47786
-
#1728 gaso te fax nem vagy suliba? -
#1727 RE RE RE most értem én is vissza !!! :DDD -
#1726 szasztok. itt vagyok pesten, sose netközelben. nem tok kockulni. remelem mindenki rossz, jot ne helljek rolatok.
csok. -
#1725 -b :P -
#1724 8btw mostnezem rosszulirtad az alaírást:
and startIN' all obver again ;) -
#1723 golyatabor megvolt? vagy nememlekszel? :D -
#1722 én már az vagyok egy hete :D
csak holnap lesz az első előadásom :D (vagyis gyakorlat...) -
#1721 Na akkor holnaptol ti is boldog egyetemistak lesztek? >) -
#1720 lemaradt: -
#1719 na nem kell pánikolni...ha minden igaz holnap már lesz netem a koliba.... -
#1718 amugy kurvaszar hogy Pityuék nem írnak ide :( -
#1717 LOL :DDDD
vga-t odaadtadmár ? :D -
#1716 uristen ez a gólyatábor csunya dolog :D
KOhászosuborka rulez :D -
#1715 ??? -
#1714 :DDDD
szar az egész! szar az egész! -
#1713 kecci vagy :D -
#1712 hehe 1 nemviszek gepet ha tudom hogy utanna berugok :P
2. a vga-t se viszem le kocsmába :D
3. hááárom. -
#1711 re
nemhiszem hogy megyünk, de eelőtte bejöhetnél velünk iszogatni kicsit... meg vga-t lehozod, meg csinálsz pár képet... hm ? :D -
#1710 NA egy kis UP! :
MA este megyünk ki golyataborba egyetemre vagy rockwell vagy e/2 :P
Hoz mindenki magaval piat es elfogyasztjuk a parkban. :D
ennyi lesz a program 22:00 villanyrendőr. nél start.
-
#1709 nemtom énse :D -
#1708 wtf?? -
#1707 csá ! -
#1706 :-o
érdekes...
na amugy helló -
#1705 de tudni akarom... go msn ! -
#1704 jujjj ne tudd meg.... -
#1703 csaj ? -
#1702 jah és csa annyi hogy:
HÜLYE FASZ VAGYOK!!!HÜLYE FASZ VAGYOK!!!HÜLYE FASZ VAGYOK!!!HÜLYE FASZ VAGYOK!!!HÜLYE FASZ VAGYOK!!!HÜLYE FASZ VAGYOK!!!HÜLYE FASZ VAGYOK!!!HÜLYE FASZ VAGYOK!!!HÜLYE FASZ VAGYOK!!!HÜLYE FASZ VAGYOK!!!HÜLYE FASZ VAGYOK!!!HÜLYE FASZ VAGYOK!!!HÜLYE FASZ VAGYOK!!!HÜLYE FASZ VAGYOK!!!HÜLYE FASZ VAGYOK!!!HÜLYE FASZ VAGYOK!!!HÜLYE FASZ VAGYOK!!!HÜLYE FASZ VAGYOK!!!HÜLYE FASZ VAGYOK!!!HÜLYE FASZ VAGYOK!!!HÜLYE FASZ VAGYOK!!!HÜLYE FASZ VAGYOK!!!HÜLYE FASZ VAGYOK!!!HÜLYE FASZ VAGYOK!!!HÜLYE FASZ VAGYOK!!!HÜLYE FASZ VAGYOK!!!HÜLYE FASZ VAGYOK!!!HÜLYE FASZ VAGYOK!!!HÜLYE FASZ VAGYOK!!!HÜLYE FASZ VAGYOK!!!HÜLYE FASZ VAGYOK!!!HÜLYE FASZ VAGYOK!!!HÜLYE FASZ VAGYOK!!!HÜLYE FASZ VAGYOK!!!HÜLYE FASZ VAGYOK!!!HÜLYE FASZ VAGYOK!!!HÜLYE FASZ VAGYOK!!!HÜLYE FASZ VAGYOK!!!HÜLYE FASZ VAGYOK!!!HÜLYE FASZ VAGYOK!!!HÜLYE FASZ VAGYOK!!!HÜLYE FASZ VAGYOK!!!HÜLYE FASZ VAGYOK!!!HÜLYE FASZ VAGYOK!!!HÜLYE FASZ VAGYOK!!!HÜLYE FASZ VAGYOK!!!HÜLYE FASZ VAGYOK!!!HÜLYE FASZ VAGYOK!!!HÜLYE FASZ VAGYOK!!!HÜLYE FASZ VAGYOK!!!HÜLYE FASZ VAGYOK!!!HÜLYE FASZ VAGYOK!!!HÜLYE FASZ VAGYOK!!!HÜLYE FASZ VAGYOK!!!HÜLYE FASZ VAGYOK!!!HÜLYE FASZ VAGYOK!!!HÜLYE FASZ VAGYOK!!!HÜLYE FASZ VAGYOK!!!HÜLYE FASZ VAGYOK!!!HÜLYE FASZ VAGYOK!!!HÜLYE FASZ VAGYOK!!!HÜLYE FASZ VAGYOK!!!HÜLYE FASZ VAGYOK!!!HÜLYE FASZ VAGYOK!!!HÜLYE FASZ VAGYOK!!!HÜLYE FASZ VAGYOK!!!HÜLYE FASZ VAGYOK!!!HÜLYE FASZ VAGYOK!!!HÜLYE FASZ VAGYOK!!!HÜLYE FASZ VAGYOK!!!HÜLYE FASZ VAGYOK!!!HÜLYE FASZ VAGYOK!!!HÜLYE FASZ VAGYOK!!!HÜLYE FASZ VAGYOK!!!HÜLYE FASZ VAGYOK!!!HÜLYE FASZ VAGYOK!!!HÜLYE FASZ VAGYOK!!!HÜLYE FASZ VAGYOK!!!HÜLYE FASZ VAGYOK!!! -
#1701 áááá kapjátok be :D
amugy most jöttem haza <(x.x)> -
#1700 TÉK
-
#1699 mert akkor... -
#1698 dee remélem nem vagy ott :) -
#1697 nah most indulok :) -
#1696 NE LEGYÉL OTT !!! gaso sem jön... én meg lekéstem a buszt -
#1695 amugy hali all ! :) -
#1694 GARRETT !!! vga-t pls hozd ! -
#1693 na 7 re ottleszek a centrumnal. LEGYÉ OTT :) -
#1692 nem meg most tölt az aksi meg nem vettem bele mem kartyat... :D majd holnap ;)
geccc de páncélszekrényben fogom hordani :D -
#1691 csinálsz képet ? :D
bobbi nem jön mert nem jön a barátnője :(macit nemtom:) -
#1690 7 kor centrum ok, de en megyek haver szulinapjara csabára 8 körül -
#1689 amugy megyünk be italkázni a többiekkel :D 7kor ceentrumnál... belvárosi ?