47786
-
#168 én sztem fél órán belül megyek...húsvét tiszteletére kipihenem az összeaszott arcomat .) -
#167 már csak két óra :) -
#166 ilyenek jöhetnek :) -
#165 A kép címe: Bobbi az áruló :D -
#164 -
#163 nah csöcs, éjfélig kitartani... -
#162 én láttam bazzz :(
:))) -
#161 Kössz (logo) de nem sokáig lesz szerintem :)
képet meg nem tudok csinálni mert nem tudom hol a fényképez...
Most már amúgy se lenne jó...amint írtam ma már egész emberien néz ki...frissen meg olyan ovlt hoyg alig volt egy pár négyzetcenti ép felület a bal fejemen. -
#160 jah és jó a logód :) -
#159 hát akkor épülj fel mihamarabb... de képet a fejedről toljál :))
én viszont megyek a képekért... na bye all, éjfélkor jövök :)
Kedden meg Belvárosi Bringa Buher !!!
Garrett !!! ok ? -
#158 jaja, nagyjából. -
#157 mostmár vágod hogy mivolt? :) -
#156 bazzegh a képet ne toljuk le :)))
-
#155 elmesélni :) -
#154 mit ? -
#153 azért raktam be :))) még a szín is passzol :D -
#152 mit? már nem kell... -
#151 este elmesélem, csak most megyek a képekért :))) -
#150 hát az dizsis hely, és oda bemész... khm... valszeg kijössz :))) -
#149 prezi: ne basztass mert megérintelek :) -
#148 MATCH: VIGYÁZZ JÖN A KOPASZ !!!
-
TneX #147 holnap 15:15-sel elvileg
nem tudsz vmi jó helyet ahova egyedül mész be és csajjal jössz ki? (már ha nem vadászod a szemeteseket... ) -
#146 mikor tépsz haza ? -
jajaja !!! -
TneX #144 bőven! -
#143 megérte ? :D -
TneX #142 "nem az a buzi aki csinálja hanem aki hagyja..." -
jaja.... -
TneX #140 még mindig Calver: há' falra senki nem nyomott fel abban biztos lehetsz... de olyan jó volt kiereszteni fölösleges folyadékokat a kukába! -
ja... -
#138 fogta ??? szoptaaaa :DDD -
#137 akkor lassan mar sajat szemeimnek sem hihetek ?:))) simogatastol nem dagad meg az ember szaja :DD -
#136 GARRETT MEGFOGTA PREZI PUCUJÁT !!! :D:D:D:D:DD -
#135 a kép kurvanagy bazzegh, gratula műbészúr... :)))) eccerűen kész... csak nemtom ki kicsoda :D -
TneX #134 Calver továbbra is: senki nem baszott fel a falra, arc mikor mentem előre be akart ütni egyet én meg megálltam+hátraléptem szal kb egy simogatás szintű ütés lett belőle, szóval ne higyjetek BoBBinak, ott se vó't! és én meg mivel a kukával voltam elfoglalva nem láttam Match esetét! amugy a legnagyobb poén: én voltam az elkövető (Matchnél "elzárodott a csap") aztán mégse velem kötözködött az a kis csicska! ja meg utána odajött hozzám meg BoBBihoz mikor mentünk vissza hogy "jajj, jajj, bocsi", na mondom jóvan, akkor még nem tudtam miért is akar annyira bocsánatot kérni, sztem azt hitte Match mivel bezuztak neki jön majd vissza haverokkal és "cigánypecsenyét" csinálnak belőlük! (egyik félfeka volt ugyanis) -
#133 B O L O N D O K ! ! ! ! ! :D -
#132 kedden ráérsz ? Belvárosiba ? :D -
#131 ezt megkapja majd a pultos csaj is :) -
TneX #130 Calver: álmaidban ecém, álmaidban! -
#129 :DDDDDDDD