35
Közzétételek
-
#35 Én nem tudok segíteni. :D
Nekem kábelmodemes netem van.
Havi 5000 Ft.
1024/256 kbps
30 GB adatforgalom (utána korlátozzák) -
#34 Egy "Informatikai & Tudományi" fórumon azért csak úgy röpködnek az ötletek... látom van aki már lassan 3éve nem kap választ...
szal én még türelmesen várok..
ezt tom tanácsolni ZilogR-nek is... -
#33 nem akartam ennek új témát:
Keresés AproNet-en arra, h "a2618*" 0Ft-tól 999999Ft-ig. Hónapok óta az megy, h 63 találat, de soha nem rak ki egyet sem! Engem rohadtul érdekelne az a 63 dolog! Ötlet, tipp??? -
#32 Nekem egy igen idegesítő problémám volna (gyakran megjelenik, amikor bekéne tölteni egy oldalt):
Csatlakozás a következőhöz: Bluetooth DUN Connection...
Aztán meg ezt:
Szétkapcsolva
Hiba: 628: A kapcsolatot a távoli számítógép még a létrehozás előtt
megszakította.
Mi a teendő ilyen helyzetben, h eltünjön ez az üzenet (és ne xarakodjon tovább)?
THX! -
#31 nekem mindig lassu a net, mert a 3 gep kozul vmelyiken tuti bennhagyta vki a filecserelo progijat es megeszi a 12k-s kimenot, es akkor minden halott, letolteni se lehet semmit szinte -
Lazlo #30 Hello
lenne 1 érdekes problémám nemtom mitől de ékezetes karaktereket ilyen érdekes orosz hieroglifáknak jelenítni meg :) szoal ha van a fimnekf elirata és gépen nézem ott is. alt+shift itt nem segített ugye bár az csak írásra jó. a winfos kommanderbe is az összes ékezet eltűnt és ilyen érdekes karakterek vanna 1 helyén. please help mert nemtok filmet nézni és idegebeteg leszek :) thx remélem nem baj hogy ide írtam nem találtam emgfelelő topicot szoal elnézést bye -
#29 Bóly ?
ez is kisváros itten, nem is értem mér lett város. DD -
#28 én csak filmeket, és az ütősebb új trance muzaxot.
a tesóm játékokat, meg azok kiegészítőit.
ha meg van valami jobb prog, azt még levadászom. Ennyi. -
#27 ugylegyen. amen. -
#26 De azért elég sokat vagy itt az Sg fórumban, úgyhogy ha rossz is néha a neted, akkor azt nem venni észre.
És mit szoktatok letölteni legfőképp.
Én: Mp3, Videoklipek, Programok, XXX- videók -
#25 lol
:D
ez kis város
kapcsolatok megvannak . szal.. -
#24 ja, csak nehogy egyszer komolyan vegyék a korlátot, és visszafogják, mert onnantól ku*va nagy szopacs lesz... -
#23 ez meg kb havonta két napot nem megy..
szal bőven jó
meg ennyiért ??? -
#22 akkor inkább csak 60k, de az fixen működik mindig. -
#21 na jó, de kellett nekem pl. a Far Cry. Helyből 3.5 GB volt... -
#20 nekem helyi kábel fassák
havi 4k
2.5giga a korlát , de leszarom ha átlépem mer úgyis ugyan anniy a sebbesék..
ált. 200kával tőtök
csak sokszor baszakszik.. -
#19 Jó, de mondom 10 ezer/hó -ért már semmilyen korlátozás nincs, megtudom fizetni, ha kell, még hármat is...
A korlátlanban meg 256 Kbyte a maximális sebesség. Az jó ?
Csak nem kell, mert nem lógok annyit a neten, a 4 Gb- is elég nekem, de majd egy-egy hónap erjéig a korlátlant is igénybe veszem. -
#18 na nee. 4GB-nyi adatot egy jobb napon forgalmazok... :)
én nem 15k-val, hanem 60-al :) Időnként már nem is bánom, hogy nem kábeles lettem. A Haxelero DSL-jével fél év alatt még semmi gondom nem volt. Mindig ment, amikor használni akartam... -
#17 Nekem is néha belassul, de általában nincs gond vele.
Ha mégis sz*rakodik újraindítom a gépet.
ja, kábeltévés internetem van.
4 Gb -megengedett forgalom, korlátlan ideig lehet használni.6000 Ft./hó.
Kb. 15-18 Kbyte/sec a maximális sebesség, de lehet a duplája is havi tízezer forintért, és akkor korlátlan lehet a forgalom. -
#16 thx! :) -
#15 nekem 1x volt gáz a modemmel(összeomlott a modemes cég frissítő oldala amíg ki volt húzva a modem,és ez bekavart),fel is hívtam őket,fél órán belül poppolt nálunk a műszakis guy,és újra regisztrálta modemet,azóta sincs semmi gond...mindez chellóval -
#14 de van -
#13 ott annyit mondanak hogy húzd ki a modemet várj 3 percet és dugd vissza....
Ha nemhasznál csináld meg még1x. -
#12 ha bajom van felhivom az ugyfélszolgáltatot...
jaaa, persze ha chellos vagy akkor nektek nincs olyan! -
#11 Jó a kérdés! -
#10 Vagy tegyél fel valami adware- spyware progit -
#9 regeld ujra a modemet a prov.chello.hu -n. -
#8 szerintetek a szolgáltató cég ügyfélszolgálata mire való? csak úgy kérdezem... -
selwik #7 lassúlások, lol :DD -
selwik #6 Nekem hetente párszor elszáll a net egykét percre esténként.
Leírtam, mit érek vele? -
#5 :DDDDDDDDDD -
#4 ja és tessék nem bezárni a topikot, mert még jó hasznát vehetjük majd... :P -
#3 ja, gondolkoztam rajta... :D -
#2 Ha tudtok róla, hogy vmelyik NETszolgáltató szarakodik, vagy csak nagyon lassú jelenleg ott a NET, akkor az kéretik ide mindig beírni, hogy mindenki értesüljön róla, hogyha valami gáz van, és ne csak káromkodni nagyokat, hogy mán' megint beszart a NET, vagy kurva lassú.
És jelenleg ilyenrö lnem tudtok, mert nekem a Chellom már 2 napja szarozik. 6k-val jön minden, pedig a letöltéshatárom még messze nem léptem át...
Thx elöre is a segítséget! :) -
[Walaki]D`Lair #1 AZ RÖVID Ú PAZE!!!