47786
-
#7178 az a durva ebben, hogy december végén....
-
#7177 az... dec 28.-a... egész nap szakadó eső... 10 cm havat mosott el Miskolc színéről... és egész nap itthon dögleni...
hát tényleg fergeteges volt -
#7176 okos döntés volt
-
Szuperkaraj #7175 nem vesztettél semmit :) -
#7174 én... knt se voltam egyáltalán -
Szuperkaraj #7173 éncsak eccer :| -
#7172 meg is áztam ma.
kétszer.
-
#7171 hát ssssssssimán... -
#7170 decemberben eső,hát gondolkodjon már ez az időjárás.
-
#7169 @ home -.- -
#7168 hol itt fáj, hol ott, van amikor a melegfront, van amikor a hidegfront, van amikor a Hazafias Népfront okozza.
egy idő után mekszokod, hogy néha fáj. pl most is, nekem is. de ha nem mondod, fel sem tünik... -
#7167 nyugi, együttérzek -
kösz :-)
-
#7165 vannak már egész jó protézisek, bár ott meg az amputáció elég macerás -
#7164 ezek akkor határozottan jó jövőképek.
-
#7163 ja :(
nekem is érzékeny :( -
Szuperkaraj #7162 :D -
#7161 ehem. melegfornt vanik.
Fáj a fejem, de ez alap.
Viszont most megfájdult a karom is, könyöktől lefelé.
Olyanokat is mondtak már, hogy ezután már majd az is érzékeny lesz az időváltozásra. Van ennek valami alapja, mert ha igen inkább levágom.
-
Szuperkaraj #7160 ja...olyan latyak van mindenhol meg víz hogy már nevetséges :D -
#7159 -
#7158 Inkább keress egy csajt!
az nem olyan hideg...
-
#7157 valami hihetetlen szar idő van, baszhatjuk a havat -
#7156 az oktatás nem, nem marad ugyanolyan szar.
romlik.
ezt várja el tőlünk az EU. így nem leszünk olyan versenyképesek...
hihetetlen?
konkrét példa: világbanki osztály. miről szól? arról, hogy a szakközépiskolásnak szélesebb legyen a látóköre. ezért tanul pl egy Bláthy-s diák művészettörténetet, földrajtot, énekzenét, stb. ja, mivelhogy az óraszám kötött, így szakmai tantárgyataz első két évben nem tanulnak, de sebaj, mivel a felsőbb években is csökkent a szakmai órák, mérések,, gyakorlatok száma, így az első két évbeni lemaradást majd ügyesen behozzák.
a hab a tortán: a fent említett iskola nyolcadikosoknak szóló tájékoztatóján nagy betűkkel szerepelt a jelmondat: együtt a szülőkkek az oktatás megreformálásának az útján. vagy valami nagyon hasonló.
na... nesze neked reform! -
#7155 a könyök az más, az bonyolultabb. beszűkülnek a mozgáspályák, meg ilyesmi.
a csukló jó. az egyszerű. és ahol eltört (repedt) at igazából nem egy mozgó alkatrész.
szóval nyugi, nem valószínű a torna. -
#7154 jóreggelt.
vá de jót aludtam. :-)
-
#7153 -
#7152 mennénk le azóta már a tesómmal az udvarba hógolyózni, de a kezem ugye....
-
#7151 van olyan szinten hav a főuton... gyaaauuuu :DDDD
sínek meg a főutca totálfagyott :DD
és akkor a mellékutcákat még nem is említettem -
#7150 -
#7149 én meg egyszerre küldtem három (!) szakot, szóval...
-
#7148 nekem egy szigorlatom volt BE-ből, de 3 államvizsgám 3 napon 6 tárgybólösszesen 14 féléves anyagból -
#7147 jaja.
és akkor a kreditrendszerről még nem is beszéltünk, nekem eddig az a dolog csúcsa.
-
#7146 most lapátoltam el..
az Ok, hogy kell az eu-s jogharmonozációhoz, de ezektől a szart sem érő átszervezésektől nem lesz több munkahely pl. a régióban, meg az oktatás is ugyan olyan szar marad. -
#7145 amugy meg nem kis hó van odakint...
-
#7144 nem nem.
eu szerződés aláírásával keletkező kötelezettség.
-
#7143 hmm van egy olyan állat... szarok rája :O -
#7142 Bálint ötlete ^^ -
#7141 bannerral mi a pálya?
kevés vagy hozzá ? :OO -
#7140 @ home -
#7139 de mér kell az egyetemeknek kompatibilisnek lenni??????