47786
-
#6376 bézs Sandstone -.- -
#6375 nah én lemerészkedem a városba.
bár lehet az ajtóban visszafordulok ha hideg lesz nagyon.
-
#6374 tök jó, most hullahoppozok :-D
-
#6373 jah, igy egyszerű :-)
milyen nadrág?
-
#6372 én elkezdtem a bölcsészkart. elsőben rájöttem, hogy ebből minden lesz csak munka nem. Átigazoltam a jogra, de ha már elkezdtem, befejeztem azt is. feleslegesen. Egyik nyáron, még pár éve megpróbáltam azzal munkát szerezni, csak ugy kiváncsiságból. Egy kollégiumba mehettem volna nevelőnek, minimálbérért. Hogy dr., phd., az nem érdekelte őket, szal megbántam már ezt a hardcore dolgot.
te viszont jol csinálod szvsz.
-
#6371 holnap nadrágot később meg táskár, kesztyűt... majd lesz időrend is -
#6370 kocsival járok :> -
#6369 akkor te hardcore nyomod. nekem gyoooorsan diploma kell ebbol a pénzkereső szakmábol, hogy aztán késöbb szabadon hódolhassak perverziomnak az irodalomnak:-) -
#6368 én párhuzamosan csináltam anno a jogot meg bölcsészkaron a szociológia-pedagógiát, és mikor ez utóbbin végzős voltam, és államvizsgáztam, hát jogon akkor ott voltak még a rendes év végi vizsgák, másfél hónapig a napot se nagyon láttam.
Aztán kiderült, hogy az még kellemes szociális otthon volt a hat darab jogi államviszgához képest.
Régi szép idők :-)))))) -
#6367 hát nálunk nem az uccsó évval riogatják le a szört a testöünkröl, hanem ezzel a k*va másodikkal. de ugy is van. ez kész emberkinzás. de a köv év már gyakszi, utána meg a negyedik évben már csak a szkdogát kell megcsinálni, ha megvan a szakmai angol, akkor már sokan meloznak szállodában, is szal nem lehet olyan gyötrö int ez. nagyon fenyítve vagyunk. -
#6366 hát ez ilyen, tanulni kell, később csak rosszabb lesz. Államvizsga, for example.
-
#6365 nemánemánemá. marketingböl ugy vagyunk szopatva ahogy kell. nem nagyon van sikerélmény... van ez a könyv a kotler- féle, 1200 oldal, az van a hátuljára irva, h marketing biblia. na. hiába szánok rá annyi idöt, amennyiböl más egy könyvtár kommunikácio szakon egy tavaly létrehozott föiskolán lediplomázik, még csak át sem fogok csusszanni. -
#6364 látod, de jo, lehet tanulni a vizsgára, ki van ez találva :-)
-
#6363 tegnap meg tegnap elött végre lezhztam minden okosságbol (informati, opforschung, gastronomie meg statistik) ugyhogy ma hawai van, csak lustulok -
#6362 :-)
-
#6361 riszpekt, én is probáltam hozzászokni, de inkább melegkedvelő vagyok, huszonöt fok kell mint egy trópusi növénynek. -
#6360 mondom, megszokás kérdése.
amugy meg rózsaszín szoknya, piros harisnya, bordó etnies cipővel
-
#6359 uh, én nem bírnám ki télen szoknyában. nyárn csakaszoknya, de ilyenkor.. nekem mazochizmus lenne.-) -
#6358 meg van már szokva, bár már gondolkodtam rajta, hogy a nadrág praktikusabb lenne, de én azt nagyrészt csak bicajozáshoz hordok.
-
mindigis tudtam, hogy a nők bizonyos szinten nemnormálisak ^^
szoknyában maga lehetett Grönland odakint :) -
#6356 mit veszel?
-
#6355 jah, ez a szél a nagyon rossz, buszmegállóban állni reggel, persze ilyenkor késik a busz, szoknyában nagy élmény.
-
#6354 tudom, ezért lesz itthon ülős szarkész hétvége :>
meg holnap bevásárlok még aztán hétfőig ki se teszem a lábam (max kocsiba :D) -
#6353 hát ha annyi is, max szélben
ma meg egész nap szél volt -
ez a legszarabb amugy, hideg, de még nincs hó, az ajtón se sok kedvem van kimenni a minusz 20 fok miatt.
-
#6351 csak ugy elmondanám, hogy semmi nem lesz, de jó...
-
#6350 ilyen hidegben nem megyek sehova... szarkészen xbox ^^ -
#6349 na és hétvégét mivel fogjátok eltölteni?
Lesz valami normális a városban?
-
#6348 jah. most jöttem a városból, és szétfagytam.
-
#6347 reö... fúdegeci hideg van :o -
#6346 [hazaért]
nagyon hideg van, jöhet a hó.
-
#6345 jót ^^
[éhes] -
#6344 jóreggelt
[álmos] -
#6343 -
#6342 micsoda élet volt a mai nap
ZZZzz... -