatt :S Nagyon csuszkaltak most is.A Logan abba a kanyarba ahol fotoztam ki is csuszott,szerencsere nem voltam ott.

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

gyorsaságin nem voltál? 😞

sovatalevi
Mai nap 😛 :

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

bertino
uhh, ez durva.

aztahúha 😮😮😮

azt mondjuk nem értem mért kellet annyira lelassítani a többi kocsit hisz nem torlaszolta el az utat .. de azér ez dúrván benézte a mitsus 😮

pajti

<#wow1>

bosco05
Helyzetjelentés Kapuvárról: Ma már nem okoskodtak a rendõrök, a verseny nagyon látványos, ami számomra furcsa, hiszen nem ez az elsõ tereprali futam amire kimentem. Úgy látszik itthon is kezd összeállni egy jó kis mezõny és mivel ez a futam 4 ország bajnokságának hivatalos fordulója, ezért a nevezõk is többen vannak. Két kamion is versenyez ami megint csak izgalmas. A mai napon a helyiek borzolták tovább az idegeimet, mivel egy hatalmas rét közepén képesek két sorban mögém parkolni, mondván úgy se megyek sehova a végéig és akkor már õk is mennek. Mivel mi folyamatosan rohanunk egyik gyorsról a másikra onnan pedig a szerviz parkba ez elég idegesítõ dolog. A puszta szerencsének köszönhetõen tudtam kijárni az elsõ gyorsról (épp akkor indult el két autó is így lett egy kis rés). A rendezõk figyelhetnének erre, mert az érkezõ autók sokszor a pályára rákanyarodva és ott több tíz métert haladva találták meg a megfelelõ helyet. Hozzátartozik, hogy GYMS megyében nagyon kevesen tudják mi az a rally, így rengeteg az óvatlan ember. Kicsit jobban fel kéne hívni a figyelmet a veszélyre mert páran a tudatlanság áldott állapotában iszonyat veszélyes dolgokat mûvelnek. Egyik anyuka kb 20 métert ment a pályán kisgyerekkel az anyósülésen úgy, hogy az elsõ autó kb rá 20-30 másodpercre már el is száguldott azon a részen. Na nézõ téma lezárva. A lengyel versenyzõ nagyot hibázva az orrunk elõtt oldalasan leesett egy patakmederbe, nem semmi látvány volt. Volt egy nagyon gödrös középtempós szakasz és pont úgy dobta meg az autókat, hogy a patak felé csúsztak. Elég kevesen élték túl kalandmentesen a mai 2. gyorsaságit, sokan eltévedtek, sok a kiesõ, de aki megy még, az is problémákkal küszködik. Kordáéknak defektjük volt, Szalayék megütötték az autót és beleragadtak a sárba, Fazekasék pedig nagyon késve érkeztek meg elénk. Mindent összevetve, aki Kapuvár környékén lakik mindenképpen látogasson ki, csak ne parkoljatok mögém!
sovatalevi
Par photo:

Tobbi kep

sovatalevi
Meg mindig jobb mint itt Romaniaban.Az utat nem zartak le,civil kocsik jottek mentek...-.- Egy Evo x eppen melegitette be a gumit,amikor sikerult eltalaljon egy kis kaviccsal.Majdnem beszartam...

vagy aki még elõtte este kimegy a gyorsra a sátrával 😄
és arra ébred hogy a liszi átdübörög a sátrán pedig vagy 100m-re az úttól telepítette azt :o)

Norbi1990
Aki gyalog megy.
pajti
hihetetlen.. nem elég a szar szervezés még a rendõrõk is okoskodnak, tényleg csak gratulálni lehet nekik, ezek után ki megy ki legközelebb nézelõdni? <#shakehead>

sovatalevi
Holnap lesz Maros Kupa Rally ..Kepeket hozok 😄

bosco05
Hát én ma voltam kint Kapuváron terep rallyn. Ott van olyan keveredés, hogy el sem hittem. A "civilek" számára fenntartott parkolóhoz vezetõ út 3x keresztezi a versenyzõk útvonalát. A rendõrök össze vissza irányítanak minden felé. Be akartam állni a rajtdobogótól balra, erre közlik, hogy oda nem lehet menni, mennyek jobbra és álljak le oda (park ferméhez közvetlenül). Jó polgár révén engedelmeskedtem, majd kb 1 órás idõzés után (rajt ceremónia, stb...), gondoltam kimegyek a gyorsaságira, mivel nem, / jó értelemben vett / "helyi hülyeként" mentem ki a versenyre, hanem tempót nézni. Mit ad isten mire jövök ki a parkolóból még javában a rajtoltatás folyik, elõttem versenyzõ, mögöttem versenyzõ, természetesen idõre siet mindenki. A harmadik pont ami keresztezte a civil parkolóhoz vezetõ utat az a RAJT volt. Igen jól láttátok a RAJT! Na mondom gyorsan kisurranok ha már ide irányítottak, erre kifelé menet a rendõrnek még meg kellett kérdezni hogy HOVAMEGY?!?!?! Mondom ki a szakaszra versenyt nézni. Válasz: ILYENKOR KELL ITT FURIKÁZNI??? Ha tegnap délután mentem volna sok mindent nem látok a zöld réten kívül gondoltam magamban és inkább azonnali agresszív gázfröccsel otthagytam a rend felettébb intelligens õrét. Egyébként lila fingjuk nincs, hogy kell ilyen helyzetben a forgalmat irányítani, össze vissza legyeznek, hol a kresz szabályai szerint, hol úgy, ahogy a szomszéd bácsinak magyarázzák, hogy hova tolasson a zetorral. Teljes volt a felfordulás és mindezek közepette még a rendezõ és a rendõr is egy tapló volt. Hát itt tart a hazai autósport. Egyébként bármibe lefogadom, hogy több ilyen rendezvényen voltam, mint azok akik okosítottak ott, hogy ilyenkor mik a közlekedési szokások. Érdekes, hogy mindenhol összeakad a bajszom a rendõrökkel, pedig egy rossz szót nem szólok és a parkolást is próbálom ésszerûen de szabályosan megoldani. Valaki aki soha nem látott még ilyen versenyt sajnos mindig okosabb, így jöhet ki hogy a rajt a park fermé a szerviz park és a dobogó egy azon bekötõúton található ahol az egyébként kb 25 férõhelyes civil parkolót jelölik ki. Ha a hülyeséggel ölni lehetne...
desigo
háhá Palik mi osztást kapott <#eljen>
szomorú a magyar autósport helyzete :/
pajti
"nem akartam az olaszokra.. õk operáljanak csak macskát" xD

jaja xD Cigány egy állat .. amúgy nem gondoltam volna hogy 48 éves már!? 😮

kemszi2
rendesen kiosztotta a médiát de teljes mértékben igaza van
Xaktákon besírtam meg az ózdikohászon XD
hiteles versenyzõ aki nem alkoholista 😄DDD ez kész

..pálinkás be is esett.. xDDD

azért õ sem tartja sokra az irc-t