47786
-
#7298 pedig nem akartam
-
#7297 mi? -
#7296 hát jó
-
#7295 végre...
-
#7294 . -
#7293 még 8 hsz...
-
#7292 most megyek BFezni online -
#7291 #7288
-
#7290 nekem se vót pézem soha, ez alap.
-
#7289 hát most biza ez elég nagy különbséget tesz közöttünk, ha az én helyzetemből indulnál ki, bizony kellene mihamarabb a lóvé neked is -
#7288 tékelhetnénk is ha már igy itt vagyunk...
-
#7287 nem ismerem a körülményeidet, magamból indulok ki, hogy hót jó volt iskolába járni :-)
-
#7286 helo szia
-
#7285 ja kb, de hidd el, hogy te se örülnél a helyemben, biztos... -
#7284 hi -
#7283 szerdáig, vagy meddig??
-
#7282 fordítva elképzelhető, de...
amugy már sokszor el lett mondva neked: addig örülj míg oda járhatsz.
-
#7281 igazán kitalálhatnának olyan iskolát, amely fizetne is azért, hogy a gyerekek tanulnak... :C -
#7280 ccc... :| nekem még suli van :( -
#7279 ccc
-
#7278 ja, de vége a forrónak és jöhet egy kis szabi -
#7277 már akinek... D: -
#7276 szóval holnap munka??
-
#7275 másnapos jóreggelt mindenkinek! -
#7274 oxi -
#7273 izé...:-)
az lesz amugy hogy áthívom a nagytudású öcsémet, csak most elég neuralgikus állapotban van az analízis vizsgája miatt, ezért nem akartam zavarni ilyesmivel.
amugy kösz, természetesen.
-
#7272 az nem lényeg, egy progit csak fel tudsz telepíteni egy csomagolt file-ból és angolul is tudsz, kell vagy nem? egy próbát megér -
#7271 szerinted én értek az ilyesmihez?
ha ilyesmiről van szó, tőlem nem lehet túl sokat várni.
-
#7270 win dózer, reinstall:-)
Van egy progim a RegDoctor, amivel a másik gépemet szoktam rendbe rakni, mivel azon 1-2 havonta jelentkezik a leállási probléma. Ha kell csomagolva el tudom küldeni, mivel csak 2 Mb az egész. -
#7269 jah, még azt is akartam mondani, hogy nyáron már volt kezelve ilyen krónikus nem-leállással, de akkor csíkok még nem voltak...
nem ártana már neki egy format ---ha azt kérdezed mennyi a levegő relatív páratartalma, arra könnyebben tudok válaszolni, mint hogy mi az a format, szóval csak tagoltan, érthetően, felhasználóbarát módon az ilyen és efféle kifejezésekkel.
Köszönöm.
-
#7268 kérdezd a főinformatikusokat :) prezi meg hasonlóak, mi ilyenkor inkább nem sorolom fel, mit csinálunk a géppel, ha valami tünete jelentkezik, de lehet, hogy nem ártana már neki egy format :)
egyébként szétszedjük darabjaira, hogyha az nem segít és ujrarajuk megint, és még sorolhatnám -
#7267 kettő is van, de az első csak részletkérdés, nem fontos.
A másik annál inkább.
Szóval: a gépem, ha ki akarom kapcsolni, nem kapcsol ki. Nem elég, hogy pofátlan módon újraindul, és magamat nézem hülyének, hogy rossz helyre kattintottam, de újabban felvette azt a rossz szokást is, hogy a szivárvány minden színében játszó függőleges csíkokat rajzol a képernyőre lellás helyett.
És hát hogy ezt most miért???
-
#7266 ki vele -
#7265 lenne az urakhoz kora reggel egy műszaki-informatikai jellegű kérdésem, ha nem gond...
-
#7264 reggelt neked is :) -
#7263 jóreggelt, józanodást, boldog újévet meg minden.
-
#7262 BUÉK -
#7261 mentem is aludni, holnap meló... -
#7260 -
#7259 @ home
[26 órája ébren]