SG\'s first Connection: Miskolc
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.
egyébként siettem vissza, mert ugye a munka az elsõ! <#idiota>#idiota>
vagy csak majnem?
hanem?
<#whatever>#whatever>
konkrétan veszek egy egypluszkétfelest, vagy egy kétésfelest az avason 5,5M-ért, amibõl van nekem 5százezrem, tehát ötmisit veszek fel.
Kiadom legalább három (szobában három) egyetemistának (persze akár ötnek, hatnak is, de maradjunk a háromnál) fejenként 15ezetért (+rezsi ami mostanság olcsó), az havonta 45ezer. évente 45*10 (mert becsüljük alul inkább) az 450ezer. ezt visszaosztva 12 hónapra 450e/12= 37500 átlagos bevétel havonta. Ha (PL! at ótépénél) lakáselõtakarékossággal kombinált hitelt veszek fel, akkor az elsõ 50 hónapban (4év!) a törlesztõrészlet ettõl (37500tól) kb egy ezressel alacsonyabb is. Az 53. hónaptól kb 46ezerrel kell törlesztenem.
Viszont, ha nem három ember, nem 10 hónap, nem 15000/hó, hanem bárhol több, akkor a lakáselõtakarékosságba befizethetem, ahol kapok rá ugye 30% állami támogatást, és az 53. hónapban újraszámított (talán annuált) hitelem törlesztõrészlete is alacsonyabb lesz.
Tehát ha így számolok, akkor még viszonylag rossz körülményeket figyelembe véve is kifizeti a lakás saját magát 15 év alatt.
És ha netán beüt valami gáz a mostani helyemen, akkor még mindig nem kell visszaköltöznöm anyámékhoz, ha nem akarok.
<#crazya>#crazya>
hát én meg egyszerûen csak azt gondoltam, hogy ha most van hol lakni, akkor az albérlõk kifizetik a törlesztõrészlet nagy részét... úgyhogy most, vagy soha!
Ha mégsem kívánod a köz elé tárni, akkor legalább privátban írd meg nekem lécci!
örültem csókolom! 😉
meg vannak szimpla userek, akik bár nem informatikusok, de vlszleg lehetnének 😄
bár ebbõl a miskolci csapatból engem is érdekelne kik is igazából :-)
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Én azt nem láttam, hogy itt infósok vannak, bár sejtettem. De ha már igy témánál vagyunk, pontosan kik azok??
Nekem is volt anno lakáshitelem, de már tul vagyok rajta, hála az égnek. De marketinges ambícióid vannak, ugy látom :-)
egyébként volt itt szó róla, hogy összefújja a szemetet (illetve az informatikusokat) a szél.
nem költözöm, csak megveszem és kiadom. amiben most lakok, az nem az enyém és ki tudja meddig maradhatok?!

Egyébként jokor szólsz, hogy itt vannak informatikusok, honnan kéne ezt nekem tudni? Persze, tudom, hogy élhetnék a kártalanítási igénnyel, de azt meg még jobban tudom, hogy annak az esélye, hogy belátható idõn belül látok ebbõl valami pénzt, egyenlõ a nullával, elintézük annyival, hogy nem kértek semmit érte, meg elmondtam a véleményem, de azt nem irom le ide, mert nem akarom megkockáztatni a büntetõpontokat, mindenesetre nagyon jol esett :-)
Lakáshitel....régi szép emlékek:-)))) költözködsz??
Egyébként melyik szervízbe vitted?
Egyedül voltál, amikor a doksikról beszéltetek? Mer ugye, neked mondjam, hogy kárt okoztak?! Ráadásul jogtalanul! Elhoztad már a gépet?
Adjak olyan szakvéleményt, mely szerint a javítás során szakszerûtlenöl jártak el, ezáltal kimerítve a gondatlanságból elkövetett adatvesztés okozását?