47786
-
#2848 melyik épület? -
#2847 mit iszunk? -
#2846 Oké, remélem idetalálsz :-) -
#2845 zsír, mégjobb ! komolyan bemegyek... felmarkolom a zsét és lelépek... ugyse ismer az egyetemen senki:D -
#2844 Minden hétköznap. De minek ide öltöny, hm?? Vizsgáztatni jössz, jól vagy úgy ahogy vagy. -
#2843 okés, megbeszéltük ! :D mikor lesz vizsga... vasalom az öltönyömet :D -
#2842 Aztán aki fizetett azt is megbuktatom, igy lesz a legjobb, és persze a végén elosztjuk a pénzt, és mosolygunk, hogy de szép az élet :-)
Egyébként aki fizetni akar, az ritka, de a teljesen nemnormális-őrült-hülye levelezős az mindennapi. Röhögünk reggeltől estig rajtuk, de vizsgaidőszak végén már inkább sírni akarnánk. -
#2841 tudod mit ?! majd ah vizsgáztatsz, először én megyek be, ideadják a lóvét, én kimegyek, aztán beülsz te és vizsgáztatsz !!! TUTI BIZNISSZ ! -
#2840 Á, az etikátlen lenne a többi gyerekkel szemben, akinek nincs pénze ilyenre..meg különben is, ne viccelj már, 60 ezer huf egy kettesért az kevés... -
#2839 miért nem fogadtad el, mentünk volna paintballozni ! -
#2838 Nem állt pénz a házhoz, kevés volt az ajánlott összeg. -
#2837 jóhát ha pénz áll a házhoz, ez alap kérdés :D
[poénnak szánta] -
#2836 Nem is baj az, csak te kérdezted, hogy mit iszunk...:-)) -
#2835 hát a nagyon töményt nem... meg persze nagyon sokat.
néha elkap a hév, hogy kurvára be kell rúgnom, de aztmondhatom nem szeretem az alkoholizálást mostanság :| -
#2834 Komolyan? -
#2833 nem szeretem -
#2832 Miért nem? -
#2831 alkoholt biztos nem :D -
#2830 Miért, mit innál? :-) -
#2829 mit iszunk ? -
#2828 Igen jó nap ez a mai. Reggel megyek 9-re dolgozni, vizsgáztatás, első vállalkozószellemű egy 30 év körüli levelezős férfi, veszem el tőle az indexét, kinyitom, erre ott figyel benne három darab húszezres, mondom neki, ez kolléga úr ugye nem az, amire gondolok, erre elkezdett magyarázni, hogy áá, dehogy, csak egy nagyobb összeget akar befizetni, és benne felejtette...szar már egyeseknek, 60 ezef huf a villanyszámlájuk...az ilyet kéne elvinni paintballozni és jól lelölöldözni. -
#2827 kéne! -
#2826 smokeolva igen nagy feelingje lehet :D -
#2825 persze csak ha tiszta vagy :O -
#2824 jaja, jó lenne ! -
#2823 majd nyáron nyomathatunk közös péjnt bólt. vmelyik hétvégén. -
#2822 lál lokó! -
#2821 legalább pörög a topic... -
#2820 az evolúció nem az enyém.... minnyájunké -
#2819 Elég sajátos evolúciód van, de ez így igaz, ahogy mondod :-) -
#2818 nem olyan durvák a szabályok,persze kell működési engedély, de minden markernek kell hogy legyen műbizonylata, behozatali engedélye is. meg mittudomén mi még.
és persze te is nyilatkozol, hogy az öngyilkosságodhoz kéred a szervezők segítségét. -
#2817 ártatlan áldozatok minden háborúban vannak...
egyébként meg evolúció van vazze! aki nem teljesít jól az elhullik... -
#2816 jaja engem is legtöbbször a csapattársaim lőnek le... -
#2815 engem elengedett a anyukám.
-
#2814 omg :)) -
#2813 LOÁL :DDD -
#2812 esélytelen -
#2811 bőrre csíp?! nem szúnyog. -
#2810 Tapolcán paintballozni...mégis hol gondolod? A parkban, vagy a strandon az embereket? Ott ugy is kevés ruha van rajtuk, simán a bőrre, gondolom csíp rendesen..:-) -
#2809 tapolcára paintballozni
te mehetsz bicajjal..