47786
-
#2288 azt is emg lehet csinálni...
osztálytársam mesélte hogy 4en kártyáztak és a vesztesnek meg kellett inni mindig 1 liter vizet... fél óra alatt annyit ivott a gyerek hogy teli lett, és széthányt mindent vízzel :DSA:SD:AS -
#2287 szerintem sima ügy ha valaki pia nélkül is tud hányni akkor mindenképp :D -
#2286 arra még nem került sor... dejó lenne ha menne :DD -
#2285 egy felestől is lehet okádni mint a lakodalmas kutya... -
#2284 csak teliokádtam egy vödröt... -
#2283 hmm. -
#2282 senki sem volt matt részeg -
#2281 max másnap láthattad a halálosan másnapos fejünket -
#2280 ez egy hosszú történet, leálltunk mattrészegen a nemtommilyen téren a szökőkú... bocsánat, piszoárhoz - ki beleslagolt, ki a gyomrát akarta üríteni, na ez utóbbi nem ment, itt jött képbe az a bizonyos papírzsebkendő... de miután ez sem sikerült 3 óráig botorkáltam Szikszó felé BoBBival, tárolva a gyomrom tartalmát, leírhatatlan kanyarulatokat téve... ellenben prezi, na neki sikerült! bah, a régi szép idők... -
emléxem vmi fényképre amit utána nyomattatok :p -
#2278 papírral hányni????
mivan??? -
#2277 bazzdmeg, én legalább bevállalom ha hányni kell és elhányom magam ! :D
nem pepecselek szaros papírokkal :DDD
mellesleg te is elhagytad a pénztárcád, én adtam voantra pézt -
#2276 ne is mondd... én legalább nem csináltam azt h hazaértem és 3szor teleokádtam egy vödröt sőőőt, elötte se "hagytam el valamit"
(uristen, mit reagálna sztetek egy vallásos ember erre a topicra? ) -
#2275 meg valami papírszerűséggel próbálja hánytatni magát !
LOL :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#2274 jah, azóta nem is iszok Porto Ricoi rumot (szarok a helyesírásra), akkor küldtem egyiket légcsőbe... de nem-e? hát tipikusan színjózan emberek sajátja hogy halálos nyugalommal piszoárnak gondolják a szökőkutat/kukát mikor egy igen csunya arcot viselő köpcös illető közeledik feléjük -
#2273 nem csak kettőt ?
nem is voltál részeg bazzeg mit kamuzol ? -
#2272 szakmai vizsga -
#2271 ehh, nem tanultam semmit, de sztem meglesz :DDD -
#2270 oszt mit is tanulol-e? -
#2269 nem szurkolni kell!
azt még sosem hallottad, hogy "az alapos és rendszeres felkészülést semmi sem pótolja" ??? -
#2268 uncsi?
akkor-e, télleg-e buzi-e vagy-e? -
#2267 nah mentem vizsgázni, majd este jövök ! szurkoljatok meg miegyéb ! ^^ -
#2266 na szóval az úgy volt...
[és elalszik a számára unalmas téma ecsetelése közben]
-
#2265 hú télleg?
meséééééjjj! -
#2264 hát hogy milyen volt nővel :D -
#2263 van ilyen pletyka?
milyen?
-
#2262 ha akarod felvilágosítalak ezügyben, hogy ne csak a pletykáknak higyjél :D -
#2261 próbáld ki egyszer nővel!
hidd el, nem fogod megbánni!
-
Holy #2260 -
#2259 Lifestyle vagy Durex! -
#2258 mit használtok ti? -
#2257 ejnye, no... :Ð -
Holy #2256 detto :)
vegul nagy szetcsuszas lett belole :):):) -
#2255 MSN -
#2254 dögöljek meg ha értem a végét -
#2253 ehh, emlékszem, bobbival gyalogoltatok a semmi közepén :DDDDD
hát ez van, le kell jönni, aztán részegedni egy nagyot... de már kicsit mát témát pedzegetünk, leaglábbis én :> -
#2252 öhömmm... hát igen. az amugy egy rekordkisérlet volt, már az is csodának számitott hogy talajrészegen megálltam a lábomon, de hogy aztán 3 órát gyalogoltam... pedig ált. amig el nem jutok sárga földig teljesen egyenesen állok aztán esek egyet az evoluciós ranglétrán és négykézlábra ereszkedem... de aszondom inni kéne, itt szegeden nincs meg az a fílingje a bebaszásnak! ha iszunk, tequilát, amiből én akármennyit mást meg 4-5 feles kishijján detoxt szintre visz... bah! -
#2251 nemtom, valamelyik gyilkost :o -
#2250 de melyiket? -
#2249 képet ?!