47786
-
#4010 mos vót verekedés?
vagy csak majnem?
hanem? -
#4009 ?:O nyugodtabb nem is lehetnék...nem mi ugrottunk meg...;) -
#4008 yo -
#4007 háj
- -
#4006 -
#4005 Ismerős. Régen, mikor megvettem a lakásom, ugyanigy számolgattam, hogy mi a legkedvezőbb,hogy lesz, stb, fizettem is fél évig, aztán otthon egerben megörököltünk tesókkal egy nagy házat, az el lett adva, és ki lett fizetve a kölcsön, életem legjobb napja volt :-))
-
#4004 olyan ez, mint a foci... mindenki ért hozzá.
-
#4003 Hát... úgy gondolkodom, hogy...
konkrétan veszek egy egypluszkétfelest, vagy egy kétésfelest az avason 5,5M-ért, amiből van nekem 5százezrem, tehát ötmisit veszek fel.
Kiadom legalább három (szobában három) egyetemistának (persze akár ötnek, hatnak is, de maradjunk a háromnál) fejenként 15ezetért (+rezsi ami mostanság olcsó), az havonta 45ezer. évente 45*10 (mert becsüljük alul inkább) az 450ezer. ezt visszaosztva 12 hónapra 450e/12= 37500 átlagos bevétel havonta. Ha (PL! at ótépénél) lakáselőtakarékossággal kombinált hitelt veszek fel, akkor az első 50 hónapban (4év!) a törlesztőrészlet ettől (37500tól) kb egy ezressel alacsonyabb is. Az 53. hónaptól kb 46ezerrel kell törlesztenem.
Viszont, ha nem három ember, nem 10 hónap, nem 15000/hó, hanem bárhol több, akkor a lakáselőtakarékosságba befizethetem, ahol kapok rá ugye 30% állami támogatást, és az 53. hónapban újraszámított (talán annuált) hitelem törlesztőrészlete is alacsonyabb lesz.
Tehát ha így számolok, akkor még viszonylag rossz körülményeket figyelembe véve is kifizeti a lakás saját magát 15 év alatt.
És ha netán beüt valami gáz a mostani helyemen, akkor még mindig nem kell visszaköltöznöm anyámékhoz, ha nem akarok. -
#4002 Ja, egyébként szerintem itt rajtam kivül szinte mindeki informatikus, vagyis ugy vettem észre--
-
#4001 igen, mert alapvetően csudaokos vagyok ám...
-
#4000 4k!
ték!
-
#3997 Nem is gonolkodsz rosszul, hm.....
-
#3996 ja...
hát én meg egyszerűen csak azt gondoltam, hogy ha most van hol lakni, akkor az albérlők kifizetik a törlesztőrészlet nagy részét... úgyhogy most, vagy soha! -
#3995 Arra gondoltam, hogy lakást veszel, kiadod....:-) ezt hivom én marketingnek.
-
#3994 A nevét az ilyeneknek nem szoktam megjegyezni, de a corvin utcán volt. Ha van ott több is, egyikbe se menjetek :-)
-
#3993 ezt a marketinges izét nem teljesen értem... -
#3992 Ték it ízi béjbe! -
#3991 én is. -
#3990 Szerintem az sem szép, amit veled (és az adataiddal) tettek, tehát ha nem akarod, hogy más fórumozók is a te sorsodra jussanak, akkor szerintem nyugodtan mond meg.
Ha mégsem kívánod a köz elé tárni, akkor legalább privátban írd meg nekem lécci! -
#3989 kérném Dopemantól a bumma a fejbe című nótát és küldeném azon miskolciaknak akik ma feszítettek szikszón 20 vs. 5-be nekünk, és üzenném nekik hogy szeretem őket és hogy tipikus becsicskulós fajtából vannak és jobban tették hogy miután visszamentünk meghúzták magukat különben a vérükben úsznak hazáig!
örültem csókolom! ;) -
#3988 -.- -
#3987 jelen! -
#3986 vannak informatikusok (gondolom)
meg vannak szimpla userek, akik bár nem informatikusok, de vlszleg lehetnének :D
bár ebből a miskolci csapatból engem is érdekelne kik is igazából :-) -
#3985 Egy belvárosi helyre, szerintem nem lenne szép dolog pontos nevet irni.
Én azt nem láttam, hogy itt infósok vannak, bár sejtettem. De ha már igy témánál vagyunk, pontosan kik azok??
Nekem is volt anno lakáshitelem, de már tul vagyok rajta, hála az égnek. De marketinges ambícióid vannak, ugy látom :-)
-
#3984 hová vitted?
egyébként volt itt szó róla, hogy összefújja a szemetet (illetve az informatikusokat) a szél.
nem költözöm, csak megveszem és kiadom. amiben most lakok, az nem az enyém és ki tudja meddig maradhatok?!
-
#3983 Jóreggelt :-)))
-
#3982 jóreggelt -
#3981 Üdv ujra itt :-)
Egyébként jokor szólsz, hogy itt vannak informatikusok, honnan kéne ezt nekem tudni? Persze, tudom, hogy élhetnék a kártalanítási igénnyel, de azt meg még jobban tudom, hogy annak az esélye, hogy belátható időn belül látok ebből valami pénzt, egyenlő a nullával, elintézük annyival, hogy nem kértek semmit érte, meg elmondtam a véleményem, de azt nem irom le ide, mert nem akarom megkockáztatni a büntetőpontokat, mindenesetre nagyon jol esett :-)
Lakáshitel....régi szép emlékek:-)))) költözködsz??
-
#3980 na megyek má bankba, veszek fel sok évre egy kis lakáshitelt... -
#3979 Hát... én itt ebben a topikban is tudok két embert, akinek ez a szakterülete, szóval ha legközelebb bármilyen számítástechnikai, informatikai jellegű kérdésed van állunk rendelkezésedre!
Egyébként melyik szervízbe vitted?
Egyedül voltál, amikor a doksikról beszéltetek? Mer ugye, neked mondjam, hogy kárt okoztak?! Ráadásul jogtalanul! Elhoztad már a gépet?
Adjak olyan szakvéleményt, mely szerint a javítás során szakszerűtlenöl jártak el, ezáltal kimerítve a gondatlanságból elkövetett adatvesztés okozását? -
#3978 namost aztán visszaértem a vizitúrából.
egyébként jó vót, bár a tervezett 6 szakaszból csak hármat sikerült megtenni az eső miatt.
ja, nem, még nem dolgozom, csak futó látogatást tettem a munkahelyemen. -
#3977 vélemény nyilvánítás -
#3976 Jol van már, csak megkérdeztem, mert még egy értelmes hozzászólása nem volt.
-
#3975 -
#3974 Na és az ki?
-
#3973 datango. szerintem -
#3972 Te amugy ki vagy?
-
#3971 hülyeségeket beszélsz -.- -
#3970 par éve én z ablakokat. -
#3969 én nem :-l
Valaki?