47786
-
#3888 nem.. nem az...
de a teste az igen jó vót!
-
#3887 Én voltam, de te?????
-
#3886 Há normális-e az ilyen???
[nemaz]
-
#3885 bosszúból -
#3884 nátomiért. -
#3883 ja már látom... öcsém... -
#3882 nekem van egy vot évfolyamtársam, aki jogra és infóra is felvételizett.
infóra vették fel, úgyhogy bosszúból elvégzett még mellette egy közgázt levelezőn.
tesód fiú, vagy lány? -
#3881 msn-re gyere fel pls ! -
#3880 Hát tesó ő egri. Csak abból indultam ki, hogy jogon nagyon nehéz kolit kapni, gyakorlatilag csak akkor megy elsőre ha ismerőse van ott. De majd kiderül ha megpályázza, hogy hogy működik ez, amugy meg talpraesett gyerek, megoldja.
Amugy tesó kurva nagy eszét mutatja, hogy első helyre a jogász szakot irta be, ugy volt vele, hogy ez tipikusan olyan szakma, ahol kevés munkával sok pénzt lehet keresni, persze nem vették fel a 110 pontjával. Kohász is akart lenni, de azt elvetette, mert nem tudta, hogy mit csinál a kohómérnök, csak jol hangzott. De büszke vagyok azért a drágámra, mert szerintem ő az egyetlen gyerek az országban, aki egyszerre akart gépész és jogász lenni. (én tesóm, na)
remek jogász lennél, persze.
-
#3879 miskolci? hanem? egyébként nemtom, biztos van rá esély... ha nem is sok.
éppen ma mondtam anyámnak a telefonba, hogy szóljon az öcsémnek, hogy azonnal jelentkezzen be a legtávolabb lakó ismerősünkhöz, hogy kapjon kolit.
anyámék miskolcon laknak, ahogy az öcsém is, csak ő albérletbe. (én mályiban.)
mer a koli egyrészt olcsóbb, másrészt sokkal több az információ, vagyis konkrétan könnyebb levizsgázni.
egy jégerért megmondom, hogy tehát ne segítsd a tesót a koliszerzésben.
még egy jégerért azt is megmondom, hogy bármelyik fél azonnal (vagyis akár kevesebb mint öt év múlva) köteles kiegyenlíteni a tartozását, ha a fogadás tárgya (diploma megszerzése 5 éven belül) ellehetlenült.
újabb egy jéger az is, hogy pontosan fektessétek le, hogy ez az egyetem, ez a kar, ez a szak, mert különben még belefér egy főiskolai dipi, oszt buktuk a jégert.
de igen, teljesen biztos vagyok benne, hogy jó jogász lenne belőlem.
ettől már csak abban vagyok biztosabb, hogy képtelen lennék elvégezni ezt a szakot. -
#3878 Még valami: gépészeknél mennyi az esély arra, hogy egy átlag gyerek kolit kapjon már első félévre??
-
#3877 Persze úriember nem fogad, ha biztos a dolgában! -
#3876 A jéger az jó, magam is kedvelem!
Hétvégén találkozom 5sémmel, megpróbálom én is rávenni valami hasonló fogadásra. -
#3875 Jaja, köztünk is van 10 év, de jol megvagyunk, viszont az én tesóm tényleg ilyen, nagyon birka szegény, bár tegnap este fogadott velem 10 üveg jégerben (!), hogy neki öt év mulva bizony diplomája lesz. Amugy nem lesz. :-)
-
#3874 Én egerben kezdetm el a tanulmányaimat a főiskolan, de ott annyi szövetkabátos-bakancsos punker-rocker ősmagyar alternatív népibuzi bölcsész volt, hogy nem is birtam tovább egy évnél, és akkor jöttem ide, azt meg befejeztem levelezőn, feleslegesen, szóval aki hasonlóra akarja adni a fejét, az gondolja meg erősen.
-
#3873 az öccsöknek ez a dolguk. mármint, hogy ilyenek legyenek, a jellemzés akár az enyémről is szólhatott volna.
nekünk véneknek meg az a dolgunk, hogy így lássuk, attól függetlenül, hogy milyenek valójában
ezek szerint nálatok is nagy a korkülönbség?
nálunk 10 év, 2 hónap 2 nap. ez már generácijós problematika -
#3872 erről beszéltem! -
#3871 Amugy meg bölcsészen négyes....én párhuzamosan csináltam a joggal a szociológiát, mondjuk az csak fősuli volt, egy vizsgára két óra, aztán jobb lett az átlagom, mint négyes, nem is ér az a diploma semmit.
-
#3870 Öcsém az teljesen hülye. Okos lenne, de lusta, nem érdekli semmi, meg el is van kényeztetve, intellektuális kéztetésiről csak mint fiktiv dolgokról lehet beszélni, szóval az egyetemi pályafutása valószinűleg az első vizsgaidőszak végéig fog tartani.
Amugy egyetemi gépészmérnök, mondtuk neki, hogy elég lenne a főiskola is, de erre azt válaszolta hogy "hát a faszom se fogja elaprózni". Ezen behaltam.
-
#3869 Egyébként az én 5sémet is felvették a Gépész karra.
Egyetemi szintű villanymérnöknek pont elég volt a 105pontja, de úgy néz ki megfellebbezzii az infót is, mert onnan is csak egy ponttal maradt le. -
#3868 hát öcsém...
nem vagy semmi! -
#3867 Nekem van néhány büdöslábú gépész ismerősöm.
Nagyon nem kell tanulni, elég a kettest elcsípni. Persze ez gyakran sokkal nehezebb mint pl bölcsészen egy négyes.
Gépész kar, gépész szak? Egyetem, vagy főiskóla? -
#3866 megint ban ? -
#3865 Öcsémet felvették gépésznek. Valaki járt oda vagy jár oda? Nagyon kell ott tanulni?
-
#3864 hiak, -
#3863 áhhhh... aharmadik jelenetet is kitalálhattam volna, ha észreveszem az alsó rész (por) mennyiségének csökkenését.
-
#3862 rrrr -
#3861 hibye -
#3860 Heló szia
-
#3859 hella -
#3858 #3855 !!!!!! -
#3857 jóreggelt -_- -
#3856 De amugy nekem nagyon tetszik, főleg igy nagyban :-)
-
#3855 LÁL ! :DDDDDDDDDd -
#3854 mert itthon volt egy kis elintezni valo... de hónap mán télleg megyek -
#3853 Te ebből ennyi mindent kilátsz? Én hosszu perceket gondokoldtam rajta, hogy mik lehetnek azok Prezi logójában...
-
#3852 lál:D -
#3851 akkor most mekkérdezem azt is:
miért nem biztos? -
#3850 aha...
így már átérzem miért oly kedves a számodra.
-
#3849 lál