Internetes lassúlások és hibák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem kábelmodemes netem van.
Havi 5000 Ft.
1024/256 kbps
30 GB adatforgalom (utána korlátozzák)
szal én még türelmesen várok.. <#hawaii>#hawaii>
ezt tom tanácsolni ZilogR-nek is... <#buck>#buck>
Keresés AproNet-en arra, h "a2618*" 0Ft-tól 999999Ft-ig. Hónapok óta az megy, h 63 találat, de soha nem rak ki egyet sem! Engem rohadtul érdekelne az a 63 dolog! Ötlet, tipp???
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Csatlakozás a következõhöz: Bluetooth DUN Connection...
Aztán meg ezt:
Szétkapcsolva
Hiba: 628: A kapcsolatot a távoli számítógép még a létrehozás elõtt
megszakította.
Mi a teendõ ilyen helyzetben, h eltünjön ez az üzenet (és ne xarakodjon tovább)?
THX!
lenne 1 érdekes problémám nemtom mitõl de ékezetes karaktereket ilyen érdekes orosz hieroglifáknak jelenítni meg 😊 szoal ha van a fimnekf elirata és gépen nézem ott is. alt+shift itt nem segített ugye bár az csak írásra jó. a winfos kommanderbe is az összes ékezet eltûnt és ilyen érdekes karakterek vanna 1 helyén. please help mert nemtok filmet nézni és idegebeteg leszek 😊 thx remélem nem baj hogy ide írtam nem találtam emgfelelõ topicot szoal elnézést bye
ez is kisváros itten, nem is értem mér lett város. DD
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
a tesóm játékokat, meg azok kiegészítõit.
ha meg van valami jobb prog, azt még levadászom. Ennyi.
shit happens
És mit szoktatok letölteni legfõképp.
Én: Mp3, Videoklipek, Programok, XXX- videók
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
shit happens
havi 4k
2.5giga a korlát , de leszarom ha átlépem mer úgyis ugyan anniy a sebbesék..
ált. 200kával tõtök
csak sokszor baszakszik..
Úgy érzed nyomott vagy?
A korlátlanban meg 256 Kbyte a maximális sebesség. Az jó ?
Csak nem kell, mert nem lógok annyit a neten, a 4 Gb- is elég nekem, de majd egy-egy hónap erjéig a korlátlant is igénybe veszem.
én nem 15k-val, hanem 60-al 😊 Idõnként már nem is bánom, hogy nem kábeles lettem. A Haxelero DSL-jével fél év alatt még semmi gondom nem volt. Mindig ment, amikor használni akartam...
shit happens
Ha mégis sz*rakodik újraindítom a gépet.
ja, kábeltévés internetem van.
4 Gb -megengedett forgalom, korlátlan ideig lehet használni.6000 Ft./hó.
Kb. 15-18 Kbyte/sec a maximális sebesség, de lehet a duplája is havi tízezer forintért, és akkor korlátlan lehet a forgalom.
Ha nemhasznál csináld meg még1x.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
jaaa, persze ha chellos vagy akkor nektek nincs olyan!

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof
Leírtam, mit érek vele?
ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
És jelenleg ilyenrö lnem tudtok, mert nekem a Chellom már 2 napja szarozik. 6k-val jön minden, pedig a letöltéshatárom még messze nem léptem át...
Thx elöre is a segítséget! 😊
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu