47786
-
#848 jo hely lehet ez a Miskolc, majd egyszer leneznek, ha lesz ott sok ismeros:) -
#847 http://members.chello.hu/h.tibor1/maci1.avi
http://members.chello.hu/h.tibor1/maci2.avi
http://members.chello.hu/h.tibor1/maci3.avi
pincebuli :D -
#846 lol :D -
#845 akkorse kívánok :D -
#844 hájez :D és thx ! -
#843 ha verekedés ha nem én traxionért nem utazok pestre ez 100% :P -
#842 szted ebből találkozó lesz? -
#841 lol :D Traxion az az ember akit 1 pillanatig nem tudnék elviselni 1 nagyon tág baráti társaságban sem. Szal találkozzatok én tudok itthon is sörözni :P -
#840 meglesni! -
#839 EZ ITTEN A 9k. hozzászólllalásom!!!!!
-
#838 NA jó akkor már csak 1 kell a 9k jhoz és nekem is lesz mit ünnepelni -
#837 He prezi boldog szülinapot :D -
#836 lol már csak 4 :D -
#835 na még 10 :D -
#834 illetve a régi accommal együtt ez már több mint 11k lenne :P -
#833 ha meglesz a 9k elmegyünk és berúgunk. -
#832 még 18 kell a 9k. hozzászólásomhoz. -
#831 az angol... -
#830 mi? -
#829 jóhogy... tiszta csocsó volt az egész :D -
#828 sima lesz :DD -
#827 nocsak-nocsak :DDD -
#826 waaaaaaah gecc az milyen hogy most derül ki hogy szerdán Angol írásbelizek :DDD -
#825 csak adjál neki keményen :) -
#824 hát akkor kicsit unatkoztam :D -
#823 ennyire unod magad? :) -
#822 na bazzegh kellett nekem megkeresni a linket dídzsé roneszről bazzegh olyat röhögök hogy felébred a ház lassan... ekkora szánalom gyereket bazzegh... csak hogy tudd Pityu, valamelyik nap elmegyünk a szentpáliba és agyonverjük bazzegh... a másik múitaly-t is... azt meg feljelentem hogy mivel foglalkozik: "Most Alcatel 715-ösöm van. Szeretem rendszeresen cserélgetni a készülékeket, de most megmaradok ennél a telcsinél. Vodafone-os, és sajnos ezt a típust nem lehet kiüttetni. De amúgy Pannon-os lennék." hehh ekkora loálface-eket... kajakra akkorákat derülök... és még kiírják az FHM-ből milyen csaj kell nekik... ROTFL !!! nahát az okleveleim menüponttól hátast dobtam... ki a gecit érdekli ? váhhh... a "zenéim" menüpontról ne is beszéljünk ! :D "GONDOLOM MOST CSODÁLKOZOL, HOGY FELKERÜLT MEGINT A ZENE ROVATOM, DE SOKAN KÉRTÉTEK, HOGY INDULJON BE MEGINT." lohohohol :DDDD mekkora szánalom... sztetek ki kérte hogy induljon ujra... meg a fantáziadús számcímek: pl.: HIGHKILLER MIX ! ujabb aranyköpés: "HALLGASD MEG, MEGÉRI, DE CSAK A RAJONGÓIMNAK AJÁNLOM, ÉS ELEKTRONIKUS ZENE KEDVELÕKNEK!" ezen besokaltam vége, eltört az agyam... holnap indul a 'Prezi a Magyar Santana' kicsit sem egós 16 éves kölök oldalam !!! háháháá -
#821 jah, de ha lejön, megmutatom neki :D -
#820 kár hogy nincs nete bubinek :) -
#819 kurvajó :DDD -
#818 gyáááá gyeci!!!!
ez baszottállat!!!!!!!!!!!!! -
#817 DZSÓKER VIGYOROS BOBBI :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#816 -
#815 jóvanna nem vokl t kedven a szájpadlásodból darabokat vágni.... :)) -
#814 ez már olyan szar hogy jó :DDDDDD -
#813 Vigyázzá mert a multkor is kaptál már eleget:
-
#812 ugye ? :D nemsokára újra.... :DDD -
#811 ahh...azokat már mexoktam :) -
#810 a faszt... majd mutogatok árd és aztmondom:
aza hosszúhajú srác ilyen képeket ragasztott ki a centrumnál meg a sétálón rólad...
aztán kezetfoghatsz a kopaszokkal :DDDDDDD -
#809 ázájau :)
majd kapsz helyből egy pofont aztán mondhatod hoyg "neménvótam" :))