SG\'s first Connection: Miskolc
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én most jöttem vissza a Molnár szikláról pár órája <#vigyor>#vigyor><#idiota>#idiota>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Breakbeat-et sajnálhatod, nagyon jó volt :-)
Lenne egy kérdésem: lesz ma valami bringás megmozdulás is az elektróger elõtt, és hogy oda mennyire érdemes kilátogatni még a délután, mert én ötig ma dolgozom...???
Lenne egy kérdésem: lesz ma valami bringás megmozdulás is az elektróger elõtt, és hogy oda mennyire érdemes kilátogatni még a délután, mert én ötig ma dolgozom...???
esélytelen... ehéten lazulás, majd jövõhéten munka, bár szeretem a breakbeat-et, a csajos ott lesz !
Mivel foglalkozol ott?
Viszont ennek a "kizárásnak" is van pozitív oldala, mégpedig hogy ezentúl nem fogok csütörtök reggelente olyan szarul kinézni.:-)
Ma este pedig lesz breakbeat, holnap meg elektroger party, jõjjön mindeki, mert jó lesz!! :-)
Viszont ennek a "kizárásnak" is van pozitív oldala, mégpedig hogy ezentúl nem fogok csütörtök reggelente olyan szarul kinézni.:-)
Ma este pedig lesz breakbeat, holnap meg elektroger party, jõjjön mindeki, mert jó lesz!! :-)
És téged hogy érint az, hogy ezentúl szerdán nem engednek be a Rokiba? Mert engem kifejezetten rosszul. Vagy nem jársz oda?
Tegnap este elindultam a Rockwell nevû szórakozóhely felé, ahol is odaérve elég nagy meglepetés ért, nevezetesen hogy egy nagy darab biztonsági emberke közölte velem, hogy nem mehetek be. Kérdem, miért?? Õ válaszolja, hogy mostantól, hétfõ és csütörtök közt csak egyetemi diákkal lehet bemenni... no comment.
kicsit agresszív vagyok, de így érzem jól magam
Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.
mit javítgatsz?
mivan?<#nemtudom>#nemtudom>
mivan?<#nemtudom>#nemtudom>
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota> javitotta beirasat!!44 😄dd
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
dikmá' beszó'
na vigyázzatok mert megyek én még miskolcra 😄
na vigyázzatok mert megyek én még miskolcra 😄
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
...match baktat, aztán 2 méterre felrepül egy külsõ erõ hatására...😄😄😄
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
valóban...
az embert az is különbözteti meg az állatoktól, hogy ezközöket készít és használ.
nem is akár hogy... még másnap is érezni a hatását
az embert az is különbözteti meg az állatoktól, hogy ezközöket készít és használ.
nem is akár hogy... még másnap is érezni a hatását
passz
nem voltak sokan