SG\'s first Connection: Miskolc
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
veletek mi ujság, meséljetek, mert visszaolvasni lusta vagyok😊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
NFS Ug 1 😊
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
muszáj
fülemben az mp3 lejátszó és kb 5mp-re bealudtam de a zenét hallottam és észnél is voltam és kapásból felriadtam olyan érzés volt kb mint amikor megiesztenek csak nem ordibáltam
kinéztem az ablakon h h hol vagyunk és ott is ez történt kinéztem és elaludtam xD
és mire hazaértem nem voltam álmos de végülis aludtam mert elfáradtam megint
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
legalább az ágyadban volt?
muszály volt most kelni mert a szomszéd jányka kikeltett az ágyból..azzal a gyönyörûszép formás testével😛 😊
proigy pálya..CTként megyek felfele 5(ÖT)mp-e kezdõdött a kör..de már le is lõtek 3 (három embert..FEJESSEL!)
köv kör..megállok az ajtótól jobbra..hogy ha szalad ki akkor hátbakapom..
MINDENKI A-n csak én vagyok B-n..erre kiszalad a srác..szembe velem..beleeresztek 1 tár AK47-es töltényt..USP elõ..heccssát...
köv kör..fent a "kastély" tetején futok át..látom a T nézelõdik lefele..DESERTel tunkolom fejbe!!!..megfordul..Scouttal 1 lövés (302 damage in 1hit) nyád...jóvan mondom sziasztok..
azé ennyi kockát..<#wilting>#wilting><#bdead>#bdead>
akkor volt 20 mûködõ server favban
abból ma még él 4 😄
OSG...hol van?..nincs...gugli...megtaláltam..
felmegyek..vagyis mennék.."You command rate is loo low"..mivan?..
jó akkor CS2HU..szerver down...jó akkor Go SG CSS..kicked by high ping (26os)..lol..jóvanakkor...steam update volt 1 óráig..XD
(nyári szünet rulz)
Ilyenkor meg bezzeg ha akarok sem tudok elaludni. Bár igaz, hogy most nem is akarok. 😄
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
moviemaking van
csak egy bizonyos idõ után ez is unalmas