47786
-
#4654 egyébként nem lehet, hogy az oktató sem volt az igazi? -
#4653 és ez még semmi... a nagynéném is megszerezte!
ha ismernétek, értenétek mért olyan nagy dolog ez. -
#4652 és ha az anyám 35 évesen le tudott vizsgázni egy 105-ös Skodán, akkor bárkinek sikerülhet!
aki akarja, persze. -
#4651 húúúú. semmi pénzér nem adnám azokat az emlékeimet amiket az anyámtól kölcsön kapott Trabantban éltem át megboldogult lánykoromban... -
#4650 mer mindenki utál téged, ezér nem szólunk hozzád! -
#4649 miért van olyan érzésem, hogy a topiccím változatlan marad ? :DD -
#4648 jó, értelek én... -
#4647 szerintem ez olyan, hogy akinek van érzéke hozzá, annak megy, akinek meg nincs annak nem. Szóval jobb is, hogy nekem nem adtak jogosítványt.
-
#4646 pedig általában az szokott a könnnyebb lenni... nekem pl. az elsőre meglett, ellengeb forgalomban csak harmadszorra mentem át -
#4645 Hát izé..nekem még jogosítványom sincs.
Egyszer próbáltam, de a rutin vizsgán nagyon sokszor megbuktam, oktató már az agyát dobálta el tőlem, és akkor elhatároztam, hogy nekem nem kell ezzel praktizálnom.
-
#4644 nana, autókázni sem olyan rossz -
#4643 Persze, ez igy van. engem meg az autosok nem érdekelnek. ha pl rajtam múlna, egy darab utat meg parkolót nem létesitenék nekik, az biztos.
-
#4642 mondom, hogy -é+á :)
de jó lenne, csak az a baj ez az egész rajtunk, bicikliseken kívül mást nem is nagyon érdekel... különben már csináltak volna valamit, ez szerintem tuti... -
#4641 most mondd hogy nem jo..........
-
#4640 ehh :_ ) -
#4639 épp ezellen kellene tenni valamit. Már vannak kampány-mondataim is.
Pl: "ha mindeki bringézna, nem lennének elhizott seggű emberek!!"
Kezdetnek jo.
-
#4638 "ha már csak bicajok lesznek..." rossz irányba tartunk akkor, mert affelé haladunk, hogy "lassan már csak autók lesznek" -
#4637 de főnöki széked van, ugyhogy nekem az vagy.
-
#4636 hehehe.
-
#4635 montam má, hogy nem vagyok főnök! -
#4634 emberemre találtam ugy látom, remek.
Ha már csak bicajok lesznek, átalakithatnánk a parkolóházakat is bicajtárolóra, stb
-
#4633 áhhh... mégiscsak el kell magyaráznom a kollegámnak, hogy hogyan végezze el helyettem a munkát.
mer még elrontja, oszt akkor le kell tolnom.
ehhh... de nehéz az élet! -
#4632 én bezzeg nem vagyok főnök, mégse mentem ma, mert nem volt kedvem.
Látod látod.
-
#4631 vagy adjanak egy halom pénzt, oszt leszarom a bicikliseket is, meg az autósokat is! -
#4630 ne menj akkor.
-
#4629 a főnököknek már csak így megy... :) -
#4628 sajna mennem kell egy mekbeszélésre...
pedig semmi kedvem!
-
#4627 vagy az utakat csinálják meg, ha már a biciklizőket kitaszogatják az országból... -
#4626 egyesek szerint a két kör tulajdonképpen két nulla, és arra utal, hogy ez az ország egy hatalmas illemhey. -
#4625 sőtt... az ország is lehetne bicikli-központú!!!
a nullás kilóméterkövet cseréljük le egy kerékpárra! -
#4624 alap dolog -.-, mostmár, hogy alig lehet egyébként is közlekedni -
#4623 de ilyen bicaj-központú lenne, ugye?
Persze.
-
#4622 Nem rajtunk múlt.
-
#4621 ujááépíccsük miskolct rulz -
#4620 nekem vót ugye az a "két kerékpárút elég" ötletem, de hát az sem valósult meg... -
#4619 hm...
ez egy probléma, dolgozom a megoldásán.
-
#4618 csak akkor a kocsival hordott gyerkőcök ellepnék a járdákat meg az utakat és téged várnának.
és amikor odaérsz, akkor "kaamikááázeeee" felkiáltással neked rohannának.
-
#4617 De ha nem lennének kocsik, akkor az utak a miénk lennének :-))))
-
#4616 Jobb későn mint soha, nem???
-
#4615 nah meg ha lennének egyáltalán bicikliutak... az milyen jó lenne!