47786
-
#288 hat miutan mar kickelt, ezt alapnak gondoltam. visszaordibaltam az anyjaba :D -
#287 meg le faszparasztoztátok az admint :D -
#286 jaja. toljuk! valamelyik este bannoltak minket (legalábbis engem) egy serverről :)) hát igen...túl jók voltunk :DD -
#285 péntek ? :) -
#284 jut eszembe...mikor lesz a következő buli? már felépültem :) vagyis még nem de holnapra valszeg nem is lehetlesz látni rajtam (nagyon): ) -
#283 sg cs? abba benne vagyok, bár inkábbélőpajzsnak...a napokban leszúj videokártya,a kkor vlaki majd felírhatja a cuccot. -
#282 ja kaptam is egy bannt :)))) meg ahova bementünk elszivárogtak az emberek :)))
na az jó eccsém! monnyad neki pörögjön mert lesz ám itt sírás rívás ha nem jönnek...te fogsz nyígni...:DDD -
#281 jahjah, nem kicsi sikerrel... :DDD
amugy ma felhívott vmi némber a matávtól, adsl ügyben :D -
#280 Jah tényleg... Megalakult az sG cs alakulat :DDDD
Meccs gyere te is :D -
#279 !di0t -
#278 c!c4 -
#277 oszt ott ugylelőlek :DD de uugy ám :D -
#276 jah tényleg.. kaptam imélt szt bül. Holnap befizetem a zsettont. -
#275 lessz benne egy L az orrába :> -
#274 majd én mutatok jocika véres orra sokkal szebb lessz :D:D:D -
#273 meg pár hete még megakartátok ölni egymás :D:D vagy ez pesten igy szokás ? hogy egyiknap utálod másiknap isteníted ? =0szint -
#272 hee jocika :D:D:D kamerát hozzál szt-re :D:D:D:D jah meg mekkora szánalom vagy :D:D igy benyalni melegszarig :DDDDDDDD amugy ha te raja lettél volna a képen még a vakuse müködött volna... meg nem másfél értelmes gyerek lett volna rajta hanem körülbelül -2 ... -
#271 A föld és a tejútrendszer közepén elhelyezkedő kis bolzgócsoport felé mutató tangenciális útvonalon helyezkedik el :DDDD -
#270 -
#269 énvok a csukottszemű és kéész :D -
#268 nemjo. szal calaver garrett alatt van. -
#267 (balról jobbra)
nemcsakfél, prezi, garrett, bobbi, tnex
calaver -
#266 *akkor* nem. az előzőnapi iszonyatos ivászat után piára se bírtam nézni, ittuk ott TneX-el a kólákat literszámra -
#265 nemcsakfél (alias ónulladékettőspont), prezi, Garrett, lentebb én, aztán ÁjjLe BoBBi, majd legszélén TneX
amugy nem változtam tul sokat csak +10 centi haj azért valamit csak változtat az ember külsején -
#264 fogyasztottatok alkoholt?:) -
#263 És ott jobbra, vagy felfelé ?!! -
#262 proxima centauri :) -
#261 Miskolc az melyik rendszer ?!! -
#260 #177-esen -
[Walaki]D`Lair #259 deeeeee -
#258 elmondom. melyik képen ? -
#257 ja hogy erre igyekeztel akkor Hétfőn...
Ki kicsoda a képen? Garretet meg Calvert felismerem, de mondjuk Calver sokat valtozhattal, en komolyan nem igy emlexem rad, na mind1:) -
#256 n..nem! -
[Walaki]D`Lair #255 de! -
#254 nemá :D -
[Walaki]D`Lair #253 dehogynem! :D -
#252 mutassak olyat ami igen ? :DDDD najó nem...:D -
[Walaki]D`Lair #251 Ezt nem übereli:
-
#250 kimondta hogy vagy ? :D -
#249 van meg sok halali brumis foto :DD tobbek kozott a #180-ason is fel orat rohogtem :DD