47786
-
#5254 még jó hogy nem azt mondtam amit szoktam hogy jónagyokat mindenkinek:))) -
#5253 beléd is :) -
#5252 amugy jónapokat mindenkinek:) -
#5251 én meg iskolában:)
-
#5250 én meg pesten, LANon -.- -
#5249 [ottlesz] -
#5248 hétvégén rally! -
#5247 -
#5246 minnyá go suli :( -
ték -
#5244 D:D:D:D impossible! -
#5243 jóreggelt :OOO -
#5242 kegyetlen büdös.
viszont a tűzhelyre félig ráolvadt teáskanna érdekes látvány.
nem én csináltam, csak a végeredményt láttam, éreztem... -
#5241 hác azt én még nem próbáltam -
#5240 És a teavíz? Az mit tud?
Faaaajjj de büdös, ha odaég! -
#5239 jóreggelt -
#5238 de oda ám:))
nem is kicsit:) -
#5237 jó tudni, hogy a paradicsomleves is oda tud égni :| -
#5236 hát nyáron nem :D -
#5235 én is szoktam elég gyakran látni ott! -
#5234 gondolom nem este 9 kor szoktál lefeküdni aludni:) -
#5233 wow az már komoly:))))) -
#5232 nyáron nem tudtam 14 óránál hamarabb kelni... -
#5231 wow ez nállad a korán??:)
akkor mi lenne ha későn kelsz??:):) -
#5230 jaureggelt :|
át kell szoknom a koránkelésre.... -
#5229 Jóreggelt:)
sziasztok:)
-
#5228 jó.
Sőt.
Mégjobb.
-
#5227 >>Legyen Miskolc Európa kulturális fővárosa!!
Legyen Miskolc Magyarország fővárosa! -
#5226 A centrum előtt megint ott van a rasztás dobos fiu (aki hátulról ugy néz ki mint a tesóm), és megint egész nap üldögél és a dobbal kalimpál.
Tud róla valaki valamit, hogy ki, honnan, mikor, miért?
-
#5225 Biztosan hallottatok róla, ha meg nem akkor most mondom, hogy amikor volt ez az autómentes nap, akkor éjjel pár vicces kedvű fiatal, akik közül többet magam is ismerek, a város számos pontján fehér bicajos piktogrammokat festett fel, jelezve ezzel a kerékpárosok létjogosultságát.Teganpa azonban megbizonyosodtam róla, hogy a tapolcai elágazás buszmegjében az illegalizálás rájuk nehezedő súlyát már egyszerűen nem birták elviselni, eldurrant az agyuk, és a következő, nagyon európai, morálisan és helyesírásilag egyaránt kifogástalan mondat került felfestésre a fent említett, stratégiai fontosságú buszemgálló aszfaltjára, jelezve ezzel a bámészkodóknak, hogy gyorsan húzzák arrébb a seggüket, mert bármelyik pillanatban gyorsvonatként gázolhat át rajtuk egy végletekig romlott bringás hülyegyerek. "Vigyáz bazddmeg! Kerékpárút!"
A dolog igazi eszenciáját azonban az adja, hogy az epigramma (mely nálam tegnap óta amolyan agyi bestszellerként is funkcionál) elolvasása komoly logikai feladatot is jelent, sőt, egyes szellemileg szerényebben eleresztett embertársunknak ez talán nem is sikerül, mivel firmányos furmányos módon a 2 tagmondat egymáshoz képest fejjel lefelé helyzetben került megörökítésre.
Roppant különös.
Legyen Miskolc Európa kulturális fővárosa!! -
#5224 ZZZZZZZZZZZZZZZZZ -
még jó, hogy suliba én többet alszom, mint vmi hasznosat csinálok órán -
#5222 Reggel egy kv, még ágyban, aztán mikor beérek melóban egy, meg délben ebéd után, hogy ne fejeljem le a monitort. -
#5221 Évekig hosszú hajam volt, de melóm miatt nem volt megengedett, bár volt egy kis helyváltoztatás és már lehetne, de most meg már nincs mit növeszteni. De a levágott 60 cm még mindig megvan. -
#5220 :)))
-
#5219 én is! a fasz kivan a sulival -
#5218 baszki... túlóráztam...
holnap felmondok! -
#5217 na viszont ma is sikerült hamarabb lelépnem:))) -
#5216 bakker nem tudom mit gondol ez a cég ahol melózom de elvárták hogy dolgozzam:)
rosszul vannak összerakva:))) -
#5215 jaja mi is néztük cimborákkal:)
mondjuk az elég durva hogy csak 8% a leányzó:)
és ennek is a fele csak kamu:)
na jó reméljük nem:)