47786
-
#44306 nem változik, fel kell írni, jelszót nem elfelejteni, vagy megváltoztatni, láma vagy -
#44305 K&H ftw! -
#44304 nah msot felhivatm őket, de telefonon nem tudnak segíteni ha nem tudom a jelszavamat... eh... társaság.
mindez nem fordulna elő ha nem változna hetente a hülye felületük és a böngésző megjegyezné a jelszavat rá. -
#44303 otp hogy basszájba. eleflejtettem a jelszavamat a direktbe, felfüggesztették a hozzáférésemet, de kiirják, ha elmegyek a fiókba, akkor feloldják.
elmentem tettem fel pénzt, plusz közöltem hogy oldták fel, kértek uj jelszót, megadtam, most hazaérve persze hogy nem müködik.... nekem meg utalni kéne 2 helyre is pénzt:( -
#44302 hát azt nem tagadom, hogy biztos létezik jobb, de perpill megteszi ez is -
#44301 tudom én is használtam garmint, de nekem nem jött be.
persze lehet, hogy érintőképernyővek hozzá tudtam volna szokni, de az E51-el nem sikerült... -
#44300 mondom van rá gps, működik is. -
#44299 hát ezaz.
ha win alapú lenne, mehetne rá ájgó -
#44298 Symbian OS 9.4 + S60 platform 5th Edition -
#44297 milyen az oprendszere? -
#44296 stalker első részt adnak 75%-os kedvezménnyel steamen gecc 3.50£-ért :DDDD -
#44295 más kérdés, hogy a gps garmin-t egy kicsit buherálni kellett, hogy rámenjen... de eddig ugy fest kopp-kopp, jo lesz. -
#44294 nincs lóvé
:C -
#44293 jaja, biztos vannak itt páran, akik még esetleg ujra nekivágnak a gamenak -
#44292 hát összességében egyáltalán nem rossz ez a nokia 5800.
akinek kell egy teló, gps-el és wifi-vel, az kapja-marja, mert én már 2 napja zúzom, de eddig teljesen jól működött, műholdat is max 3 perc alatt talált eddig :D
menüje is gyors és az érintőképernyővel sincs nálam gond, persze ezt emberének ujja válogatja, szal nyilván másnál lehet másmilyen. -
#44291 jó volt, sokszor végignyomtam.
(DOS4GW-vel persze) -
#44290 nem is tolja rosszul :) -
#44289 enter sandman -
#44288 Death Rally win alá :) -
#44287 jóreggelllllllllt -
#44286 a fehér autónk az astra.
az antennát (ami a normál magnós FM rádióhoz való) még múlt évben törte le az asszony.
műszaki nincs rajta, nem közlekrdik.
és én sem miskolc felé sete fél nyolckor.
asszem.
de a többi stimmelhet... -
#44285 Lezuhant egy ejtőernyős
* Független Hírügynökség
2009. október 24., szombat 21:02 | Frissítve: 18 órája
Egy 45 éves miskolci férfi zuhant le ejtőernyővel szombat este a Miskolchoz közeli Szirmabesenyőn. Már több mint négyszázszor ugrott ejtőernyővel, de most nem nyílt ki a főernyője, a biztonsági ernyővel pedig nem tudott megfelelően manőverezni.
Egy villanyvezetékre esett rá, amit elszakított. Kórházba szállították, egyelőre nem tudni, milyen állapotban van - mondta a Független Hírügynökségnek Dobi Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
Az eset körülményeit a Miskolci Rendőrkapitányság vizsgálja. A rendőrök azt az információt kapták, hogy nem a férfi hajtogatta össze az ejtőernyőjét, amivel ugrott, és azt is ellenőrzik, hogy megvoltak-e a szükséges engedélyek.
úristen. -
#44284 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!, az azért fx-ben elég konkrétan meg van oldva.mondjuk amikor az autópályán áll Cage és lezuhan a repcsi -
#44283 érdekes film, de az ötlet jó -
#44282 A Képlet cmű filmet nézzétek meg.
N Cage játszik benne..nagyon fain film :)
főleg a repülgép szerencsétlenség nagy..a hangok az egész olyan mintha tök valódi lenne...
a roncsról a darabkák rendesen lepotyogtak..
bár a vége kicsit fura de jó :) -
#44281 -.- -
#44280 jah..felkeltem..mondom zsír 9óra...erre 8 -.- -
#44279 MiskolcZ alszik -
#44278 ez a star trek elég szar -
#44277 itt meg egy érdekes cikk -
#44276 http://nelegyhulye.com/
-
#44275 -
#44274 Fog az továbbra is...^^
Ojjektum Reloaded :D -
#44273 64 bites lett és eddig minden működik halleluja. -
#44272 holnap kell menni dolgozni... menni kéne korán... cask nemtudom 1. hogyjárnak vasárnap a buszok
2. óraátállítás miatt hogyis van ez?:D -
#44271 hhooorrrk. -
#44270 Ajánlották már sokan a hetet, de az évre még marad a jó öreg XP, aztán meglátom...támogatottság már van, de ha várok csak jobb lesz. :) -
#44269 Kék zöld foltok ? Eddig ahogy olvastam nyugi van ^^ -
#44268 -
#44267 -.-