47786
-
#9158 ööö én most konkrétan Prezire meg Bobbira gondoltam D:
de, persze, hogy lehet... hát mi vagyunk rá a legjobb példa, meg az összes mindenki rajtunk kivül, aki itt "él", hogy ne feledkezzek meg senkiről se :-) -
#9157 nem.
csak furcsa, hogy hogy lehet néha annyit szpemelni a semmiről????
-
#9156 mindig csak mi beszélünk... :( lassan kezdem azt hinni, kiűztünk titeket, őslakosokat innen :( -
#9155 eddig csak ti beszéltetek :D -
#9154 akkor alvás
-
#9153 megszólalt az informatikus o_O -
#9152 jóhogy
-
#9151 itt mindenki olyan okos :D -
#9150 gondolkodtam ma már én is, hogy mi a bánat van a nettel. mondom megint szar a gép, meg se lep.
-
#9149 BIX az a magyar "adat"kicserélő központ :) (vagyhogyismondjákezt) de kb. igy -
#9148 télleg másnál is?
-
LeePí17 #9147 osztom berti véleményét...eddig paráztam h format c: lesz éjszaka...
de így majd csak pénteken :D -
#9146 legalábbis mindenkinél sux a NET MSNen és az SG se akart bejönni, meg igazából semmi se nagyon -
#9145 he??
-
#9144 a BIX nagyon rossz kedvében lehet... -
#9143 ez kz poén :-)
-
#9142 home
-
LeePí17 #9141 itthon :D -
#9140 @ home -
#9139 kibaszott jó idő volt ma
kibaszott hosszu volkt a nap
és kibaszott ideges leszek, ha a gép nem látja ujra a 160ast -
#9138 Ez elég szakálas poén! -
#9137 hogy hogy ki?! hát te! -
#9136 teljesen kiművelődök...
-
#9135 Hasonló rövidítések még:
CS:S = Counter strike : source ( ez újabb verziója a CSének )
BF = Battlefield
FC = Far Cry
COD = Call of duty, na ezek játékok, aztán van az
aim : bizonyos helyre irányítja automatice a célkeresztet, na ez ál. a fej, hiszen az a legvédtelenebb - a leggyakoribb csalások egyike
kick : ez szó szerinti kirúgást jelent, ha a többi játékos megszavazza, de ettől vissza jöhet még a kirúgott
ban : itt meghatározott ideig vagy véglegesen ki van tiltva serverről a páciens -
#9134 bármikor szivesörömest...
-
#9133 óh, köszi szépen.
:-)
-
#9132 CS=kontersztrájk, ami egy elterjedt lövöldözős játék,
csít=csíít=cheat, vagyis csalás
wh=wallhack, olyan csalás, aminek segítségével a játékos képes átlátni a falon
az úgy van, hogy emberek otthonukban ülnek és interneten keresztül játszanak egymással.
és ha odatéved egy remek-remek játékos, aki mindenkinél sokkal jobb, akkor közösen csítert kiáltanak (az esetek 98%-ban jogosan) ésha az illető nem távozik a szerverről, akkor kitiltják (banolják).
-
LeePí17 #9131 tök baba az idő..tiszta SunShine feelingem van...
megyek elbringázom a boltig... -
#9130 reggelt.
teljesen jó, hogy az elmúlt kb. 15 hsz-ből semmit se értek :-)
-
#9129 eccer nekem is volt wh-m WallHack még BF-DC -ben.
csakazért volt nagyon kkellemetlen, mert egyáltalán nem láttam falakat.
így hiába láttam az ellenséget az épületben, nem tudtam lelőni, mert nem láttam, hogy hol nincs fal. ha meg bekeveredtem egy szobába, akkor ki sem tudtam jönni...
aztán a videódrájver csere segített. -
#9128 -
LeePí17 #9127 jóreggelt -
#9126 reggelt -
#9125 -
#9124 LAN-on mi is használtunk cheatet -
#9123 ez még a huszadikra se... angliai volt azt mondta, 40es pinggel, hát igen, valószínű
mondjuk ez még nem is lett volna baj, de a csávónak kb 15 perc elteltével 85:5-ös stat-ja volt
de még ez sem lett volna baj, ha nem heccsat az összes fragje
így aztán szépen BANra került a sor -
#9122 ma láttam az ujgyőrin este hazafele jövet egy uj 7es BMW-t, de végre ez nem csak egy divat ember volt :) ugy tolta kifele a seggét, ahogy a nagy könyvben meg van írva :) -
#9121 Én mostanában a Trackmania-t tolom az benne a rohadt idegesítő hogy a 10-12évesek aláznak rendesen. -
#9120 vagy két napja egy magyar serveren cs:sben találkoztam egy speddhackes wh-s külföldi köcsöggel, még a saját teamtársai is kinyírták, aztán vagy a 10. felszólításra távozott -
#9119 sziasztok