Internetes lassúlások és hibák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FZoleee
Én nem tudok segíteni. 😄

Nekem kábelmodemes netem van.
Havi 5000 Ft.
1024/256 kbps
30 GB adatforgalom (utána korlátozzák)
roberto0915
Egy "Informatikai & Tudományi" fórumon azért csak úgy röpködnek az ötletek... látom van aki már lassan 3éve nem kap választ...
szal én még türelmesen várok.. <#hawaii>

ezt tom tanácsolni ZilogR-nek is... <#buck>

ZilogR
nem akartam ennek új témát:

Keresés AproNet-en arra, h "a2618*" 0Ft-tól 999999Ft-ig. Hónapok óta az megy, h 63 találat, de soha nem rak ki egyet sem! Engem rohadtul érdekelne az a 63 dolog! Ötlet, tipp???

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

roberto0915
Nekem egy igen idegesítõ problémám volna (gyakran megjelenik, amikor bekéne tölteni egy oldalt):

Csatlakozás a következõhöz: Bluetooth DUN Connection...

Aztán meg ezt:
Szétkapcsolva

Hiba: 628: A kapcsolatot a távoli számítógép még a létrehozás elõtt
megszakította.

Mi a teendõ ilyen helyzetben, h eltünjön ez az üzenet (és ne xarakodjon tovább)?
THX!

magus
nekem mindig lassu a net, mert a 3 gep kozul vmelyiken tuti bennhagyta vki a filecserelo progijat es megeszi a 12k-s kimenot, es akkor minden halott, letolteni se lehet semmit szinte

Hello

lenne 1 érdekes problémám nemtom mitõl de ékezetes karaktereket ilyen érdekes orosz hieroglifáknak jelenítni meg 😊 szoal ha van a fimnekf elirata és gépen nézem ott is. alt+shift itt nem segített ugye bár az csak írásra jó. a winfos kommanderbe is az összes ékezet eltûnt és ilyen érdekes karakterek vanna 1 helyén. please help mert nemtok filmet nézni és idegebeteg leszek 😊 thx remélem nem baj hogy ide írtam nem találtam emgfelelõ topicot szoal elnézést bye
LittleL
Bóly ?
ez is kisváros itten, nem is értem mér lett város. DD

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

cSuwwi
én csak filmeket, és az ütõsebb új trance muzaxot.
a tesóm játékokat, meg azok kiegészítõit.

ha meg van valami jobb prog, azt még levadászom. Ennyi.

shit happens

cSuwwi
ugylegyen. amen.

shit happens

LittleL
De azért elég sokat vagy itt az Sg fórumban, úgyhogy ha rossz is néha a neted, akkor azt nem venni észre.

És mit szoktatok letölteni legfõképp.
Én: Mp3, Videoklipek, Programok, XXX- videók

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

smici
lol
😄
ez kis város
kapcsolatok megvannak . szal..

Úgy érzed nyomott vagy?

cSuwwi
ja, csak nehogy egyszer komolyan vegyék a korlátot, és visszafogják, mert onnantól ku*va nagy szopacs lesz...

shit happens

smici
ez meg kb havonta két napot nem megy..
szal bõven jó
meg ennyiért ???

Úgy érzed nyomott vagy?

cSuwwi
akkor inkább csak 60k, de az fixen mûködik mindig.

shit happens

cSuwwi
na jó, de kellett nekem pl. a Far Cry. Helybõl 3.5 GB volt...

shit happens

smici
nekem helyi kábel fassák
havi 4k
2.5giga a korlát , de leszarom ha átlépem mer úgyis ugyan anniy a sebbesék..
ált. 200kával tõtök
csak sokszor baszakszik..

Úgy érzed nyomott vagy?

LittleL
Jó, de mondom 10 ezer/hó -ért már semmilyen korlátozás nincs, megtudom fizetni, ha kell, még hármat is...
A korlátlanban meg 256 Kbyte a maximális sebesség. Az jó ?
Csak nem kell, mert nem lógok annyit a neten, a 4 Gb- is elég nekem, de majd egy-egy hónap erjéig a korlátlant is igénybe veszem.

cSuwwi
na nee. 4GB-nyi adatot egy jobb napon forgalmazok... 😊

én nem 15k-val, hanem 60-al 😊 Idõnként már nem is bánom, hogy nem kábeles lettem. A Haxelero DSL-jével fél év alatt még semmi gondom nem volt. Mindig ment, amikor használni akartam...

shit happens

LittleL
Nekem is néha belassul, de általában nincs gond vele.
Ha mégis sz*rakodik újraindítom a gépet.

ja, kábeltévés internetem van.
4 Gb -megengedett forgalom, korlátlan ideig lehet használni.6000 Ft./hó.
Kb. 15-18 Kbyte/sec a maximális sebesség, de lehet a duplája is havi tízezer forintért, és akkor korlátlan lehet a forgalom.

Sadun Tryst
thx! 😊

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Botond
nekem 1x volt gáz a modemmel(összeomlott a modemes cég frissítõ oldala amíg ki volt húzva a modem,és ez bekavart),fel is hívtam õket,fél órán belül poppolt nálunk a mûszakis guy,és újra regisztrálta modemet,azóta sincs semmi gond...mindez chellóval
Botond
de van
The Garrett
ott annyit mondanak hogy húzd ki a modemet várj 3 percet és dugd vissza....
Ha nemhasznál csináld meg még1x.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Tikal
ha bajom van felhivom az ugyfélszolgáltatot...

jaaa, persze ha chellos vagy akkor nektek nincs olyan!

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

HuAn82
Jó a kérdés!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

The Garrett
Vagy tegyél fel valami adware- spyware progit

The Garrett
regeld ujra a modemet a prov.chello.hu -n.

Dzsini
szerintetek a szolgáltató cég ügyfélszolgálata mire való? csak úgy kérdezem...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

lassúlások, lol 😄D

ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof

Nekem hetente párszor elszáll a net egykét percre esténként.

Leírtam, mit érek vele?

ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof

PResident Evil
😄DDDDDDDDD

Sadun Tryst
ja és tessék nem bezárni a topikot, mert még jó hasznát vehetjük majd... 😛

Sadun Tryst
ja, gondolkoztam rajta... 😄

Sadun Tryst
Ha tudtok róla, hogy vmelyik NETszolgáltató szarakodik, vagy csak nagyon lassú jelenleg ott a NET, akkor az kéretik ide mindig beírni, hogy mindenki értesüljön róla, hogyha valami gáz van, és ne csak káromkodni nagyokat, hogy mán' megint beszart a NET, vagy kurva lassú.

És jelenleg ilyenrö lnem tudtok, mert nekem a Chellom már 2 napja szarozik. 6k-val jön minden, pedig a letöltéshatárom még messze nem léptem át...

Thx elöre is a segítséget! 😊

[Walaki]D`Lair
AZ RÖVID Ú PAZE!!!

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu