Minden ami Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pajti
Nem tudom, de majd biztos lesz rá válasz Ken Blocktól. <#hehe><#vigyor3>

SimaSuna
ebben mi az élvezet?
a fogyatékosunk a Block nem ugyan ennyit ugrott?
pajti
Na, akkor a jó link..: <#kuss>
Mads Østberg Record Jump on snow 2012

bardocz
Az ilyeneknél a versenyek nyereménye van, csak úgy nem tolja nekik senki a pénzt szerintem. Olyan, mint a póker.
desigo
Kíváncsi lennék,hogy a golyólökdösõk mennyit keresnek havonta...
kemszi2
off
valahol meg kell osztanom ezt:
ismét eurosport 2.... és 3 falas karambol biliárd,ezen már csak röhögök. 3 golyó és akkorát kell ütni hogy 3 falat érjen(ennyit fogtam fel belõle ) Nincs luk nincs semmi. (van kb 5 nézõ a helyszínen) Ez lehet az a "sport" amit olyanok találtak fel mint pl én,azaz nem tudnak rendesen biliárdozni csak lökdösik a golyókat az asztalom találomra 😄 csak ez még annyival meg van könnyítve hogy nem esik le és nincs csak 3 😄 hihetetlen mik vannak
on
kemszi2
pedig az IRC-t nem kellene elbaszni....de inkább maradjon el minthogy a legrosszabb szervezéssel alkotunk maradandót 😄
SimaSuna
Elmarad az Eger Rallye

Nem csak az Eger, de lehet az IRC is kishazánkban...
Megszûnik itt minden..
Ulvar

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

pajti

SimaSuna
nem rallye de érdekes 😊

<#wow1><#worship>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

kemszi2
az komoly!
SimaSuna
Le a kalappal elõtte...
Nem tudom hogy sírjak vagy nevessek. Mindenesetre respekt Józsinak!<#vigyor3>
bosco05
Nem bolond õ, nagyon jó srác, csak nem tud rallyzni. Ettõl függetlenül még szereti, amit csinál, igaz, hogy a többiek szempontjából mind1, hogy indul-e vagy sem...
kemszi2
megjött az udvari bolond(Ken Block) is,de minek....nem tudom miért erõlteti a dolgot 😄 Az alagútban f**zán meghajtogatta a felfüggesztést 😄
LeventeV
Egész jó volt a Mexico Rally. Grat Ogiernek a 8. helyért, szép eredmény a Skodával. Solbergnek meg Latvalának megint kijutott a balszerencsébõl, hihetetlen mennyire pechesek.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

energy 52
Hivatalosan a Finn Rally-t jelölték meg idén elsõ "éles" futamnak.

WRC & GR.B forever!

bardocz
Latvala kiesett 😞 Solberg 3. Elõtte Loeb meg Hirvonen.
bardocz
Nekem úgy rémlik, hogy pár versenyt fognak, ha elkészülnek vele.
LeventeV
Már idén is fognak menni a VW-el, vagy majd csak jövõre?

bardocz
2 nap végén Ogier az S2000-es Skodával 9. helyen áll, Ken Block elõtt. Mit fog cisnálni ez a gyerek, ha elkészül a VW?
<#fejvakaras>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

😞 és sajna nagy az esély hogy a Bükfürdõ is elmarad

pajti
<#szomoru1>

SimaSuna
Norbi1990
Jól nyomja
Zsolti9014
mondjuk ha okosan megterveznék, szerintem pénzben is jól kijönnének. azért arra kíváncsi lennék, hogy pl. amikor a tourt elkezdték közvetíteni, akkor mekkora nézettsége lehetett. Magyar nyelven a két kommentátor nagyon sokat dobott rajta. Szóval szerintem idõvel el lehetne érni azt a nézettséget. Meg azért a nagy autógyárakkal, meg a rallyt szponzoráló cégekkel is lehetne valahogy talán együttmûködni. Én hiszem, hogy ha erre ráállnának, akkor ki lehetne kerekíteni a történetet.

Csak sajnos itthon maga a sport úgy komplexen véve sem pontosan úgy mûködik, ahogy kéne. Persze az elüzletiesedés nem csak nálunk jellemzõ, hanem világszerte, de sajnos ma a pénz többet ér mint a tehetség. Az is kár, hogy nincsenek a rallyban olyan programok, amelyek felkarolnák az igazán tehetséges fiatalokat.

Mert az hogy pl. egy N/2-es bajnok nemhogy nem tud kategóriát lépni, hanem éppen 1-1 futamon tud csak rajthoz állni, az azért nem egy jó dolog.

Hajrá Magyarország!

kemszi2
tudom,láttam már mûsörújságban,csak akkor pont oda kapcsoltam és felidegesítettem rajta magam 😄
egyébként tavaly nagyon rendbe volt az élõközvetítés az IRC-n,nekem tetszett.De az hogy nem jut hely egy félórás órás összefoglalónak az ilyen "sport"-nak nevezett dolgok mellett az szomorú. (Nyilván a pénz dominál ,ahogy te is említetted.)
Zsolti9014
na igen, bár én itt kifejezetten élõ közvetítésre gondoltam. 😊

Hajrá Magyarország!

SimaSuna
youtube-on a MadRallye videói alá 1-1 interjú..máris kész 😊
Zsolti9014
pedig már régóta nyomják a pankrációt. 😛

de én bevallom, hasonlóképpen érzek a biliárd minden formájával, kiváltképp pedig a pókerrel. a darts is határeset, bár ha nincs más, azt megnézem szívesen.

persze, sok a foci néha, fõleg az érdektelen skót meccsek 28. ismétlése esetén (bár én focib*zi vagyok), valamint ha teniszben van valami nagy torna, akkor 0-24-ben az megy. Bringa ugyanígy, bár az ritkábban van.

Sokan mondják, hogy a rallyt nem lehet látványosan közvetíteni. Ezzel vitatkoznék, szerintem tök jól meg lehetne oldani, mert ugye adottak a belsõ kamerák + egyes autókon külsõ is van. emellett a szakaszok leglátványosabb részeit, legtrükkösebb kanyarjait kellene bekamerázni. ha pedig etapra vesznek valamit akkor elõre rögzített vagy élõ interjúkkal, riportokkal lehetne operálni.

mondjuk a legnagyobb kérdés az, hogy ilyen mértékû ráfordítás megtérülne-e.

Hajrá Magyarország!

dave9004
eurosport2-n multkor kõ papír olló vb volt. no comment (a mikulás elsõ körben bukott) 😄
kemszi2
de a pankráció mint sport?😄
LeventeV
Én sok más sporttal is így vagyok. Hihetetlen, hogy mit közvetítenek...

kemszi2
na most kaptam túl a jurósporton 😄
képesek pankrációt közvetíteni,ekkora baromságot én még nem láttam(nem is értem ,hogy lehet ezt élvezni),a rally-nak meg nincs helye hihetetlen
Norbi1990
bosco05
elvileg 😄
bardocz
Akkor idén nyomják?<#idiota>
bosco05
terepraliznak szökévente 650. helyért csatázva
SimaSuna
Benikékkel mi a helyzet?...rég hallottam róluk...
kemszi2
energy 52
Grat,szép munka!

WRC & GR.B forever!

LeventeV
Jó látni, hogy ezek az autók még nem tûntek el. <#eljen><#worship>

kemszi2
komoly gépek
pajti